ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεσηκωμός για τη σημερινή «πρώτη» στον Ολυμπιακό Βόλου

ξεσηκωμός-για-τη-σημερινή-πρώτη-στο-862300

Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, αλλά ο κόσμος της ομάδας έχει δείξει ότι βλέπει πολύ θετικά τη νέα προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του Ερασιτέχνη με επικεφαλής τον Νίκο Τσεκούρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν σήμερα στο γήπεδο στις 18.30 και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο της Αλλης Μεριάς, για να πραγματοποιήσουν μετά τον καθιερωμένο αγιασμό και την παρουσίασή τους την πρώτη τους προπόνηση, αρχίζοντας την προετοιμασία τους, και οι φίλαθλοι αναμένεται με την παρουσία τους και τον παλμό τους να περάσουν το μήνυμα ότι η ομάδα θα έχει δίπλα της το μεγάλο της «όπλο», που στερήθηκε σε μεγάλο βαθμό πέρσι, εκτιμώντας φέτος ότι κάτι καλύτερο πάει να γίνει πάνω σε υγιείς βάσεις και με προοπτική για τα επόμενα χρόνια.

Ο ξεσηκωμός που υπάρχει, αναμένεται να επιβεβαιωθεί και στην πράξη, με τους οργανωμένους οπαδούς, που δίνουν τον τόνο στην εξέδρα, αλλά και γενικότερα όλους τους φιλάθλους να γνωρίζουν ότι σε μία δύσκολη κατηγορία, που δεν αρμόζει στο όνομα της ομάδας, ο Ολυμπιακός μπορεί να ξαναγεννηθεί και να ξαναχτιστεί σε στέρεο έδαφος.

Το όνομα του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη, αλλά και των συνεργατών του, του γυμναστή Σωτήρη Πετσιμέρη και του προπονητή τερματοφυλάκων Λευτέρη Φούτρη, αποτελούν εγγύηση για το επίπεδο της δουλειάς που θα γίνει κυρίως στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου Φερών.

Παράλληλα, το έντονο βολιώτικο στοιχείο, η ηγετική παρουσία των Βολιωτών Φίλιππου Σκοπελίτη, Κλεβί Κόλα και Σεραφείμ Παπαϊωάννου, αλλά και οι μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών που έγιναν, όπως του Ψιάνου και του Καβουσάκη, όπως και άλλων που γίνεται προσπάθεια να έρθουν, είναι δείγματα για κάτι καλό, χωρίς ωστόσο κανείς να ισχυρίζεται ότι αυτοσκοπός είναι η άνοδος. Εξάλλου, η διοίκηση κρατά χαμηλούς τόνους και … κάτω την μπάλα, καθώς ο πρωταθλητισμός απαιτεί άλλα οικονομικά δεδομένα.

Το γεύμα των διοικούντων του Ερασιτέχνη με τους κ.κ. Νταόπουλο και Πολύζο προχθές Σάββατο στην Αφησσο έστειλε αισιόδοξα μηνύματα και η παρουσία τους στη σημερινή «πρώτη» ίσως δώσει ειδήσεις, ενώ κανείς δεν αποκλείει μια έκπληξη με την παρουσία κάποιου παίκτη, που δεν έχει ανακοινωθεί.

Οι 22 του ρόστερ

Οι 22 «σίγουροι» πάντως για τη σημερινή «πρώτη» είναι οι τερματοφύλακες Καβουσάκης, Χαρχαλάκης και Κοκκώνης, οι δεξιοί μπακ Λάμπος, Παπαδήμος και Αποστολίδης, οι αριστεροί μπακ Διαμαντόπουλος (παίζει και ως αριστερό χαφ) και Θεοδωρόπουλος, οι στόπερ Παπαϊωάννου, Γαλανόπουλος, Χατζηπλής, Σιουμουρέκης, Ακριβόπουλος, οι κεντρικοί χαφ Κόλα, Ψιάνος, Καμπέρης, Κόφφας, ο δεξιός εξτρέμ αλλά και … πολυθεσίτης Σκοπελίτης, οι φορ Αναστασίου (παίζει και πιο πίσω στον άξονα), Καρατσόλης (παίζει και στα άκρα), Μυλωνάς, Σταμπουλής.

Στους παραπάνω ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να προσθέσει τουλάχιστον έναν στόπερ, έναν επιθετικό χαφ και έναν φορ από το πάνω ράφι, με το όνομα που έχει ακουστεί για την άμυνα να είναι αυτό του Στέργιου Δημόπουλου, ενώ «παίζει» και η περίπτωση ενός έμπειρου αμυντικού χαφ, που έχει ξαναπεράσει από την ομάδα.

Στην τελευταία ανακοίνωσή του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου ενόψει της σημερινής «πρώτης» αναφέρεται: «Σήμερα Δευτέρα 1 Αυγούστου στις 18:30, η ομάδα της καρδιάς μας κάνει την νέα της αρχή. Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 προσκαλεί τους φιλάθλους μας στο Γήπεδο της Αλλης Μεριάς για τον αγιασμό, και την πρώτη προπόνηση της ομάδας μας!».

Στη σημερινή «πρώτη» το παρών θα δώσουν και τα μέλη της Ενωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, που απέκτησε την περασμένη βδομάδα νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Γιώργο Καραμίχαλο και κάλεσε τον κόσμο να είναι μαζικά σήμερα δίπλα στην ομάδα.

Το ίδιο έκαναν και οι οργανωμένοι, με τους Austrian Boys να τονίζουν τα εξής: «Μια νέα σελίδα γύρισε το ποδοσφαιρικό μας τμήμα. Μια νέα εποχή, με υγεία, ειλικρίνεια και πάνω από όλα αξιοπρέπεια, τρία βασικά στοιχεία τα οποία τα τελευταία έξι χρόνια απλά ήταν απόντα.

Η ομάδα μετά από μια χρονιά που θέλουμε να τη σβήσουμε από τη μνήμη μας, φέτος ξεκινά μια νέα προσπάθεια. Σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαστε οι πρώτοι που θα είμαστε διπλά της να τη στηρίξουμε και να την προστατεύσουμε από οποιαδήποτε απειλή είτε εκ των έσω είτε εκ των έξω.

Η σεζόν για εμάς ξεκινά σήμερα Δευτέρα. Στις εγκαταστάσεις της Αλλης Μεριάς θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση, και όπως ξέρουμε μόνο εμείς θα είμαστε εκεί να δώσουμε το σύνθημα της ανασύνταξης. Καλούμε όλο το κόσμο να δώσει το παρών, και με τη θετική μας ενέργεια να δώσουμε το μήνυμα στους νέους παίχτες, το μήνυμα της συσπείρωσης και της υγείας».

Από τη μεριά τους οι Malavetas Olympiakos Volou Antifa Ultras ανέφεραν: «Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλον τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να παρευρεθεί στην πρώτη προπόνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος σήμερα Δευτέρα 1/8 στις 18:30 στο προπονητικό κέντρο της Αλλης Μεριάς.

Ας αφήσουμε πίσω όλες τις πίκρες και τις στεναχώριες που κάποιοι απλόχερα μας χάρισαν όλα αυτά τα χρόνια και να στηρίξουμε τη νέα αυτή προσπάθεια, που μόνο αισιοδοξία για το μέλλον μπορεί να μας γεμίσει.

Ολοι μαζί να γίνουμε η ασπίδα της ομάδας απέναντι σε αυτούς τους «μικρούς» που προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να βλάψουν τη μεγάλη μας αγάπη… πόσο γελασμένοι είστε…

Ας αποδείξουμε λοιπόν ότι στα δύσκολα ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου είναι πάντα εκεί και ας δώσουμε άλλη μια μάχη για να επιστρέψει η ομάδα μας εκεί που ανήκει».

Τα διαρκείας

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου έχει ξεκινήσει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας με το σύνθημα «Ο Ολυμπιακός έχει ιδιοκτήτη τα μέλη του» και περιμένει από τον κόσμο τη στήριξη.

Οι τιμές των εισιτηρίων για το ποδόσφαιρο είναι:

Gold 150 ευρώ, Silver 80 ευρώ και Fans 50 ευρώ.

Οι κάτοχοι GOLD θα έχουν πρόσβαση στο πάρκινγκ του γηπέδου της Νεάπολης Βόλου.

Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, εκτιμώντας τη βοήθεια των φιλάθλων και έχοντας την πρόθεση να δώσει τη δυνατότητα σε όσους περισσότερους φίλους και φίλες της ομάδας θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της, αλλά και για να επιστρέψει η οικογένεια στο γήπεδο, αποφάσισε ότι όλες οι γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 12 ετών που συνοδεύονται από κατόχους διαρκείας όλων των ειδών εισιτηρίων θα εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ στους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του Συλλόγου, Αργοναυτών 32, 2ος όροφος, τηλέφωνο 2421181828 και ώρες 09.00 έως 15.00 και από 18.00 έως 21.00 καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ. (αλλά και από τα καφέ River και Da Luz).

Για τα αλλά τμήματα οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες μπάσκετ ανδρών-γυναικών είναι Gold 50 ευρώ και Silver 30 ευρώ, ενώ για το βόλεϊ γυναικών εκδόθηκαν εισιτήρια διαρκείας με γενική τιμή 10 ευρώ.

Φιλικό με Φήκη

Στις 4 Σεπτεμβρίου κλείστηκε φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου με τη Φήκη, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και αντίπαλος στον όμιλό του στη Γ’ Εθνική, τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι συζητούν και με άλλες ομάδες για τεστ προετοιμασίας.

Χρ. Θαν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου