ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Επανεκκίνηση» της Ενωσης Παλαιμάχων Ολυμπιακού Βόλου

επανεκκίνηση-της-ενωσης-παλαιμάχω-864905

«Επανεκκίνηση» με νέο Διοικητικό Συμβούλιο έγινε για την Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, που μετά τα δύσκολα χρόνια λόγω κορονοϊού πραγματοποίησε τη γενική της συνέλευση και τις εκλογές, με θετική συμμετοχή βετεράνων «ερυθρόλευκων» παικτών, αλλά και παρουσία του τωρινού προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας Σάκη Θεοδοσιάδη.

Μετά τις εκλογές που έγιναν, μοιράστηκαν και οι ρόλοι στο νέο Δ.Σ., στο οποίο πρόεδρος είναι ο Γιώργος Καραμίχαλος, ενώ συμμετέχουν και άλλες μεγάλες δόξες του παρελθόντος, αφού ένας από τους στόχους της Ε.Π.Π.Ο.Β. είναι κρατηθεί ζωντανή η μεγάλη και ένδοξη ιστορία του συλλόγου.

Το νέο ΔΣ για την «Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου (Ε.Π.Π.Ο.Β)» συγκροτήθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Γιώργος Καραμίχαλος

Αντιπρόεδρος Α’: Δημήτρης Βαϊνάς

Αντιπρόεδρος Β’: Γιάννης Θεοδωρίδης

Γενικός γραμματέας: Σωτήρης Γκανάτσιος

Ταμίας: Σωτήρης Παπαϊωάννου

Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Κώστας Σταματίου

Υπεύθυνος τύπου: Βασίλης Ζηνέλης

Υπεύθυνος πολιτιστικών εκδηλώσεων: Γιώργος Κασιούρας

Ειδικός σύμβουλος-τεχνικός: Βασίλης Σκούρας

Στη γενική συνέλευση των Παλαίμαχων προσκλήθηκε και παρέστη ο νέος προπονητής της τωρινής ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης, ενώ η απόφαση στήριξης της νέας ομάδας είναι η πρώτη που έλαβε το νέο ΔΣ της Ε.Π.Π.Ο.Β: «Το ΔΣ της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου στηρίζει τη διοίκηση της ομάδας του ΑΣ Ολυμπιακός, τους τεχνικούς και τους ποδοσφαιριστές και καλεί τον κόσμο να πράξει το ίδιο, ενώ οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές θα είναι παρόντες σε ό,τι τους ζητηθεί».

Φυσικό και αυτονόητο είναι ότι οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι παρόντες στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, τον αγιασμό και το επίσημο ξεκίνημα για τη νέα περίοδο την Δευτέρα 1η Αυγούστου και ώρα 18.30 στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου