ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς βιασύνη η ενίσχυση εμπειρίας στον Ολυμπιακό Βόλου

χωρίς-βιασύνη-η-ενίσχυση-εμπειρίας-στ-865048

Χωρίς να βιάζονται κινούνται και συζητούν στον Ολυμπιακό Βόλου όσον αφορά στην ενίσχυση της ομάδας με έμπειρους παίκτες, ενώ τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση (18:30) στην Άλλη Μεριά και στο ρόστερ υπάρχουν ήδη 21 ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν με τα εργομετρικά τεστ και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον Α.Σ. Ολυμπιακό, κι ενώ χθες αγοράστηκε και επιπλέον υλικό με φανέλες, μπάλες και όργανα, εμφανίζονται ικανοποιημένοι από όσα έχουν γίνει έως τώρα, καθώς ξεκίνησαν από το μηδέν, ενώ έχει μπει ένα «φρένο» στην ενίσχυση εμπειρίας. Ο κύριος λόγος είναι ότι θέλουν να αποφευχθούν λάθη και οι επιλογές να είναι οι καλύτερες, αφού έτσι κι αλλιώς θα είναι αυτές που θα έχουν και το μεγαλύτερο οικονομικό κόστος!

Πάντως οι κινήσεις και οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και δεν αποκλείεται στην «πρώτη» της Δευτέρας να υπάρχουν και … εκπλήξεις με παίκτες, πέρα από την παρουσία και του Γιάννη Νταόπουλου…

Ο προπονητής, Σάκης Θεοδοσιάδης, έχει ξεκινήσει να ασχολείται με την αθλητική καθημερινότητα, όπου ρίχνει και μεγάλο βάρος, ενώ στο μεταγραφικό κομμάτι έχει κάνει τις επιλογές, τις προκαταρκτικές συζητήσεις και στη συνέχεια τις υποδείξεις του στους ανθρώπους της ομάδας, που θα κληθούν να κάνουν τις συμφωνίες.

Για τη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό κινούνται για την απόκτηση έμπειρου γκολκίπερ, με πρώτο στη λίστα τον Ζαχαρία Καβουσάκη, αφού δεν προχώρησε το φλερτ με τον Φώτη Κουτζαβασίλη, ενώ και πάλι υπάρχει και άλλη εναλλακτική λύση. Επίσης με εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες είναι και ο επιθετικός με τον οποίον έχει γίνει συζήτηση.

Πάντως στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται και για την «πρώτη», περιμένοντας και τον κόσμο να δώσει το παρών στο νέο ξεκίνημα. Χθες για τον αγιασμό και την πρώτη συγκέντρωση εκδόθηκε και ανακοίνωση από τον ΑΣ Ολυμπιακό που αναφέρει:

«Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 1η Αυγούστου και ώρα 18.30 στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς ξεκινά επίσημα η περίοδος 2022-2023 για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου.

Παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς και η παρουσίαση στους φιλάθλους των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου. Κατόπιν θα ακολουθήσει η πρώτη ανοικτή προπόνηση.

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη και η παρουσία τους θα δώσει, όπως πάντα, το «χρώμα» σε αυτή την εκδήλωση της Ομάδας μας και θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ».

Κάλεσμα των «Malavetas Olympiakos Volou Antifa Ultras»

Κάλεσμα για στήριξη στη νέα αυτή προσπάθεια απευθύνει σε όλον τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου ο σύνδεσμος φιλάθλων «Malavetas Olympiakos Volou Antifa Ultras» εν όψει και της «πρώτης» την προσεχή Δευτέρα.

Η ανακοίνωση: «Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλον τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να παρευρεθεί στην πρώτη προπόνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος τη Δευτέρα 1/8 στο προπονητικό κέντρο της Άλλης Μεριάς.

Ας αφήσουμε πίσω όλες τις πίκρες και τις στεναχώριες που κάποιοι απλόχερα μας χάρισαν όλα αυτά τα χρόνια και να στηρίξουμε τη νέα αυτή προσπάθεια, που μόνο αισιοδοξία για το μέλλον μπορεί να μας γεμίσει.

Όλοι μαζί να γίνουμε η ασπίδα της ομάδας απέναντι σε αυτούς τους «μικρούς», που προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να βλάψουν τη μεγάλη μας αγάπη… πόσο γελασμένοι είστε…

Ας αποδείξουμε λοιπόν ότι στα δύσκολα ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου είναι πάντα εκεί και ας δώσουμε άλλη μια μάχη, για να επιστρέψει η ομάδα μας εκεί που ανήκει. Malavetas Olympiakos Volou».

Τα διαρκείας

Πλέον στη νέα προσπάθεια κρίνεται αναγκαία η συμπαράσταση και η στήριξη από τον κόσμο και ήδη η διοίκηση του Ερασιτέχνη ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας με το σύνθημα «Ο Ολυμπιακός έχει ιδιοκτήτη τα μέλη του».

Η ανακοίνωση του ΑΣ για τα διαρκείας αναφέρει: «Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας των τμημάτων ποδοσφαίρου, μπάσκετ ανδρών-γυναικών και βόλεϊ γυναικών για την περίοδο 2022-2023.

Οι τιμές των εισιτηρίων για το ποδόσφαιρο είναι:

Gold 150 ευρώ, Silver 80 ευρώ και Fans 50 ευρώ.

Οι κάτοχοι GOLD θα έχουν πρόσβαση στο πάρκινγκ του γηπέδου της Νεάπολης Βόλου.

Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, εκτιμώντας τη βοήθεια των φιλάθλων και έχοντας την πρόθεση να δώσει τη δυνατότητα σε όσους περισσότερους φίλους και φίλες της ομάδας θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της, αλλά και για να επιστρέψει η οικογένεια στο γήπεδο, αποφάσισε ότι όλες οι γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 12 ετών που συνοδεύονται από κατόχους διαρκείας όλων των ειδών εισιτηρίων θα εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ στους αγώνες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας».

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του Συλλόγου, Αργοναυτών 32, 2ος όροφος, τηλέφωνο 2421181828 και ώρες 09.00 έως 15.00 και από 18.00 έως 21.00 καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ. (αλλά και από τα καφέ River και Da Luz).

Για τα αλλά τμήματα οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες μπάσκετ ανδρών-γυναικών είναι Gold 50 ευρώ και Silver 30 ευρώ, ενώ για το βόλεϊ γυναικών εκδόθηκαν εισιτήρια διαρκείας με γενική τιμή 10 ευρώ.

Στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρεται επίσης: «Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να ενισχύσουν την προσπάθεια του Ερασιτέχνη, αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ιδιοκτήτη τα μέλη του».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου