ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει για την επόμενη κίνηση ο Ολυμπιακός Βόλου

περιμένει-για-την-επόμενη-κίνηση-ο-ολυ-865750

Στον Ολυμπιακό Βόλου έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους για τη νέα χρονιά που βρίσκει την ποδοσφαιρική ομάδα να έχει έρθει στα χέρια του Ερασιτέχνη.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ωστόσο, για να προχωρήσει αυτός ο σχεδιασμός που έχει βολιώτικο χρώμα και αρέσει στον κόσμο, το πλέον απαραίτητο συστατικό, πέρα από την ηθική στήριξη που είναι δεδομένη, είναι η οικονομική βοήθεια, η οποία θα ανοίξει τον δρόμο για τις επόμενες κινήσεις.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός έχει τονίσει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι χωρίς οικονομική βοήθεια δεν μπορεί από μόνο του να «τρέξει» την ποδοσφαιρική ομάδα και έχει ήδη κάνει αρκετά, φτιάχνοντας και ρόστερ από το τίποτα, ενώ έχει και τον στόχο η ομάδα να κινηθεί και σε άλλους τομείς επαγγελματικά, αλλά αυτός ο στόχος δυσκολεύει, τη στιγμή που στην πράξη η οικονομική στήριξη δεν έχει «φτάσει»…

«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι έτοιμος, αυτήν τη στιγμή, να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Κάνουμε τα εργομετρικά μας και τις ιατρικές εξετάσεις επαγγελματικά. Πρώτη του μηνός θα ξεκινήσει η προετοιμασία στον Βόλο μέχρι 14 Αυγούστου. Μετά θα δούμε πώς είναι οι συνθήκες να πάμε και κάπου να κάνουμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας», ανέφερε ο Νίκος Τσεκούρας.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ακόμη και μετά τη συνάντηση της περασμένης εβδομάδας με τον Γιάννη Νταόπουλο, ο οποίος υποσχέθηκε πως θα είναι δίπλα στην ομάδα, τόνιζε πως: «Ακόμα και τώρα που πήραμε προπονητή, παίκτες κι αθλητικό υλικό, είμαστε «ανοικτοί». Όποιος θέλει, να έρθει με σοβαρή πρόταση και να μας πει ότι θέλει να πάει τον σύλλογο ένα βήμα παραπάνω. Ακόμα και τώρα. Δεν είμαστε εγωιστές. Να έρθουν με σοβαρότητα να μιλήσουμε, για το καλό του συλλόγου. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο.

Αν δεν έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, δεν έχει νόημα να υπάρχουμε. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά φέτος, δεν υποσχεθήκαμε ότι θα βγούμε ή ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα. Οι δυνατότητές μας είναι συγκεκριμένες και δεν τις κρύβουμε».

Πάντως μετά τα όσα έχουν γίνει, άρχισαν να φαίνονται και κάποια προβλήματα που στην συνέχεια μπορεί να έχουν αντίκτυπο στη σωστή λειτουργία της ομάδας, αφού στον Ερασιτέχνη δεν «είδαν» ακόμη την οικονομική βοήθεια που περίμεναν, με τον Νίκο Τσεκούρα να παραδέχεται πως δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο τρόπος που θα βοηθήσει ο κ. Νταόπουλος: «Ο κ. Νταόπουλος εξέφρασε τη θέλησή του να μας βοηθήσει, να στηρίξει την προσπάθεια, για να μπορέσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Το πώς θα γίνει αυτό θα εξακριβωθεί τις επόμενες ημέρες», είχε πει μετά τηνς μφωνία, αλλά η καθυστέρηση σε μια νέα πιο «ειδική» συνάντηση και συμφωνία φέρνει νέα ανησυχία, καθώς τα έξοδα τρέχουν και τα έσοδα μπορεί να είναι μόνο από τα εισιτήρια διαρκείας.

Ο Νίκος Τσεκούρας, έχοντας μάθει να λειτουργεί με συνέπεια και με τη γλώσσα της αληθείας, τον τελευταίο καιρό φαίνεται προβληματισμένος και με κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις που προσπαθούν να βάλουν «φρένο» σε ό,τι γίνεται, ενώ δείχνει και ενοχλημένος για κάποιες κριτικές που γίνονται … σε αυτό που μόλις ξεκίνησε!

Πάντως όλοι στην ομάδα περιμένουν τη βοήθεια στην πράξη, αφού αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί άμεσα, ο προβληματισμός μπορεί να γίνει μέχρι και πρόβλημα λειτουργίας, που τώρα δεν έχει επηρεάσει τους ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τις εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών να συνεχίζονται χθες στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς πάλι με 20 ποδοσφαιριστές -καθώς από τη διαδικασία έμεινε εκτός ο Φίλιππος Σκοπελίτης που δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον περσινό τραυματισμό του- και να επικεντρώνονται στην ταχυδύναμη.

Μετά την ολοκλήρωση των εργομετρικών, που είναι οι δείκτες για κάθε παίκτη, από σήμερα έως την Παρασκευή όλοι οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν ανά γκρουπ και από πλήρη ιατρικό έλεγχο στην Κλινική Άγιος Γεώργιος (κλινική Γάτου) στις Αλυκές Βόλου.

Ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 1η Αύγουστου και ο Α.Σ. Ολυμπιακός έχει ήδη ένα ρόστερ εμπειρίας και ταλέντου με 21 ποδοσφαιριστές, χρειάζεται σίγουρα και τη βοήθεια, ώστε η ενίσχυση να έχει συνέχεια.

Εκλογές για τους Παλαίμαχους

Η «Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου (Ε.Π.Π.ΟΒ)» καλεί όλα τα μέλη της σε Γενική Συνέλευση σήμερα Τετάρτη 27/7/2022 και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο PARK στον Βόλο, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός

Παραίτηση του παρόντος ΔΣ

Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής-Υποβολή υποψηφιοτήτων

Διεξαγωγή αρχαιρεσιών (εκλογών) για την ανάδειξη καινούργιου Δ.Σ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα (σήμερα Τετάρτη 27/7/2022) στον ίδιο χώρο στις 20.00.

«Παρακαλούνται όλοι να είναι παρόντες», τονίζεται σε κάλεσμα των Παλαιμάχων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου