ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Austrian Boys: «Θα μας βρουν μπροστά τους»  

austrian-boys-θα-μας-βρουν-μπροστά-τους-865953

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys, οι οποίοι προειδοποιούν όσους κάνουν υπόγειο πόλεμο στην ομάδα να σταματήσουν, γιατί αλλιώς θα τους βρουν μπροστά τους, όπως τονίζουν, ενώ καλούν τα μέλη τους να αγοράσουν διαρκείας.

Αναλυτικά: «Μια νέα σελίδα γύρισε το ποδοσφαιρικό μας τμήμα. Μια νέα εποχή, με υγεία, ειλικρίνεια και πάνω από όλα αξιοπρέπεια, τρία βασικά στοιχεία, τα οποία τα τελευταία 6 χρόνια απλά ήταν απόντα. Η ομάδα μετά από μια χρονιά που θέλουμε να τη σβήσουμε από τη μνήμη μας, φέτος ξεκινά μια νέα προσπάθεια. Σ’ αυτή την προσπάθεια θα είμαστε οι πρώτοι που θα είμαστε διπλά της να τη στηρίξουμε και να την προστατεύσουμε από οποιαδήποτε απειλή είτε εκ των έσω είτε εκ των έξω.

Η σεζόν για εμάς ξεκινά την ερχομένη Δευτέρα. Στις εγκαταστάσεις της Αλλης Μεριάς θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση και όπως ξέρουμε μόνο εμείς, θα είμαστε εκεί να δώσουμε το σύνθημα της ανασύνταξης. Καλούμε όλον τον κόσμο να δώσει το παρών και με τη θετική μας ενέργεια να δώσουμε το μήνυμα στους νέους παίχτες, το μήνυμα της συσπείρωσης και της υγείας.

Το club έχει στη διάθεση του διάρκειας της κατηγορίας FANS. Παρακαλούνται τα μέλη μας όσο ο χώρος είναι κλειστός (λόγω της πρόσφατης τροπολογίας του υφυπουργού) να έρθουν σε επαφή με τα γνωστά πρόσωπα για την προμήθεια των καρτών.

Κλείνοντας, επειδή η ποδοσφαιρική πιάτσα είναι μικρή, μαθαίνουμε τα πάντα. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ τους γνωστούς-αγνώστους «πρώην» και δήθεν ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ να σταματήσουν να κάνουν υπόγειο ύπουλο πόλεμο στην ομάδα, να σταματήσουν να βάζουν εμπόδια στον σχεδιασμό της ομάδας, διότι θα μας βρούνε μπροστά τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου