ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτα δείγματα θετικά

πρώτα-δείγματα-θετικά-866706

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο μπήκαν από χθες οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου με τις εργομετρικές εξετάσεις τους, στο γυμναστήριο «Gym Way Alterlife», υπό την επίβλεψη του τεχνικού τιμ των ερυθρόλευκων και με τα πρώτα δείγματα να χαρακτηρίζονται θετικά.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός, κάνοντας πράξη το ότι η ομάδα θα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα, ξεκίνησε τον πρώτο κύκλο των μετρήσεων και των τεστ που παρέχουν τις καλύτερες πληροφορίες στον προπονητή και τον γυμναστή της ομάδας για την κατάσταση του κάθε ποδοσφαιριστή, καθώς γίνεται διάγνωση των αδύνατων και των δυνατών σημείων των αθλητών, ώστε στην πορεία να βελτιώσουν τις ατομικές αδυναμίες τους και να ανεβάσουν τους δείκτες της φυσικής κατάστασης.

Σήμερα ο δεύτερος κύκλος των μετρήσεων θα γίνει στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς πάλι με 20 ποδοσφαιριστές, καθώς από τη διαδικασία έμεινε εκτός ο Φίλιππος Σκοπελίτης, που δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον περσινό τραυματισμό του.

Οι Κλεβί Κόλα, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Στέργιος Ψιάνος, Αλέξανδρος Αναστασίου, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Απόστολος Λάμπος, Γιώργος Γαλανόπουλος, Κωνσταντίνος Καμπέρης, Ρωμανός Χαρχαλάκης, Κώστας Κόφφας, Φώτης Καρατσόλης, Μάριος Παπαδήμος, Νικόλας Μυλωνάς, Μιχάλης Χατζηπλής, Βασίλης Ακριβόπουλος, Δημήτρης Αποστολίδης, Γιάννης Κοκκώνης, Ηλίας Σταμπουλής και Κώστας Σιουμουρέκης είχαν θετικά δείγματα για την εποχή και μετά … την αποχή, ενώ ακόμη και οι «μικροί» έδειξαν ότι έχουν τις προϋποθέσεις να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Μετά την ολοκλήρωση των εργομετρικών, που θα είναι οι δείκτες για κάθε παίκτη, την Τέταρτη 27, Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 όλοι οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν και από πλήρη ιατρικό έλεγχο στην Κλινική Άγιος Γεώργιος (κλινική Γάτου) στις Αλυκές Βόλου.

Ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 1η Αύγουστου, ο ΑΣ Ολυμπιακός έχει ήδη ένα ρόστερ εμπειρίας και ταλέντου αλλά και με βολιώτικο «χρώμα», που αριθμεί πλέον 21 ποδοσφαιριστές.

Η ενίσχυση θα έχει συνέχεια, αφού υπάρχει μια λίστα με έμπειρες λύσεις και τις επόμενες ημέρες θα προστεθεί στο ρόστερ έμπειρος γκολκίπερ και επιθετικός που είναι επιλογές του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη.

Τα διαρκείας

Πλέον στη νέα προσπάθεια κρίνεται αναγκαία η συμπαράσταση και η στήριξη από τον κόσμο και ήδη η διοίκηση του Ερασιτέχνη ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας με το σύνθημα «Ο Ολυμπιακός έχει ιδιοκτήτη τα μέλη του».

Η ανακοίνωση του ΑΣ για τα διαρκείας αναφέρει: «Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας των τμημάτων ποδοσφαίρου, μπάσκετ ανδρών-γυναικών και βόλεϊ γυναικών για την περίοδο 2022-2023.

Οι τιμές των εισιτηρίων για το ποδόσφαιρο είναι:

Gold 150 ευρώ, Silver 80 ευρώ και Fans 50 ευρώ.

Οι κάτοχοι GOLD θα έχουν πρόσβαση στο πάρκινγκ του γηπέδου της Νεάπολης Βόλου.

Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, εκτιμώντας τη βοήθεια των φιλάθλων και έχοντας την πρόθεση να δώσει τη δυνατότητα σε όσους περισσότερους φίλους και φίλες της ομάδας θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της, αλλά και για να επιστρέψει η οικογένεια στο γήπεδο, αποφάσισε ότι όλες οι γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 12 ετών που συνοδεύονται από κατόχους διαρκείας όλων των ειδών εισιτηρίων θα εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ στους αγώνες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας».

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του Συλλόγου, Αργοναυτών 32, 2ος όροφος, τηλέφωνο 2421181828 και ώρες 09.00 έως 15.00 και από 18.00 έως 21.00 καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ. (αλλά και από τα καφέ River και Da Luz).

Για τα αλλά τμήματα οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες μπάσκετ ανδρών-γυναικών είναι Gold 50 ευρώ και Silver 30 ευρώ, ενώ για το βόλεϊ γυναικών εκδόθηκαν εισιτήρια διαρκείας με γενική τιμή 10 ευρώ.

Στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρεται επίσης: «Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να ενισχύσουν την προσπάθεια του Ερασιτέχνη, αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ιδιοκτήτη τα μέλη του».

Εκλογές για τους Παλαίμαχους

Η «Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου (Ε.Π.Π.ΟΒ)» καλεί όλα τα μέλη της σε Γενική Συνέλευση αύριο Τετάρτη 27/7/2022 και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο PARK στον Βόλο, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός

Παραίτηση του παρόντος ΔΣ

Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής-Υποβολή υποψηφιοτήτων

Διεξαγωγή αρχαιρεσιών (εκλογών) για την ανάδειξη καινούργιου Δ.Σ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα (Τετάρτη 27/7/2022 ) στον ίδιο χώρο στις 20.00.

«Παρακαλούνται όλοι να είναι παρόντες», τονίζεται σε κάλεσμα των Παλαιμάχων.

Από το … μακρινό παρελθόν!

Εντύπωση προκαλεί επιστολή 24 πρώην ποδοσφαιριστών που ζητούν «να μη δοθούν στις ομάδες που έχουν χρέη, χρήματα από το στοίχημα» και σ’ αυτούς είναι και οι Μάκης Αγγελόπουλος, Σάκης Μπέκος και Σέρτζιαν Τσέροβιτς, που πριν λίγο καιρό είχαν «χάσει» τις προσφυγές που έκαναν, ζητώντας χρήματα από την εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου!

Τώρα με πρωτοβουλία του δικηγόρου Γ. Παναγόπουλου που έχει συστήσει την «Κίνηση Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών», οι τρεις ποδοσφαιριστές (όπως και άλλοι 21 για άλλες ομάδες) που αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό Β. πριν 17 χρόνια (!) ζητούν να μην εκταμιευθεί από τις ΠΑΕ το ποσό από το στοίχημα!

Εντύπωση επίσης προκαλεί ότι στην επιστολή που συνέταξε ο δικηγόρος Γ. Παναγόπουλος αναφέρεται πως: «Αποτελεί πρόκληση η χρηματοδότηση ΠΑΕ, όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, που αμέσως μετά τον υποβιβασμό του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, «φρόντισε» να πάρει πίσω την εγγυητική επιστολή του, μέσω εικονικών αποφάσεων»!!!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου