ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλλη μια «πεντάδα» εμπειρίας και ταλέντου

αλλη-μια-πεντάδα-εμπειρίας-και-ταλέ-867674

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνηθίζοντας πλέον κάθε Παρασκευή να προσθέτει νέα πρόσωπα στο ρόστερ του, χθες ανακοίνωσε επίσημα άλλη μια «πεντάδα» εμπειρίας και ταλέντου με τις νέες μεταγραφές να είναι οι Ψιάνος, Γαλανόπουλος, Καμπέρης, Ακριβόπουλος, Κοκκώνης και η νέα ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής … να αριθμεί πλέον 21 ποδοσφαιριστές.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μια μέρα μετά τα ευχάριστα που ήρθαν από τη συνάντηση του Δ.Σ. του ΑΣ Ολυμπιακός με τον Βολιώτη επιχειρηματία Γιάννη Νταόπουλο, που θα συμβάλλει στην αναγέννηση της ομάδας, ανακοινώθηκαν ακόμη πέντε προσθήκες, με αυτή του Στέργιου Ψιάνου να θεωρείται από το πάνω ράφι, αυτές των Γιώργου Γαλανόπουλου και Κώστα Καμπέρη να είναι από αυτές που γνωρίζουν την κατηγορία, ενώ οι Βολιώτες Βασίλης Ακριβόπουλος και ο γκολκίπερ Γιάννης Κοκκώνης αποτελούν και λύσεις για την κατηγορία των «μικρών».

Ο Στέργιος Ψιάνος είναι αμυντικός μέσος και έχει αγωνιστεί σε 4 αγώνες στη Super League 1 (με Απόλλωνα Καλαμαριάς), σε 231 αγώνες (9 τέρματα) στο πρωτάθλημα της Football League και 19 στα playoffs της Football League, έχοντας και 2 τέρματα, σε 18 αναμετρήσεις της Super League 2 (3 τέρματα), σε 23 αναμετρήσεις στο Κύπελλο Ελλάδος, σε 39 αγώνες της Α’ Κατηγορίας Κύπρου και 7 αγώνες στη Β’. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 350 αγώνες επαγγελματικών κατηγοριών, έχει πετύχει 14 τέρματα, έχει δώσει 11 ασίστ.

Έχει παίξει σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εθνικό Πειραιώς, Θρασύβουλο, Νίκη Βόλου, Νέα Σαλαμίνα (Κύπρος), Αγία Νάπα (Κύπρος), Απόλλωνα Σμύρνης, Αχαρναϊκό, Κισσαμικό, Αστέρα Βλαχιώτη, ΚΝ Ονήσιλλος (Κύπρος), ΑΕ Καραϊσκάκης. Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη με γεμάτο βιογραφικό, ο οποίος θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην κατηγορία αφού πέρσι πρώτη του φορά έπαιξε Γ’ Εθνική στην Κοζάνη με 19 συμμετοχές και 3 γκολ.

Η ανακοίνωση για τον Ψιάνο: «Ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Στέργιου Ψιάνου. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, είναι γεννημένος 12 Σεπτεμβρίου του 1989 και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Τελευταία του ομάδα ήταν η Κοζάνη, με την οποία κατέγραψε 19 συμμετοχές και πέτυχε 3 γκολ. Μετράει παραπάνω απο 300 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες, αλλά και 47 συμμετοχές στην Α’ κατηγορία της Κύπρου. Εχει παίξει σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εθνικό Πειραιώς, Θρασύβουλο, Νίκη Βόλου, Νέα Σαλαμίνα, Αγία Νάπα, Απόλλωνα Σμύρνης, Αχαρναϊκό, Κισσαμικό, Αστέρα Βλαχιώτη, Ονήσιλλο και ΑΕ Καραϊσκάκη. Στέργιο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας».

Ο 22χρονος Κατερινιώτης στόπερ Γιώργος Γαλανόπουλος (21/12/2000) που πέρσι ήταν στη Δήμητρα (20 συμμετοχές) έχει παίξει και σε άλλες δυο ομάδες στη Μαγνησία τόσο στον Θησέα Αγριάς, όσο και στον Διαγόρα Στεφανοβικείου, ενώ αγωνίστηκε και στη Football League με την φανέλα του Πιερικού.

Η ανακοίνωση για Γαλανόπουλο: «Ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Γαλανόπουλου.

Ο Γιώργος, είναι γεννημένος 21 Δεκεμβρίου του 2000 και αγωνίζεται σαν στόπερ αλλά και στη θέση του αμυντικού χαφ.

Την προηγούμενη σεζόν, αγωνίστηκε στη Δήμητρα Ευξεινούπολης, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Πιερικό, για το πρωτάθλημα της Football League. Γιώργο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας».

Ο 21χρονος Λαρισαίος χαφ Κώστας Καμπέρης πέρσι έπαιξε 19 ματς με τη Δήμητρα και πέτυχε και 3 γκολ, γεννήθηκε 6/6/2001, ξεκίνησε από τα μικρά ηλικιακά κλιμάκια της ΠΑΕ ΑΕΛ και έφτασε να αγωνιστεί για δύο σεζόν στην Κ17 και άλλες 2 στην Κ19, ενώ πριν τη Δήμητρα έπαιξε και στον Ηρακλή Λάρισας.

Η ανακοίνωση για Καμπέρη: «Ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Καμπέρη.

Ο Κωνσταντίνος, είναι γεννημένος 6 Ιουνίου του 2001 και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Την προηγούμενη σεζόν, αγωνίστηκε στην Δήμητρα Ευξεινούπολης ενώ έχει αγωνιστεί και στον Ηρακλή Λάρισας. Προέρχεται απο την Α.Ε.Λ. όπου και αγωνίστηκε μέχρι και την Κ20 την σεζόν 2020-2021. Κωνσταντίνε, καλώς ήρθες στην ομάδα μας».

Ο βολιώτης Βασίλης Ακριβόπουλος είναι ένας παίκτης στην κατηγορία των μικρών που μπορεί να σταθεί και στην 11άδα.

Η ανακοίνωση για Ακριβόπουλο: «Ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Ακριβόπουλου.

Ο Βασίλης, είναι γεννημένος 8 Απριλίου του 2002 και αγωνίζεται στην θέση του στόπερ. Προέρχεται απο την Κ20 του ΝΠΣ Βόλου, όπου και αγωνίστηκε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League. Βασίλη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας».

Ενώ ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά και σε συμφωνία με έμπειρο τερματοφύλακα χθες ανακοινώθηκε και ο πιο νεαρός της ομάδας ο Γιάννης Κοκκώνης που ήταν πέρσι στην Κ-20 και καλύπτει και το υποχρεωτικό των μικρών.

Η ανακοίνωση για Κοκκώνη: «Ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Κοκκώνη. Ο Γιάννης, είναι γεννημένος 24 Μαρτίου του 2005 και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Την προηγούμενη σεζόν, αγωνίστηκε στην Κ20 της ομάδας μας συμμετέχοντας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2. Γιάννη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας».

Θυμίζουμε πως στη νέα Γ’ Εθνική κατά την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 είναι υποχρεωτική η αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα πέντε (5) ποδοσφαιριστών κάτω των 21 ετών, οι οποίοι απαραιτήτως θα πρέπει να δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες και να είναι γεννηθέντες έως το 2002.

Για να καλύψει θέσεις «μικρών» ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αποκτήσει και τους Φώτη Καρατσόλη, Μάριο Παπαδήμο, Νικόλα Μυλωνά, Δημήτρη Αποστολίδη, Ηλία Σταμπουλή και Κώστα Σιουμουρέκη.

Τα διαρκείας

Πλέον στη νέα προσπάθεια κρίνεται αναγκαία η συμπαράσταση και η στήριξη από τον κόσμο και ήδη η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2022-2023 που οι τιμές είναι για τα GOLD 150 ευρώ, για τα SILVER 80 ευρώ και τα FANS 50 ευρώ.

Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκτιμώντας την βοήθεια των φιλάθλων και έχοντας την πρόθεση να δώσει την δυνατότητα σε όσους περισσότερους φίλους και φίλες της ομάδας θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της, αλλά και για να επιστρέψει η οικογένεια στο γήπεδο αποφάσισε ότι όλες οι γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 12 ετών που συνοδεύονται από κατόχους διαρκείας όλων των ειδών θα εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ στους αγώνες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

1η Αυγούστου η πρώτη

Την 1η Αυγούστου θα γίνει η καθιερωμένη «ανοικτή» πρώτη προπόνηση του νέου Ολυμπιακού και ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί πλήρης εργομετρικός έλεγχος των ποδοσφαιριστών από την εταιρεία ALTER LIFE της οποίας υπεύθυνοι είναι οι Καρακίτσος Δημήτριος και Κορδάλης Παναγιώτης στο γυμναστήριο GYM WAY.

Την Τετάρτη 27, Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Ιουλίου όλοι οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν πλήρη ιατρικό έλεγχο στην Κλινική Άγιος Γεώργιος (κλινική Γάτου) στις Αλυκές Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου