ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βασίζεται στα μέλη του και στα διαρκείας

βασίζεται-στα-μέλη-του-και-στα-διαρκεί-868649

Με το σύνθημα «Ο Ολυμπιακός έχει ιδιοκτήτη τα μέλη του» ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου περιμένει τη στήριξη του κόσμου στη νέα του προσπάθεια και το νέο ξεκίνημα της ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ξεκινώντας τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα από το ενδιαφέρον του Βολιώτη επιχειρηματία Γιάννη Νταόπουλου που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ και την εκπεφρασμένη από τον ίδιο πρόθεσή του για ανάμιξη στα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος, στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν πως τα μέλη του και ο φίλαθλος κόσμος θα είναι δίπλα στην ομάδα και εμπράκτως με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας θα στηρίξουν και οικονομικά την προσπάθεια του Ερασιτέχνη.

Όπως είχε αναφέρει άλλωστε και ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Νίκος Τσεκούρας και ο ίδιος ο Ι. Νταόπουλος στην εκδήλωση του ενδιαφέροντος, θα χρειαστεί η στήριξη του κόσμου, ενώ πάντα το ΔΣ του Ερασιτέχνη παραμένει ανοικτό και σε άλλες προτάσεις οικονομικής βοήθειας, αφού από μόνο του δεν έχει τη δυνατότητα για μεγάλα ανοίγματα!

Πάντως από τη στιγμή που η ποδοσφαιρική ομάδα «ήρθε» στον Ερασιτέχνη έχουν γίνει και γίνονται καθημερινά κινήσεις, ώστε στο νέο της ξεκίνημα να έχει δυνατές και με βολιώτικο χρώμα βάσεις για να σταθεί ανταγωνιστικά στο νέο πρωτάθλημα και η οικονομική βοήθεια, οι χορηγίες και η κίνηση των διαρκείας μπορούν να καθορίσουν και το ποσό ψηλά θα μπει ο πήχης ενόψει της περιόδου 2022-23 στη Γ’ Εθνική.

Ήδη έχει ξεκινήσει η στελέχωση του ρόστερ, έχει επιλεγεί η επιστροφή στις κλασικές ερυθρόλευκες φανέλες, ενώ έχουν γίνει προγραμματισμός και οργάνωση ακόμη και για την προετοιμασία που θα ξεκινήσει στο τέλος του μήνα.

Τελευταία κίνηση είναι ότι από προχθές ανακοινώθηκε πως κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας και αφορούν εκτός από το ποδόσφαιρο και στα τμήματα του Ολυμπιακού σε μπάσκετ και βόλεϊ γυναικών, που ο σύλλογος εκπροσωπείται στη Β’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του ΑΣ για τα διαρκείας αναφέρει: «Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας των τμημάτων ποδοσφαίρου, μπάσκετ ανδρών – γυναικών και βόλεϊ γυναικών

για την περίοδο 2022-2023.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά τμήμα είναι οι εξής:

Ποδόσφαιρο

GOLD 150 ευρώ, SILVER 80 ευρώ και FANS 50 ευρώ.

Οι κάτοχοι GOLD θα έχουν πρόσβαση στο πάρκινγκ του γηπέδου της Νεάπολης Βόλου.

Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκτιμώντας τη βοήθεια των φιλάθλων και έχοντας την πρόθεση να δώσει τη δυνατότητα σε όσους περισσότερους φίλους και φίλες της ομάδας θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της, αλλά και για να επιστρέψει η οικογένεια στο γήπεδο αποφάσισε ότι όλες οι γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 12 ετών που συνοδεύονται από κατόχους διαρκείας όλων των ειδών εισιτηρίων θα εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ στους αγώνες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Μπάσκετ ανδρών-γυναικών

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες Μπάσκετ ανδρών–γυναικών είναι

GOLD 50 ευρώ, SILVER 30 ευρώ.

Βόλεϊ γυναικών

Για το βόλεϊ γυναικών εκδόθηκαν εισιτήρια διαρκείας με γενική τιμή 10 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του Συλλόγου, Αργοναυτών 32, 2ος όροφος, τηλέφωνο 2421181828 και ώρες 09.00 έως 15.00 και από 18.00 έως 21.00 καθώς και από τα μέλη του ΔΣ.

Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να ενισχύσουν την προσπάθεια του Ερασιτέχνη αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ιδιοκτήτη τα μέλη του».

Φρένο λόγω Νταόπουλου

Στο μεταξύ το θέμα της συνάντησης της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου με τον Γιάννη Νταόπουλο, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά στον ρόλο που θα έχει ο τελευταίος στην ομάδα κι αν θα συμβάλλει οικονομικά στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται φέτος στους «ερυθρόλευκους» και η οποία θα στηρίζεται σε υγιείς βάσεις, έχει βάλει ένα «φρένο» σε άλλες ανακοινώσεις αν και αύριο αναμένεται να ενταχθούν και επίσημα στην ομάδα ο 22χρονος Κατερινιώτης στόπερ Γιώργος Γαλανόπουλος, ο 21χρονος Λαρισαίος χαφ Κώστας Καμπέρης, που αγωνίστηκαν πέρσι σε 20 και 19 ματς με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης και ο 20χρονος Βασίλης Ακριβόπουλος που αγωνίστηκε στην Κ20 του Βόλος ΝΠΣ.

Επίσης υπάρχει αισιοδοξία πως θα κλείσει θετικά και η προσπάθεια προσθηκών με λύσεις εμπειρίας, όπως ο 32χρονος αμυντικός Στέργιος Ψιάνος και ο 28χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Ντινιωτάκης με τους όποιους έχει γίνει συζήτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Επίσης ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά και σε συμφωνία με τερματοφύλακα, που είχε καλή χρονιά πέρσι σε ομάδα της Γ’ Εθνικής εκτός Μαγνησίας και αναμένεται να προωθηθεί και ο πιο νεαρός Γιάννης Κοκκώνης που ήταν πέρσι στην Κ20.

Η 16άδα

Μέχρι τώρα έχουν ανακοινωθεί η παραμονή από το περσινό ρόστερ των Φίλιππου Σκοπελίτη και Κλεβί Κόλα, επέστρεψε ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου και αποκτήθηκαν οι Αλέξανδρος Αναστασίου, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Απόστολος Λάμπος και ο τερματοφύλακας Ρωμανός Χαρχαλάκης που πέρσι ήταν στη Γ’ Εθνική με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, ο Κώστας Κόφφας που αγωνιζόταν στη Λευκίμμη και παίκτες για τις υποχρεωτικές στην 20άδα, θέσεις «μικρών» (γεννηθέντες 2002 και πριν) που είναι οι Φώτης Καρατσόλης που έχει παίξει Γ’ Εθνική με Μεσολόγγι και Θησέα, που είχε παίξει και ο Μάριος Παπαδήμος. Από την Κ19 του Βόλος ΝΠΣ αποκτήθηκαν οι Νικόλας Μυλωνάς και Μιχάλης Χατζηπλής, από τον Αστέρα Ριζομύλου ο Δημήτρης Αποστολίδης και προωθήθηκαν από την ομάδα Κ20 οι Ηλίας Σταμπουλής και Κώστας Σιουμουρέκης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου