ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτοδυναμία… Ολυμπιακού

αυτοδυναμία-ολυμπιακού-305300

Οπως έδειξε ο κόσμος στο πρωτοφανές σε όγκο και παλμό χθεσινό συλλαλητήριο

«Στέλνουμε το μήνυμα στο ΠΑΣΟΚ, όπως μας αφάνισαν, έτσι και εμείς την Κυριακή τους αφανίζουμε από τον πολιτικό χάρτη της Μαγνησίας» ήταν ένα από τα βασικά συνθήματα στη συγκέντρωση μπροστά στα γραφεία του Ερασιτέχνη στην οδό Δημητριάδος, όπου μίλησαν εκπρόσωποι των οργανωμένων, οι πρόεδροι του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και ο νομικός Θ. Χαρμάνης.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στο πρωτοφανές για την πόλη μεγάλο συλλαλητήριο έδειξε τη δυναμική του και μάλιστα προεκλογικά και διαδήλωσαν για ό,τι τους στέρησαν για μια ολόκληρη χρονιά η πολιτεία και η αθλητική ηγεσία, δηλαδή για τη δυνατότητα της χαράς του γηπέδου, καθώς η ομάδα του Ολυμπιακού για την οποία πέρσι μιλούσε με τα καλύτερα λόγια όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα και εκπροσώπησε και την χώρα μας στην Ευρώπη, στη συνέχεια την αφάνισαν με πολιτική απόφαση… και ελπίζει να δικαιωθεί και να επανέλθει στη Σούπερ Λίγκα…

Το χθεσινό συλλαλητήριο είχε οργανωθεί σωστά από τους συνδέσμους φιλάθλων του Ολυμπιακού ΣΦΟΒ, Austrian Boys Club, Vatos Locos, Athens Funs, Red Eagles, Αργοναύτες, Κόκκινη Ν. Ιωνία, Red Club Κασσαβέτη, Lady’s Club, Red Madness, Οικονομικός Όμιλος,

και ηταν απόλυτα ειρηνικό αλλά με παλμό και δυναμική.

Eκτός από τον κόσμο που δεν τον σταμάτησε ούτε η βροχή και ο Αχ. Μπέος από τις φυλακές Ναυπλίου ραδιοφωνικά επιτέθηκε κατά του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με βαριές εκφράσεις ο τέως πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου στους τοπικούς πολιτικούς εκπροσώπους του κυβερνώντος κόμματος.

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διαλυθεί την Κυριακή στον Βόλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του.

«Ο Ολυμπιακός Βόλου τα τελευταία τρία χρόνια δεν είχε ανάγκη τους πολιτικούς οι οποίοι είναι απατεώνες και καταφέρθηκε προσωπικά εναντίον του κ. Καρτάλη, του κ. Μπιτσαξή, του κ. Φώτη και του κ. Γερουλάνου.

Ο Ολυμπιακός αν επιστρέψει από πολιτική βούληση στα επαγγελματικά πρωταθλήματα εγώ δεν θα χαρώ. Θα επιστρέψει επειδή τον αφάνισαν νύχτα σε εποχές μαύρες και επειδή η αδικία πρέπει να αποκατασταθεί. Όχι επειδή θα πάρει ο Καρτάλης και κάθε Καρτάλης τηλέφωνο. Θέλω να συνεχίσω να είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα. Η ομάδα δικαιούται να αποκατασταθεί. Δεν τους έχετε ανάγκη. Απομακρύνετε τους πολιτικούς απατεώνες από την ομάδα.

Αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα με χουντική διάταξη αφάνισαν την ομάδα της πόλης… Και τώρα θα έρθουν να πούνε ψηφίστε μας να πάρετε πιστοποιητικό. Ε, όχι !

Τα αθλητικά όργανα αποφάσισαν πως ο Ολυμπιακός δεν εμπλέκεται και έγινε πολιτική παρέμβαση για τον αφανισμό της ομάδας. Θέλετε κι άλλα; Είναι αστείο να συζητάμε ότι η νέα κυβέρνηση θα ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο κόσμος έχει χίλια άλλα προβλήματα. Μην περιμένετε πολιτική παρέμβαση. Δεν χρειάζεται ο Ολυμπιακός κάτι τέτοιο. Αυτό που χρειάζεται είναι η εξέταση της υπόθεσης της ομάδας να γίνει από ανθρώπους αμερόληπτους που δεν πιέζονται. Ο κος Μποτσιβάλης πρέπει να παρακαλάει να αλλάξει η ΕΕΑ που είναι ΠΑΣΟΚοι.

Ο κόσμος δεν πρέπει να ξεφύγει και να μην γίνουν έκτροπα. Το μεγάλο το μήνυμα ο κόσμος να το δώσει την Κυριακή και το ΠΑΣΟΚ να μην βγάλει βουλευτή στον Βόλο. Να καταλάβουν πως πείραξαν το καμάρι του Βόλου. Το ΠΑΣΟΚ την Κυριακή στον Βόλο πρέπει να διαλυθεί!

Η χαρά του κόσμου του Βόλου με την επιστροφή της ομάδας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα θα μου δώσει κουράγιο. Είναι όπως έχω ξαναπεί το έκτο μου παιδί. Το δικό μου το προσωπικό το ζήτημα αν και μακροπρόθεσμα θα λυθεί. Στις 15 θα επισκεφτώ τον ανακριτή για συμπληρωματική κατάθεση».

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Φωτογραφίες: ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου