ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η «βοήθεια» κρίνει τις επόμενες κινήσεις

η-βοήθεια-κρίνει-τις-επόμενες-κινήσ-869415

Τη «βοήθεια» του Γιάννη Νταόπουλου, που μπορεί να κρίνει τις επόμενες κινήσεις στελέχωσης του ρόστερ, περιμένουν στον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, με το ραντεβού του Βολιώτη επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, με τη διοίκηση του ερασιτέχνη και τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα να «τοποθετείται» στο επόμενο 48ωρο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η ανάμιξη στα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ι. Νταόπουλου, η θέση που θα έχει και η οικονομική βοήθειά του, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο ακόμη και στο πώς θα κινηθεί η ομάδα για να αποκτήσει και πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ο Ι. Νταόπουλος ήρθε από την Αμερική στη Μαγνησία και έχει εκφράσει την επιθυμία να αναμιχθεί και να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια με πρόθεσή να συνεισφέρει οικονομικά στην ομάδα και με βάση τα όσα έχει αναφέρει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, ακόμη και να ηγηθεί του Ολυμπιακού.

Στον Ερασιτέχνη, περιμένουν τη συνάντηση για να ξεκαθαρίσει ο όλος τρόπος της «βοήθειας», αφού ο Βολιώτης επιχειρηματίας μπορεί να βάλει ψηλότερα τον πήχη, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ενώ παράλληλα έχει ζητήσει και τη στήριξη όλου του κόσμου του Ολυμπιακού.

Χθες πάντως ήταν στον Βόλο και ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης που συζήτησε θέματα οργάνωσης, αλλά και της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει πιθανόν στις 27/7 στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στον Αγιο Γεώργιο Φερών, ενώ υπάρχει η σκέψη η ομάδα να «ανέβει» για κάποιο διάστημα στο Πήλιο.

Η στελέχωση του ρόστερ

Η έως τώρα στελέχωση του ρόστερ έχει γίνει με 16 παίκτες καθώς έχουν ανακοινωθεί η παραμονή από το περσινό ρόστερ των Φίλιππου Σκοπελίτη και Κλεβί Κόλα, επέστρεψε ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου και αποκτήθηκαν οι Αλέξανδρος Αναστασίου, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Απόστολος Λάμπος και ο τερματοφύλακας Ρωμανός Χαρχαλάκης που πέρσι ήταν στη Γ΄ Εθνική με τη Δήμητρα, ο Κώστας Κόφφας που αγωνιζόταν στη Λευκίμμη και παίκτες για τις υποχρεωτικές στην 20άδα θέσεις “μικρών” (γεννηθέντες 2002 και πριν) που είναι οι Φώτης Καρατσόλης που έχει παίξει Γ΄ Εθνική με Μεσολόγγι και Θησέα, που είχε παίξει και ο Μάριος Παπαδήμος, από την Κ-19 του Βόλος ΝΠΣ αποκτήθηκαν οι Νικόλας Μυλωνάς και Μιχάλης Χατζηπλής, από τον Αστέρα Ριζομύλου ο Δημήτρης Αποστολίδης και προωθήθηκαν από την ομάδα Κ20 οι Ηλίας Σταμπουλής και Κώστας Σιουμουρέκης.

Πέραν των 16 παικτών, σήμερα αναμένεται να ενταχθούν και επίσημα στον Ολυμπιακό ο 22χρονος Κατερινιώτης στόπερ Γιώργος Γαλανόπουλος και ο 21χρονος Λαρισαίος χαφ Κώστας Καμπέρης που αγωνίστηκαν πέρσι σε 20 και 19 ματς με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης.

Ο Γιώργος Γαλανόπουλος (21/12/2000) που πέρσι ήταν στη Δήμητρα έχει παίξει και σε άλλες δυο ομάδες στη Μαγνησία τόσο στον Θησέα Αγριάς, όσο και στον Διαγόρα Στεφανοβικείου, ενώ αγωνίστηκε και στη Football League με τη φανέλα του Πιερικού.

Ο Κώστας Καμπέρης που πέτυχε και 3 γκολ πέρσι γεννήθηκε 6/6/2001, ξεκίνησε από τα μικρά ηλικιακά κλιμάκια της ΠΑΕ ΑΕΛ και έφτασε να αγωνιστεί για δύο σεζόν στην Κ17 κ άλλες δύο στην Κ19, ενώ πριν τη Δήμητρα έπαιξε και στον Ηρακλή Λάρισας.

Επίσης ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά και σε συμφωνία με τερματοφύλακα που είχε καλή χρονιά πέρσι σε ομάδα της Γ’ Εθνικής εκτός Μαγνησίας και αναμένεται να προωθηθεί και ο πιο νεαρός Γιάννης Κοκκώνης που ήταν πέρσι στην Κ20.

Στις λύσεις εμπειρίας είναι πάντα στο προσκήνιο ο 28χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Ντινιωτάκης με τον οποίον έχει γίνει συζήτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο Ντινιωτάκης που τη σεζόν που τελείωσε ήταν πρωταθλητής στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με την Ηλιούπολη, ξεκίνησε από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει περάσει και από Κέρκυρα, Παναρκαδικό, Ηρακλή Ψαχνών, ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς Κύπρου, Ιωνικό, Επισκοπή, Θεσπρωτό, Λέφσκι Κάρλοβο Βουλγαρίας, ΑΕ Μυλοποτάμου, Νίκη Βόλου και Σαντορίνη.

Αφαίρεση βαθμών για οφειλές στον Φαζό

Από την περίοδο 2019-20 έρχεται στο προσκήνιο υπόθεση με παίκτη για την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο επιβάλλει την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών για οφειλές προς τον Μανώλη Φαζό.

Η απόφαση απο το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ: «Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Εμμανουήλ Φαζού και επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Ολυμπιακός Βόλου 1937 την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του συνολικού ποσού των 5.500 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας». Ο Φαζός μετά τον Ολυμπιακό Βόλου αγωνίστηκε σε Ιωνικό και Ξάνθη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου