ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην τελική ευθεία για ρόστερ και προετοιμασία

στην-τελική-ευθεία-για-ρόστερ-και-προε-869719

Ενώ σήμερα είναι αρκετά πιθανό ένα πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον Γιάννη Νταόπουλο και τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου για την ποδοσφαιρική ομάδα, οι διοικούντες του συλλόγου γνωρίζουν ότι τα αποτελέσματα των επαφών που θα έχουν με τον επιχειρηματία από τη Μαγνησία, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Αμερική, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και τη συνολική ποιότητα του έμψυχου υλικού.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί επίσημα 16 ποδοσφαιριστές που είναι είτε από τον Βόλο και τη Μαγνησία, είτε αγωνίστηκαν πέρσι σε ομάδες της περιοχής και τους γνώριζε πολύ καλά ο Κώστας Σταματίου. Ο παλαίμαχος άσος εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή, χωρίς ακόμη να έχει αναλάβει επίσημα, και ήταν αυτός που πρότεινε στον Σάκη Θεοδοσιάδη την απόκτησή τους.

Αυτοί οι παίκτες δεν επιλέχθηκαν τυχαία, αφού εξετάστηκε εκτός από την αγωνιστική τους παρουσία, η προοπτική που έχουν και η δυνατότητά τους να ανταποκρίνονται κάποιοι εξ αυτών σε παραπάνω από μία θέσεις.

Πέραν των προαναφερθέντων 16 παικτών, είναι θέμα χρόνου να ενταχθούν και επίσημα στην ομάδα άλλοι τρεις, ο νεαρός τερματοφύλακας Γιάννης Κοκκώνης, ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Γαλανόπουλος και ο 21χρονος κεντρικός χαφ Κώστας Καμπέρης. Οι δύο τελευταίοι αγωνίστηκαν πέρσι στη Δήμητρα Ευξεινούπολης και κατάγονται από Κατερίνη και Λάρισα αντίστοιχα.

Επομένως, φτάνουμε σε έναν αριθμό 19 παικτών, που σημαίνει ότι η συγκρότηση του ρόστερ μπαίνει στην τελική ευθεία, αλλά από δω και πέρα οι περίπου 6-7 προσθήκες που θα γίνουν, στόχος είναι να αποτελούν ποιοτικές λύσεις, ώστε να ανεβάσουν το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.

Για να προχωρήσουν όμως αυτού του είδους οι κινήσεις, που θα αφορούν κυρίως στις θέσεις του φορ, των ακραίων μεσοεπιθετικών, του επιτελικού χαφ και του τερματοφύλακα, μεγάλο ρόλο θα παίξει η παρουσία Γιάννη Νταόπουλου, πόσα χρήματα θα βάλει και αν τελικά θα έχει τον ηγετικό ρόλο στη διοίκηση που ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να έχει στο mail που απέστειλε στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου.

Ως γνωστόν, ο σύλλογος έχει κατά νου να «τρέξει» την ομάδα μία εκτελεστική επιτροπή ποδοσφαίρου, όπως θα ονομαστεί, και σ’ αυτήν πολύ πιθανόν είναι να μπει πρόεδρος ο κ. Νταόπουλος.

Θυμίζουμε ότι βάσει θέσεων έχουν ανανεώσει, ανακοινωθεί ή συμφωνήσει οι τερματοφύλακες Χαρχαλάκης και Κοκκώνης, οι δεξιοί μπακ Λάμπος, Παπαδήμος και Αποστολίδης, οι αριστεροί μπακ Διαμαντόπουλος (παίζει και ως αριστερό χαφ) και Θεοδωρόπουλος, οι στόπερ Παπαϊωάννου, Γαλανόπουλος, Χατζηπλής, Σιουμουρέκης, οι κεντρικοί χαφ Κόλα, Καμπέρης, Κόφφας, ο δεξιός εξτρέμ Σκοπελίτης, οι φορ Αναστασίου (παίζει και πιο πίσω στον άξονα), Καρατσόλης (παίζει και στα άκρα), Μυλωνάς, Σταμπουλής.

Μέχρι την Πέμπτη αναμένεται η απάντηση δύο τερματοφυλάκων εκτός Μαγνησίας με καλή παρουσία σε ομάδα Γ’ Εθνικής, εκ των οποίων ο ένας είναι 22χρονος, με την περίπτωση του Κουτζαβασίλη ουσιαστικά να μην υπάρχει, αφού είναι αρκετά ακριβός, ενώ δεν συμφώνησε με την πρόταση που του έγινε και ο Σταυράκης.

Να τονιστεί ότι κρούση έχει γίνει και στον Ντινιωτάκη, όπως έγραψε πρώτος ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, αλλά οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή και η πρόταση των διοικούντων είχαν σημαντική απόκλιση, ωστόσο ο παίκτης θα περιμένει μήπως του γίνει μία καλύτερη προσφορά, αν και εφόσον υπάρξουν νέα οικονομικά δεδομένα στην ομάδα με την είσοδο Νταόπουλου στα διοικητικά.

Στα της προετοιμασίας, ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία έναρξής της, αλλά μέχρι τέλος Ιουλίου οι παίκτες θα έχουν μπει στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στον Αγιο Γεώργιο Φερών, στο οποίο έγιναν και γίνονται οι απαραίτητες βελτιώσεις, ενώ υπάρχει η σκέψη να ανέβει για κάποιο διάστημα η ομάδα στο Πήλιο.

Τέλος, σήμερα θα βρίσκεται στον Βόλο ο Σάκης Θεοδοσιάδης και θα συζητήσει με τη διοίκηση και ίσως συναντηθεί και τον κ. Γιάννη Νταόπουλο, ενώ από την επόμενη βδομάδα ο 47χρονος τεχνικός θα εγκατασταθεί μόνιμα στον Βόλο.

Πάντως, κύριο μέλημά του είναι να οργανωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται η καθημερινότητα της ομάδας, ώστε να γνωρίζουν οι ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και όσοι θα έρθουν ότι θα δουλέψουν σε ιδανικές συνθήκες, κάτι που για τον ίδιο μετρά πάρα πολύ στην προσέλκυση παικτών εκτός από το οικονομικό κομμάτι.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου