ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

H ώρα του κόσμου

h-ώρα-του-κόσμου-305717
Σήμερα στις 8 το βράδυ το μεγάλο συλλαλητήριο των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου
Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ
Η ώρα του κόσμου είναι σήμερα στις 8 το βράδυ με το μεγάλο συλλαλητήριο των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου όπου θα ζητηθεί για μια ακόμη φορά η αποκατάσταση του δικαίου για την ερυθρόλευκη ομάδα.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού με συγκέντρωση μπροστά στα γραφεία του Ερασιτέχνη στην οδό Δημητριάδος θα διαδηλώσουν για ό,τι τους στέρησαν για μια ολόκληρη χρονιά η πολιτεία και η αθλητική ηγεσία, δηλαδή για τη δυνατότητα της χαράς του γηπέδου, καθώς η ομάδα του Ολυμπιακού για την οποία πέρσι μιλούσε με τα καλυτέρα λόγια όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα και εκπροσώπησε και την χώρα μας στην Ευρώπη, στη συνέχεια την αφάνισαν με πολιτική απόφαση… και ελπίζει να δικαιωθεί και να επανέλθει στην Σούπερ Λίγκα…
Το σημερινό συλλαλητήριο έχει οργανωθεί και οι φίλαθλοι έχουν προχωρήσει και σε ανακοινώσεις…
Οι σύνδεσμοι φιλάθλων του Ολυμπιακού ΣΦΟΒ, Austrian Boys Club, Vatos Locos, Athens Funs, Red Eagles, Αργοναύτες, Κόκκινη Ν. Ιωνία, Red Club Κασσαβέτη, Lady’s Club, Red Madness, Οικονομικός Όμιλος, εξέδωσαν ανακοίνωση όπου αναφέρουν τα εξής:
«Φίλοι του Ολυμπιακού,
Σήμερα στις 8 μ.μ. καλείστε να δώσετε βροντερό παρόν στο μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Δημητριάδος- Εργ. Κέντρου. Η αποκατάσταση του δικαίου για τον Ολυμπιακό μας δεν έγινε.
Αποδείχτηκε ότι μας κορόιδευαν και μας έδιναν ψεύτικες υποσχέσεις και προσδοκίες.
Μεταθέτουν την αγωνία μας και τον πόνο μας και μέσα στο Μάιο. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι μας κοιμίζουνε και ελπίζουνε και σε περαιτέρω αδράνειά μας, ώστε αρχές Ιούνη η Εθνική Ελλάδος να εξασφαλίσει την συμμετοχή στο Euro 2012 και μετά θα μας ξεχάσουνε.
Γι’ αυτό η ΠΑΕ και ο Πρόεδρος κ. Μποτσιβάλης που τον στηρίζουμε και εκτιμούμε τον αγώνα του, πλέον μετά το Δ.Σ. της ΕΠΟ την επόμενη εβδομάδα, και αν δεν υπάρχει θετική εξέλιξη, να δρομολογήσει την προσφυγή και τις καταγγελίες μας στην ΟΥΕΦΑ και FIFA με ό,τι χαρτιά έχουμε στα χέρια μας. Η δικαίωση του Ολυμπιακού θα περάσει μέσα από την ΟΥΕΦΑ και όχι από την ΕΛΛΑΔΑ.
Σήμερα λοιπόν στέλνουμε το μήνυμα στο ΠΑΣΟΚ όπως μας αφάνισαν, έτσι και εμείς την Κυριακή τους αφανίζουμε από τον πολιτικό χάρτη της Μαγνησίας.
Τέλος η έκκλησή μας είναι για μία ειρηνική και μαζική πορεία και όλα τα μέλη των οργανωμένων να περιφρουρήσουν την συγκέντρωση».
Ανακοίνωση Αustrians Boys
Στην ανακοίνωση των Αustrians Boys αναφέρονται τα εξής
“Παρασκευή 8:00 μ.μ. όλοι δρόμοι τελειώνουν στην Δημητριάδος. Εκεί που ξεκίνησαν οι αντιδράσεις μας το καλοκαίρι, για την μαύρη εκείνη μέρα για την ομάδα μας , εκεί θα κορυφωθεί η μεγαλύτερη εκδήλωση μας μετά από 29 πορείες μέσα σε 10 μήνες. Όλοι μαζί συσπειρωμένοι, θα στείλουμε το μήνυμα μας στη κυβέρνηση από αποχωρεί και στη κυβέρνηση που θα έρθει (αν έρθει) πως η καρδιά του κάθε Βολιώτη χτυπά πρώτα για το καμάρι της Μαγνησίας τον Ολυμπιακό Βόλου.
Πρώτη φορά στα χρονικά της πόλης δεν άνοιξε εκλογικό γραφείο γιατί δεν το επιτρέψαμε εμείς όπως είχαμε προαναγγέλλει. Στο Βόλο κουμάντο κάνουμε ΕΜΕΙΣ και θα χορεύουνε όλοι στους δικούς μας ρυθμούς. Η μοναδική λέσχη που δίνει ελπίδες σε αυτή τη πόλη είναι των Austrian Boys, από εκεί ξεκινάνε και τελειώνουν όλα. Όλοι λοιπόν, χιλιάδες λαός από νωρίς στη Δημητριάδος με τα κασκόλ μας να φωνάξουμε και να χαιρετήσουμε τον Γερουλάνο και τη παρέα του με το δικό μας τρόπο.
…Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ…!!!
Aνακοίνωση Athens Fans
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου με έδρα την Αθήνα Athens Fans αναφέρει τα εξής:
«Σήμερα Παρασκευή σύσσωμη η λέσχη φίλων Ολυμπιακού Βόλου με έδρα την Αθήνα θα δώσει το παρών στη μεγάλη αυτή συγκέντρωση – συλλαλητήριο των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου για την δικαίωση της ομάδος μετά από 10 μήνες. Όπως τόσα χρόνια τα κομβόι των αυτοκινήτων ξεκινούσαν από Αθήνα για να δώσουν το παρών δίπλα στη Βολάρα, έτσι και σήμερα Παρασκευή θα ταξιδέψουμε για να απαιτήσουμε του χρόνου η ομάδα μας να δώσει το παρών στη Super league και συνεχίσουμε ότι μας διακόψανε. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να δώσουν το παρών έτσι ώστε όταν φτάσουμε να αντικρύσουμε το ερυθρόλευκο ποτάμι να φτάνει ως την είσοδο της πόλης».
Σ.Φ Red Eagleς Αγριάς Βολου
Από την ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ RED EAGLES ΑΓΡΙΑΣ γίνεται κάλεσμα προς τους αμέτρητους οπαδούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ που ζούνε στην ΑΓΡΙΑ «μόλις τελειώσουν τα απογευματινά τσίπουρα να συγκεντρωθούμε στο ΗΡΩΩΝ ώστε να μεταβούνε μαζικά στο συλλαλητήριο των οργανωμένων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ στη Δημητριάδος απέναντι από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Οι φίλαθλοι της Αγριάς δώσανε το δικό τους αγώνα αυτούς τους 10 μήνες, έτσι και σήμερα Παρασκευή θα ενώσουν τις φωνές με τους υπόλοιπους οπαδούς ώστε να ακουστούν ως στην ΑΘΗΝΑ. Απαιτούμε την δικαίωση της ΒΟΛΑΡΑΣ, δε ζητάμε χάρη, απλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ. ΒΟΛΕ ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΛΗ ΑΓΡΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου