ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλλοι τέσσερις παίκτες στον Ολυμπιακό Βόλου

αλλοι-τέσσερις-παίκτες-στον-ολυμπιακ-870635

Σε νέες ανακοινώσεις που αφορούν στη στελέχωση του ρόστερ της νέας ομάδας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής προχώρησε χθες ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος θα συνεχίσει να ενισχύεται με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τη Μαγνησία, πριν πραγματοποιήσει το «άνοιγμα» για κάποιους πιο έμπειρους από μεγαλύτερες κατηγορίες…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Από το ξεκίνημα της δημιουργίας της νέας ομάδας είχε ανακοινωθεί η παραμονή στον Ολυμπιακό από το περσινό ρόστερ των Φίλιππου Σκοπελίτη και Κλεβί Κόλα, που ήταν στην ομάδα και πέρσι και θα αποτελέσουν τη βάση στη νέα προσπάθεια αναγέννησης, εν συνεχεία αποκτήθηκαν οι νεαροί Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Μάρκος Διαμαντόπουλος, που πέρσι ήταν στη Γ’ Εθνική με τη Δήμητρα, ενώ προωθήθηκαν από την ομάδα Κ20 οι νεαροί Ηλίας Σταμπουλής και Κώστας Σιουμουρέκης.

Από τη Δήμητρα, που πέρσι ήταν 4η στη Γ’ Εθνική, έρχονται στον Ολυμπιακό και άλλοι παίκτες και χθες ανακοινώθηκε η επιστροφή στη βολιώτικη ομάδα του έμπειρου πλέον Αλέκου Αναστασίου…

Ο Βολιώτης επιθετικός πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας της Ευξεινούπολης, μια χρονιά πιο πριν κατέκτησε πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, ενώ είχε αγωνιστεί ξανά στον Ολυμπιακό την περίοδο 2016-17 στη Γ’ Εθνική.

Ο 32χρονος στράικερ πέρυσι αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια, όλα ως βασικός, με τη Δήμητρα. Έχει ξεκινήσει από την ακαδημία του Ολυμπιακού Β., στο τοπικό πρωτάθλημα έχει παίξει με τον Εθνικό και στη Γ’ Εθνική με Πύρασο, Νίκη Βόλου, Γ.Σ. Αλμυρού και Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Στον Πύρασο βρέθηκε δυο περιόδους (14-15 και 15-16) και σε 52 αγώνες είχε 13 γκολ και την επόμενη χρονιά (2016-17) ήταν στον Ολυμπιακό της Γ’ Εθνικής, καταγράφοντας 27 παιχνίδια και πέντε γκολ!

Το 2017-18 πήγε στη Νίκη, έχοντας 12 συμμετοχές, ενώ την επόμενη περίοδο στο πρώτο μισό της έπαιξε 7 ματς με τη Νίκη και από τον Γενάρη και μετά 11 παιχνίδια με τον Γ.Σ. Αλμυρού, στον οποίο αγωνίστηκε όλη την επόμενη χρονιά (2019-20) πετυχαίνοντας 5 γκολ. Ακολούθως, το 2021 κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος) με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου (9 συμμετοχές και 2 γκολ).

«Αλέξανδρε, καλώς ήρθες στην ομάδα μας», ανέφερε η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣ Ολυμπιακός, ενώ τη διαδρομή Δήμητρα-Ολυμπιακός κάνουν πάντως και άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο νεαρός (23/10/2000) Απόστολος Λάμπος, που στη Γ’ Εθνική εκτός από τα 20 περσινά ματς (και 3 γκολ) με την ομάδα της Ευξεινούπολης, πιο πριν είχε και 8 συμμετοχές με τον ΓΣ Αλμυρού, στον οποίον πήγε από τον Πρωτεσίλαο.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του ταλαντούχου Λάμπου: «Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Αποστόλη Λάμπου.

Ο Αποστόλης είναι γεννημένος στις 23 Οκτωβρίου του 2000 και αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός. Τελευταία του ομάδα ήταν η Δήμητρα Ευξεινούπολης. Την περασμένη σεζόν κατέγραψε παραπάνω από 900 λεπτά και πέτυχε δυο τέρματα. Αποστόλη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!».

Επίσης από τη Δήμητρα αποκτήθηκε και ο τερματοφύλακας Ρωμανός Χαρχαλάκης που αγωνίστηκε πέρσι σε 3 ματς. Ο νεαρός (9/6/2000) πορτιέρο έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Αγία Άννα, Κ17 Ολυμπιακού Βόλου, Νίκη Βόλου, Γ.Σ. Αλμυρού και Ρήγα Φεραίο.

Η ανακοίνωση για τον Χαρχαλάκη: «Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Ρωμανού Χαρχαλάκη. Ο Ρωμανός είναι γεννημένος στις 9 Ιουνίου του 2000 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Τελευταία του ομάδα ήταν η Δήμητρα Ευξεινούπολης. Ρωμανέ, καλώς ήρθες στην ομάδα μας».

Καλύπτοντας και θέσεις «μικρών», ο Ολυμπιακός απέκτησε και τον Βολιώτη επιθετικό Νικόλαο Μυλωνά, που αγωνιζόταν στην Κ-19 του Βόλος ΝΠΣ, αναφέροντας: «Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Νικόλα Μυλωνά.

Ο Νίκος είναι γεννημένος στις 14 Μαρτίου του 2002 και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός. Τελευταία του ομάδα ήταν η Κ19 του ΝΠΣ Βόλου, όπου και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League».

Οι τέσσερις χθεσινές νέες προσθήκες θα έχουν και συνέχεια, αφού Βολιώτης θα είναι και η επόμενη ανακοίνωση, η οποία θα αφορά στον Κωνσταντίνο Κόφφα από τη Λευκίμμη.

Επίσης έτοιμοι για ανακοίνωση είναι ο 19χρονος Αγρινιώτης επιθετικός Φώτης Καρατσόλης, αλλά και ο Κατερινιώτης αμυντικός Γιώργος Γαλανόπουλος.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει και μια λίστα με έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία.

Μάλιστα έγινε κρούση στον Μιχάλη Μπαστακό, που ευγενικά αρνήθηκε να παίξει στη Γ’ Εθνική, στα υπ’ όψιν είναι ο Σάκης Κανούλας και ο Γιώργος Ιορδανίδης και έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση με τον έμπειρο γκολκίπερ Φώτη Κουτζαβασίλη, που έχει συνολικά 220 συμμετοχές στην Α’ και Β’ Εθνική.

Για τις προσθήκες εμπειρίας οι κινήσεις έχουν μετατεθεί μετά τις 20/7, αφού καταλυτικό ρόλο θα παίξει η ανάμειξη του Γιάννη Νταόπουλου στα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο επιχειρηματίας με καταγωγή από τη Σούρπη, ο οποίος δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, έχει εκφράσει την επιθυμία ως γνωστόν και με βάση τα όσα έχει αναφέρει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, να ηγηθεί του Ολυμπιακού και να συνεισφέρει οικονομικά στο νέο εγχείρημα.

Στον Ερασιτέχνη περιμένουν να έρθει στην Ελλάδα ο κ. Νταόπουλος, προκειμένου να υπάρξει συνάντηση. Αυτή τοποθετείται μετά τις 17 Ιουλίου, πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα. Τα δεδομένα σίγουρα θα αλλάξουν, αν ο κ. Νταόπουλος συνεισφέρει οικονομικά στην ομάδα, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορεί να βάλει ψηλότερα τον πήχη, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου