ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ημέρα νέων ερυθρόλευκων ανακοινώσεων

ημέρα-νέων-ερυθρόλευκων-ανακοινώσεω-870839

Τις επόμενες προσθήκες στο ερυθρόλευκο ρόστερ της περιόδου 2022-23 θα ανακοινώσει σήμερα ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, καθώς οριστικοποιήθηκε με υπογραφές η απόκτηση άλλων τριών παικτών, εκ των οποίων οι δυο είναι Βολιώτες.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εδώ και αρκετές μέρες ο Α.Σ. Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει να εντάξει στη νέα ομάδα της Γ’ Εθνικής τον έμπειρο Βολιώτη επιθετικό Αλέξανδρο Αναστασίου, που πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Δήμητρας Ευξεινούπολης, μια χρονιά πριν κατέκτησε πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, ενώ είχε αγωνιστεί ξανά στον Ολυμπιακό την περίοδο 2016-17 στη Γ’ Εθνική.

Ο 32χρονος επιθετικός πέρυσι αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια, όλα ως βασικός, με τη Δήμητρα. Έχει ξεκινήσει από την ακαδημία του Ολυμπιακού Β., στο τοπικό πρωτάθλημα έχει παίξει με τον Εθνικό και στη Γ’ Εθνική με Πύρασο, Νίκη Βόλου, Γ.Σ. Αλμυρού και Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Στον Πύρασο βρέθηκε δυο περιόδους (14-15 και 15-16) και σε 52 αγώνες είχε 13 γκολ και την επόμενη χρονιά (2016-17) ήταν στον Ολυμπιακό της Γ’ Εθνικής, καταγράφοντας 27 παιχνίδια και πέντε γκολ!

Το 2017-18 πήγε στη Νίκη, έχοντας 12 συμμετοχές, ενώ την επόμενη περίοδο στο πρώτο μισό της έπαιξε 7 ματς με τη Νίκη και από τον Γενάρη και μετά 11 παιχνίδια με τον Γ.Σ. Αλμυρού, στον οποίο αγωνίστηκε όλη την επόμενη χρονιά (2019-20) πετυχαίνοντας 5 γκολ. Ακολούθως, το 2021 κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος) με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου (9 συμμετοχές και 2 γκολ).

Βολιώτης θα είναι και η επόμενη ανακοίνωση, αφού χθες ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την «ελευθέρας» του Κ. Κόφφα από τη Λευκίμμη.

Ο Κώστας Κόφφας (υιός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Κόφφα) είναι γεννημένος το 2001 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από την Αγία Παρασκευή, στην οποία έμεινε έως το 2017. Ακολούθως αγωνίστηκε στην Κ17 της ΑΕ Λάρισας (2017-18, Superleague K17), στην Κ19 του ΝΠΣ Βόλος (2018-19, Football League K19), στην Κ19 της Κυπριακής ΑΕ Πάφου (2019-20), στον Διαγόρα Στεφανοβικείου (2020-21), με τον οποίον αναδείχθηκε πρωταθλητής Γ’ Εθνικής, ενώ στο πρώτο μέρος της περσινής σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα του Πανδραμαϊκού στη Γ’ Εθνική και το δεύτερο μισό στη Λευκίμμη παίζοντας σε 4 ματς.

Επίσης έτοιμοι για ανακοίνωση είναι ο 19χρονος Αγρινιώτης επιθετικός Φώτης Καρατσόλης, αλλά και ο Κατερινιώτης αμυντικός Γιώργος Γαλανόπουλος, που πέρσι ήταν στη Δήμητρα και έχει παίξει τόσο στον Θησέα Αγριάς όσο και στον Διαγόρα Στεφανοβικείου, ενώ αγωνίστηκε και στην Football League με τη φανέλα του Πιερικού.

Στο μεταξύ χθες ολοκληρώθηκαν και οι διαδικασίες που αφορούσαν στην επικαιροποίηση ένταξης όλων των τμημάτων στο αθλητικό μητρώο.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός θέλησε να είναι τυπικά εντάξει και στα οκτώ τμήματά του, παρότι θα υπάρξει νέα παράταση για την εγγραφή στο Μητρώο της ΓΓΑ…

Με τροπολογία μάλιστα που κατατέθηκε επανακαθορίζεται το πλαίσιο της μεταβατικής ρύθμισης σχετικά με τη δυνατότητα συμμετοχής σε αθλητικές διοργανώσεις σωματείων, τα οποία στερούνται ειδικής αθλητικής αναγνώρισης και εγγραφής στο ηλεκτρονικό μητρώο.

Μέχρι τώρα αυτό που ίσχυε ήταν ότι τα σωματεία που δεν εγγραφούν στο Μητρώο μέχρι τις 31/7/2022 διαγράφονται αυτοδικαίως από το μητρώο μελών και δεν δύνανται να συμμετέχουν στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Ένωσης ή της Ομοσπονδίας. Με την προτεινόμενη διάταξη μετατίθεται η προθεσμία μέχρι τις 31/7/2023!

Όμως η παράταση δεν αφορά σωματεία που συμμετέχουν σε πανελλήνιους αγώνες και πρωταθλήματα ή τελικές φάσεις πανελληνίων αγώνων και πρωταθλημάτων!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου