ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίλησε με Γιάννη Ντινιωτάκη ο Ολυμπιακός Βόλου

μίλησε-με-γιάννη-ντινιωτάκη-ο-ολυμπια-861654

Ο Γιάννης Ντινιωτάκης βρίσκεται στον Βόλο, την πατρίδα της συζύγου του, με την οικογένειά του και προχθές Δευτέρα κλήθηκε από τη διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου να περάσει από τα γραφεία του συλλόγου, προκειμένου να γίνει μία πρώτη συζήτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο 28χρονος εξτρέμ, που έχει αγωνιστεί με επιτυχία στη Νίκη Βόλου, κατακτώντας και το Κύπελλο ΕΠΣΘ, άκουσε το πλάνο των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ενώ του έγινε και συγκεκριμένη οικονομική πρόταση, η οποία σε πρώτη φάση δεν τον ικανοποίησε.

Ωστόσο, το παράθυρο μίας συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών παρέμεινε ανοικτό, καθώς ο παίκτης θα περιμένει και την κατάληξη των συζητήσεων με τον Γιάννη Νταόπουλο, αφού, αν αυτές ευδοκιμήσουν, ίσως δοθεί η δυνατότητα για μία καλύτερη πρόταση, που να φτάνει στα δικά του «θέλω», με την προϋπόθεση βέβαια ο Ολυμπιακός Βόλου να εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του έως τότε.

Πάντως, ο Ντινιωτάκης είναι μία ποιοτική λύση για το ρόστερ κάθε ομάδας στη Γ’ Εθνική, που θέλει να πρωταγωνιστήσει, με τον ίδιο να αναδεικνύεται τη σεζόν που τελείωσε πρωταθλητής στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με την ομάδα της Ηλιούπολης, η οποία στη συνέχεια στα μπαράζ ανόδου δεν μπόρεσε να μπει στην προνομιούχο τετράδα.

Η καριέρα του Γιάννη Ντινιωτάκη ξεκίνησε από τις υποδομές του Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα σε ηλικία 16 ετών, καθώς το ταλέντο του ξεχώριζε, δοκιμάστηκε αρχικά από τη Χόφενχαϊμ και στη συνέχεια από την Μπάγερν Μονάχου!

Ο γεννημένος στις 14 Ιουνίου 1994 Γιάννης Ντινιωτάκης είχε επισκεφθεί τον Μάρτιο του 2011 τις εγκαταστάσεις των Βαυαρών για έξι μέρες, προπονούμενος με την ομάδα Κ-23, παρότι αρκετά μικρότερος.

Το όνειρο μίας μεταγραφής σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου δεν πραγματοποιήθηκε και έπειτα έπαιξε με την πρώτη ομάδα του Αστέρα στη Superleague σε ηλικία 18 ετών, ενώ έχει περάσει από Κέρκυρα, Παναρκαδικό, Ηρακλή Ψαχνών, ΑΠΕΠ (Κύπρος), Τέλο Άγρα, Ιωνικό, Επισκοπή, Θεσπρωτό, Λέφσκι Κάρλοβο (Βουλγαρία), ΑΕ Μυλοποτάμου, Νίκη Βόλου, Σαντορίνη και Ηλιούπολη.

Ο Γιάννης Ντινιωτάκης έχει πέντε συμμετοχές στην Α’ Εθνική, έξι στη Β’, 16 στη Football League (σ.σ. ως τρίτη τη τάξει κατηγορία) και 106 στη Γ’.

Ο παίκτης σε ηλικία 16 ετών με τον Φαν Χάαλ, όταν είχε δοκιμαστεί στην Μπάγερν Μονάχου

Πώς έχει κινηθεί μέχρι στιγμής

Μέχρι στιγμής θυμίζουμε ότι έχουν ανανεώσει οι Φίλιππος Σκοπελίτης και Κλεβί Κόλα, αποκτήθηκαν οι Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Ηλίας Σταμπουλής και Κωνσταντίνος Σιουμουρέκης (οι δύο τελευταίοι έπαιζαν στην Κ20 των ερυθρόλευκων), συμφώνησε σε όλα και κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί σήμερα ο Αλέκος Αναστασίου, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Γιώργο Γαλανόπουλο, ο οποίος θα ξανασυναντηθεί σήμερα με τους διοικούντες, για να επισημοποιηθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, εφόσον ήδη έχει υπάρξει προφορική συμφωνία. Η ανακοίνωση απομένει και για τους Κωνσταντίνο Κόφφα, Φώτη Καρατσόλη, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα του έμπειρου τερματοφύλακα Φώτη Κουτζαβασίλη, καθώς σε επικοινωνία που είχε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή αρνήθηκε ότι έχει συμφωνήσει ακόμη, τη στιγμή που υπάρχει και η προσέγγιση με τον Κώστα Παλιούρα για την ίδια θέση.

Οι προσφυγές εις βάρος της ΠΑΕ

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, αλλά η συζήτηση προσφυγών συνεχίζεται. Προχθές Δευτέρα (11/07), μάλιστα, εκδικάστηκαν ερήμην της ΠΑΕ έξι υποθέσεις, με τον δικηγόρο Πάρη Ατλαμάζογλου να ζητά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, έκδοση αποφάσεων έως τις 16 Σεπτεμβρίου, οπότε εκδικάζονται στο Ειρηνοδικείο τα ασφαλιστικά μέτρα.

Οι προσφυγές που συζητήθηκαν ήταν αυτές των Χρήστου Κουντουριώτη, Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη, Θοδωρή Βερνάρδου, Γιώργου Ξύδα, Ανδρέα Κόκα και Νίκου Χατζή. Ο Ατλαμάζογλου ανέφερε προς τα μέλη της Επιτροπής: «Έχω ασκήσει ασφαλιστικά μέτρα, γιατί η ΕΕΑ δεν αναγνωρίζει τις αποφάσεις σας. Θα ήθελα να τις εκδώσετε έως τις 16 Σεπτεμβρίου, οπότε είναι η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, για να τις προσκομίσω στο Ειρηνοδικείο και μετά να ζητήσω κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής»…

Κρίσιμο Δ.Σ. για το μπάσκετ

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου θα συγκληθεί σήμερα στα γραφεία του συλλόγου και το κυρίαρχο θέμα συζήτησης θα είναι το ανδρικό τμήμα μπάσκετ, στο οποίο φαίνεται ότι υπάρχει αφενός οικονομικό θέμα και ειδικά με κάποιες οφειλές σε παίκτες της σεζόν που τελείωσε, αλλά και θέμα διοικητικής στελέχωσης. Σε κάθε περίπτωση σήμερα θα συζητηθεί λεπτομερώς το ζήτημα, καθώς ο χρόνος πιέζει και ο προγραμματισμός είναι πολύ πίσω.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου