ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οργάνωση καθημερινότητας και Νταόπουλος «καίνε» τον Ολυμπιακό  

οργάνωση-καθημερινότητας-και-νταόπο-863194

Ενώ τις προηγούμενες μέρες ανακοινώθηκε επίσημα η παραμονή του αρχηγού Φίλιππου Σκοπελίτη και οι μεταγραφές του Σεραφείμ Παπαϊωάννου, του Μάρκου Διαμαντοπούλου και του Αντώνη Θεοδωροπούλου, στον Ολυμπιακό Βόλου είναι έτοιμοι σήμερα να ανακοινώσουν την ανανέωση συνεργασίας και με τον Κλεβί Κόλα, που είναι δεδομένη.

Κι αυτό γιατί ο παίκτης είχε δώσει το παρών στην παρουσίαση του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν γνωστές και άλλες μεταγραφές.

Οι συζητήσεις και οι επαφές είναι καθημερινές και υπάρχουν και άλλες συμφωνίες, οι οποίες θα πάρουν επίσημη μορφή τις επόμενες μέρες.

Αυτό που διαρρέεται είναι ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν πάνω από δέκα σίγουροι παίκτες στο ρόστερ της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν δώσει τα χέρια και με άλλους ποδοσφαιριστές κι αυτό που απομένει είναι μόνο η επισημοποίηση αυτών των κινήσεων, με πολλά ονόματα να γράφονται και να ακούγονται.

Τα δύο ζητήματα που καίνε τη διοίκηση είναι αφενός οι συζητήσεις με τον Γιάννη Νταόπουλο, όταν αυτός έρθει στον Βόλο σε μία περίπου βδομάδα, και η οργάνωση της καθημερινότητας της ομάδας με τη βελτίωση κάποιων πραγμάτων στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου Φερών, το οποίο αποτελεί μία εξαιρετική βάση δουλειάς, με τους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και να ικανοποιούν σε πολύ μεγάλο βαθμό την τεχνική ηγεσία, που έχει εντοπίσει κάποιες ελλείψεις σε αθλητικό υλικό.

Σε ό,τι αφορά ειδικότερα στην εμπλοκή του Γιάννη Νταοπούλου, όλοι γνωρίζουν ότι, αν ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, θα δώσουν τη δυνατότητα να κινηθεί με διαφορετικό τρόπο στο μεταγραφικό παζάρι ο Ολυμπιακός Βόλου, στοχεύοντας σε παίκτες από το πάνω ράφι, για τους οποίους έχει ήδη γίνει λίστα από Σάκη Θεοδοσιάδη και τον Κώστα Σταματίου.

Μάλιστα, τέτοιου είδους παίκτες περιμένουν πρώτα πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στις παραπάνω κατηγορίες και μετά θα αποφασίσουν αν θα συζητήσουν διεξοδικότερα με μία ομάδα Γ’ Εθνικής, η οποία τους έχει εκφράσει απλώς το ενδιαφέρον της.

Ασφαλώς στον Ολυμπιακό Βόλου δεν βιάζονται, καθώς γνωρίζουν ότι η ρευστή κατάσταση που υπάρχει στη Super League 2 θα δώσει την ευκαιρία για μεταγραφές παικτών που έχουν την εμπειρία ανώτερης κατηγορίας μέσα στον Αύγουστο.

Πάντως, το να βγαίνουν ονόματα προς τα έξω, που τα χρήματα που ζητούν αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν μπορεί να διαθέσει ο Ολυμπιακός Βόλου, δεν έχει κανένα νόημα.

Σχετικά με τον τερματοφύλακα Κουτζαβασίλη είναι μία δύσκολη περίπτωση, ενώ στα υπόψιν υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι γκολκίπερ πιο προσιτοί.

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στο στοιχείο της ηγετικής προσωπικότητας των ποδοσφαιριστών, χωρίς να θεωρεί ότι αυτό είναι μόνο θέμα ηλικίας.

Γενικότερα οι άνθρωποι της ομάδας, όπως είπε και ο Σάκης Θεοδοσιάδης στην παρουσίασή του, έχουν θέσει ως πρώτο κριτήριο παράλληλα με την ποδοσφαιρική αξία και τον χαρακτήρα των παικτών που θα έρθουν.

Στο κομμάτι της προετοιμασίας, σκοπός των ιθυνόντων είναι να ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου έστω και με εργομετρικά τεστ και με μία περίοδο προσαρμογής και να έχουν σχηματιστεί μέχρι τότε τα 2/3 του ρόστερ.

Χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμη, υπάρχει σκέψη η ομάδα μετά από κάποιες μέρες δουλειάς στο προπονητικό της κέντρο στον Αγιο Γεώργιο Φερών να ανέβει στα Χάνια Πηλίου, για να συνεχίσει τη δουλειά της, αλλά πρέπει πρώτα να εξεταστούν οι ημερομηνίες και η διαθεσιμότητα των αθλητικών κέντρων.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου