ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Δουλεύει» τις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης

δουλεύει-τις-επόμενες-κινήσεις-ενί-863575

Τις επόμενες κινήσεις του για τη στελέχωση της ομάδας ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο Ολυμπιακός Βόλου, συνεχίζοντας τις επαφές με ποδοσφαιριστές, με τη διοίκηση να έχει ξεκαθαρίσει πως ακόμη κι αν υπάρχουν συμφωνίες, οι όποιες ανακοινώσεις θα γίνονται, αφού έχουν προηγηθεί οι υπογραφές…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αυτό ήδη έγινε με τέσσερις ποδοσφαιριστές και μετά τη «φωτογραφική» παρουσίαση των Σκοπελίτη, Παπαϊωάννου, Θεοδωρόπουλου, Διαμαντόπουλου, με νέα ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε πιο αναλυτικά γνωστές τις πρώτες μεταγραφές της ομάδας και τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σάς παρουσιάζει τις πρώτες μεταγραφές της ομάδας μας μέσα από το Transfer Report.

Ο Φίλιππος Σκοπελίτης, γεννημένος στις 26 Αυγούστου του 1994, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας μας τόσο στην Κ-20 όσο και στην πρώτη ομάδα για πέντε αγωνιστικές περιόδους και πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή τη σεζόν 2014-2015. Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2 και πέτυχε ένα τέρμα. Αγωνίστηκε επίσης στη Νίκη Βόλου, στον Καραϊσκάκη, στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας και στον Γ.Σ. Αλμυρού.

Ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου, γεννημένος στις 13 Ιουλίου του 1997, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από δύο χρόνια. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα απο τον Μαγνησιακό, ενώ αγωνίστηκε και στην Α.Ε. Διμηνίου. Φόρεσε τα ερυθρόλευκα για πρώτη φορά τη σεζόν 2016-2017 και αγωνίστηκε μέχρι τη σεζόν 2019-2020. Επόμενος σταθμός του η Γερμανία για λογαριασμό της SV Dessau 05. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Άνω Μέρα, ομάδα που εδρεύει στη Μύκονο.

Ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος, γεννημένος στις 11 Αυγούστου το 2001, αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας. Έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, ενώ επίσης αγωνίστηκε στην Κ20 του ΝΠΣ Βόλου, απ’ όπου και πήρε μεταγραφή στη Νίκη Βόλου. Την περασμένη σεζόν, κατέγραψε 15 συμμετοχές και ένα τέρμα με τη φανέλα της Δήμητρας Ευξεινούπολης.

Ο Μάρκος Διαμαντόπουλος, γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου του 1999, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ-χαφ. Έχει αγωνιστεί στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και στη συνέχεια για δυο χρονιές έπαιξε στον Θησέα Αγριάς. Επόμενος σταθμός του ο Α.Ο. Τρίκαλα, που κατέγραψε 10 συμμετοχές. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Δήμητρα Ευξεινούπολης».

Αύριο θα υπάρξει σίγουρα και η ανακοίνωση για τον Κλεβί Κόλα, ενώ στους Βολιώτες παίκτες της ομάδας θα προστεθούν ο Κωνσταντίνος Κόφφας, που τελευταία ήταν στη Λευκίμμη, και θα πάρει επίσημη μορφή και η σκέψη επιστροφής του επιθετικού Αλέξανδρου Αναστασίου και πιθανόν του τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Παλιούρα.

Άλλοι παίκτες για τη νέα ομάδα, γνωστοί στη Μαγνησία, είναι ο 19χρονος Αγρινιώτης επιθετικός Φώτης Καρατσόλης (είναι φοιτητής στον Βόλο και πέρσι αγωνίστηκε σε 18 ματς με τον Θησέα Αγριάς), ενώ στη λίστα και σε προχωρημένες επαφές είναι ο Κατερινιώτης αμυντικός Γιώργος Γαλανόπουλος, με προηγούμενες ομάδες τις Δήμητρα, Θησέα Αγριάς, Διαγόρα Στεφανοβικείου και Πιερικό.

Από κει και πέρα η ομάδα θα «ανοιχτεί» και στις πιο έμπειρες λύσεις, ενώ παράλληλα στον Ολυμπιακό υπάρχει και μια κατάσταση αναμονής που αφορά στις λεπτομέρειες της «βοήθειας» από τον Βολιώτη επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Αμερική, Γιάννη Νταόπουλο, ο οποίος και την περασμένη αγωνιστική σεζόν βοήθησε οικονομικά, αλλά τελικά δεν πρόλαβε να λάβει τυπικά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Τώρα εξέφρασε εκ νέου την επιθυμία του να είναι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, στην καινούργια προσπάθειά της στη Γ’ Εθνική.

Από τις συναντήσεις που θα γίνουν το δεύτερο 15ήμερο του μήνα, όταν και ο Γιάννης Νταόπουλος έχει προγραμματίσει να βρεθεί στην Ελλάδα και στον Βόλο, θα εξαρτηθούν πολλά, με το κυριότερο τη συγκρότηση μιας Εκτελεστικής Επιτροπής στον Ερασιτέχνη, που ο ίδιος θα ηγείται, αλλά και το ύψος της οικονομικής βοήθειας που θα λύσει τα χέρια για περαιτέρω μεταγραφικές κινήσεις…

Επίσης στον Ολυμπιακό ολοκληρώνουν την ανανέωση εγγραφής στο αθλητικό μητρώο, με προσθήκη και της ποδοσφαιρικής ομάδας σε εθνικό πρωτάθλημα, ενώ θέλουν να προγραμματίσουν την προετοιμασία της ομάδας, την αγορά ποδοσφαιρικού υλικού και για όλες αυτές οι κινήσεις απαιτούνται χρήματα που πρέπει να εξασφαλιστούν άμεσα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου