ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σταθερά με διάθεση συνεργασίας ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου

σταθερά-με-διάθεση-συνεργασίας-ο-ασ-ο-864748

Από την ημέρα που ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου ανέλαβε να διαχειριστεί και το ποδοσφαιρικό τμήμα, έχει τονίσει πως είναι ανοιχτός για οποιαδήποτε βοήθεια και συνεργασία και πως από το νέο ξεκίνημα δεν περισσεύει κανείς.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ετσι και τώρα και μετά τα όσα ακούστηκαν και γράφηκαν με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τονίζει πως τίποτα δεν είναι ικανό να αλλάξει το πλάνο που έχει και ως αρχή είναι το άνοιγμα στην κοινωνία και από κανένα γεγονός δεν θα διαταραχθούν οι σχέσεις με θεσμικούς φορείς και τον δήμο Βόλου.

Όπως μάλιστα τονίζει ο Ολυμπιακός Βόλου «όποιες απόπειρες διατάραξης και υπονόμευσης με διαρροές και παρασκηνιακές ενέργειες που εν τέλει πλήττουν την ομάδα, δεν είναι αποδεκτές».

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΣ Ολυμπιακός αναφέρει: «Τις τελευταίες ημέρες συνέβησαν γεγονότα τα οποία είναι διαμετρικά αντίθετα με την αισθητική μας και με τις μεθόδους που ακολουθούμε για το καλύτερο μέλλον του συλλόγου μας. Στο πλαίσιο αυτό και προς άρση κάθε αμφιβολίας ή παρεξήγησης δηλώνουμε ότι:

Πάγια βούληση όλων όσοι αγαπούμε και καθημερινά αγωνιζόμαστε για την πρόοδο και την ανάπτυξη του ιστορικού μας συλλόγου, του Ολυμπιακού Βόλου, σε όλα τα τμήματα και σε όλα τα επίπεδα, είναι το άνοιγμα στην κοινωνία, με τη διασφάλιση των όρων της καλύτερης δυνατής και εποικοδομητικής συνεργασίας με ευρύτατες κοινωνικές ομάδες και τους θεσμικούς φορείς της πόλης μας, αναδεικνύοντας έτσι τον μείζονα κοινωνικό ρόλο που ιστορικά ο σύλλογός μας οφείλει να διαδραματίζει.

Στο πλαίσιο αυτό, αφήνοντας πίσω πρακτικές και αντιλήψεις που έβλαψαν τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα του συλλόγου μας και εμπόδισαν την αναπτυξιακή μας προοπτική, προσβλέπουμε στο μέλλον με την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας με όλους τους φορείς, και φυσικά του δήμου Βόλου, που στις εγκαταστάσεις του δραστηριοποιούνται όλα τα τμήματα του συλλόγου μας, σε μια κοινή προσπάθεια για την αναβάθμιση και την βελτιστοποίηση του πρωταγωνιστικού ρόλου, που έχει ο Ολυμπιακός Βόλου στα αθλητικά δρώμενα και ευρύτερα στην κοινωνία της περιοχής μας.

Συνεπώς, και διαμηνύουμε αυτό προς κάθε κατεύθυνση, απόπειρες διατάραξης και υπονόμευσης αυτού του κλίματος, με διαρροές και παρασκηνιακές ενέργειες, που εν τέλει πλήττουν το κύρος και την προοπτική του ιστορικού μας συλλόγου και μάλιστα εν ονόματι προκαταλήψεων, αγκυλώσεων και ενδεχομένως και προσωπικών συμφερόντων συγκεκριμένων προσώπων και κύκλων, δεν μπορούν να γίνονται ανεκτές και καταδικάζονται απερίφραστα από την επίσημη εκπροσώπηση του συλλόγου και κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλο του Ολυμπιακού Βόλου».

Ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου θέλει να συνεχίσει όπως κινείται το τελευταίο δίμηνο με την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με όλους και να επανέλθει ο σύλλογος σε υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας, βάζοντας και στην ομάδα το βολιώτικο στοιχείο που κάνει πράξη με τη στελέχωση της νέας ομάδας, ενώ μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο έχει και η επιστροφή στα ερυθρόλευκα κάτι που φαίνεται από την ηλεκτρονική ψηφοφορία στο ερώτημα για το ποια θα είναι η βασική εμφάνιση της ομάδας για το 2022-23, με την κλασική ερυθρόλευκη φανέλα να έχει την προτίμηση του 76,1 % των φιλάθλων.

Εξι νέες προσφυγές κατά της ΠΑΕ

Γεμάτο με προσφυγές αποκλειστικά ΠΑΕ που μετείχαν πέρσι στη Super League 2 είναι το πινάκιο της επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών (ΠΕΕΟΔ) ενόψει της συνεδρίασης της Δευτέρας (11/07) και έξι νέες είναι κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Στο πινάκιο της ΠΕΕΟΔ βρίσκονται 12 εξ αναβολής και 11 νέες προσφυγές εκ των όποιων οι έξι είναι κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου από τους Χρήστο Κουντουριώτη, Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη, Θοδωρή Βερνάρδο, Γιώργο Ξύδα, Ανδρέα Κόκα και Νίκο Χατζή, διεκδικώντας οφειλόμενα χρήματα.

Νέες προσφυγές είναι ακόμα των Κουτσιανικούλη, Καρανίκα κατά της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Μανώλη Μπέρτου κατά της ΑΕΛ, του Τσούπανου σε βάρος του ΑΟ Τρίκαλα και αυτή του Αντμίρ Μπαΐροβιτς σε βάρος των Χανίων.

ΣΦΟΒ: «Αισιόδοξες προοπτικές

για επιστροφή στη Super league 1»

Σε κλίμα συσπείρωσης κινείται και η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, που βλέπει θετικές και αισιόδοξες προοπτικές, συγχαίροντας τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και αφού τονίζεται πως «στα δύσκολα συσπειρωνόμαστε» υπογραμμίζει πως στόχος πρέπει να είναι η οικοδόμηση σχέσεων με όλους, στέλνοντας και το μήνυμα της συμπαράστασης στην ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΟΒ:

«Φίλοι του Ολυμπιακού. Μετά τη Γενική Συνέλευση, τη συνέντευξη Τύπου της Διοίκησης του ερασιτέχνη και την αναμονή του κ. Νταόπουλου, εκφράζουμε την ικανοποίησή μας και τη χαρά μας για τις θετικές και αισιόδοξες προοπτικές της αγαπημένης μας ομάδας. Συγχαίρουμε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη για τις μεθοδευμένες και στοχοποιημένες κινήσεις που δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός μας, η κορυφαία επαρχιακή ομάδα στη χώρα μας με τον περισσότερο κόσμο και εισιτήρια, αποκτά και πάλι κύρος και ανάστημα.

Είχαμε αναφέρει πριν 3 μήνες ότι το καλοκαίρι θα ανοίξουν δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές πόρτες φίλων και συμμάχων. Αυτό επετεύχθη, δίνοντας στον κόσμο του Ολυμπιακού δύναμη, πίστη και συσπείρωση.

Δηλώνουμε ευθαρσώς και εντίμως ότι η αγαπημένη μας ομάδα σε δυο χρόνια θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Super league 1 και πάλι θα γεμίζουμε μόνοι μας το Πανθεσσαλικό, θα γονατίζουμε κάποιες ψευτομεγάλες ομάδες της Αθήνας και Θεσ/νικης και κάποιοι θα ξαναβλέπουν εφιάλτες.

Επειδή είμαστε Ολυμπιακός Βόλου, επειδή στα δύσκολα συσπειρωνόμαστε, επειδή είμαστε οι πιο αδικημένη και πονεμένη ομάδα, αφού κάποιοι πολιτικοί αλήτες και απατεώνες από ομάδα της Ευρώπης μας εξαφάνισαν από τον χάρτη. Στέλνουμε το μήνυμα της συμπαράστασης στην ομάδα μας, στη Διοίκηση και στο προπονητικό team.

Θα οικοδομήσουμε τις σχέσεις με όλους που στο παρελθόν συγκρουστήκαμε για την ομάδα μας, είτε είναι κόμματα, βουλευτές, δημοτική αρχή και δηλώνουμε την όλη μας καλή διάθεση για συμφιλίωση και σχέσεις ειλικρινείς και ανθρώπινες. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με κανέναν. Τέλος να γνωρίζουνε όλοι ότι οι ψυχές μας είναι πιο βαθιά από τις πληγές μας και προχωράμε μπροστά με αισιοδοξία και υπομονή».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου