ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπερασπίστηκε Τσιμπανάκο ο Ζαχείλας

υπερασπίστηκε-τσιμπανάκο-ο-ζαχείλας-874753

Ο κ. Ζαχείλας στην προχθεσινή εκπομπή Clasico του Βόλος 9.86 είχε υπερασπιστεί τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο για τα χρόνια που διοίκησε την ομάδα, αναφέροντας τα εξής: «Επειδή κάποιοι είπαν κουβέντες, έξι χρόνια που ήταν περίπου στην ομάδα ο Τσιμπανάκος, από τη μέρα που είχε έρθει μέχρι τον Μάιο φέτος που έφυγε, δεν γνώριζαν ποιος ήταν ο Τσιμπανάκος όλο αυτό το διάστημα; Μπορεί να μην είχε χρήματα ο ίδιος, αλλά έκοβε το λαιμό του δεξιά αριστερά και έβρισκε λεφτά και την «έτρεχε» την ομάδα. Την ανέβασε κατηγορία, αλλά έτυχε να πέσει. Τον κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια και απέναντι σε όλους και σε όλα; Άφησε ένα αθλητικό κέντρο;

Οι άλλοι που πέρασαν ακόμη και την εποχή του ΠΑΣΟΚ που έρρεε το δημόσιο χρήμα, άφησαν κάτι στον Ολυμπιακό μας; Ή πούλησαν στην Αλλη Μεριά και το γήπεδο στον κ. Κοντορίζο; Ο κ. Τσιμπανάκος ξόδεψε αρκετά λεφτά ειδικά με τον κορονοϊό που δεν είχε έσοδα;

Γνωρίζετε ότι ο κ. Τσεκούρας ζήτησε 17 ευρώ για κάποια νερά επί εποχής Αμανατίδη; Τώρα μετά από τόσα χρόνια ο Τσιμπανάκος έγινε πιστολέρο, έγινε Καμόρα, Αλ Καπόνε κλπ; Δεν προσπάθησε μέχρι τον τελευταίο αγώνα, δίνοντας 30.000 ευρώ πριμ, για να έρθουν θετικά τα τρία τελευταία αποτελέσματα και να παραμείνει στην κατηγορία η ομάδα; Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα τείχη έπεσαν φέτος από μέσα. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν καλός και τώρα τον λέμε πιστολέρο».

Τσιμπανάκος: «Ούτε χαρτοπετσέτα»

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, από τη μεριά του μίλησε προχθές στην εκπομπή Clasico του Βόλος 9.86 και ανάμεσα σε άλλα είπε: «Δεν μπορεί να μιλάει για Ολυμπιακό ο κ. Μουρτζίνος. Αυτοί εξυπηρετούν άλλα, πολιτικά συμφέροντα και προσωπικά.

Εμείς στον Ολυμπιακό γεννηθήκαμε, φέραμε χρήματα στον Ολυμπιακό και ως ποδοσφαιριστής και ως παράγοντας αργότερα βοήθησα όσο μπορούσα με τα όποια λάθη. Δεν μπορεί όμως να βγαίνει ο κάθε χθεσινός και να μιλάει για την ΠΑΕ που χρειάζεται χιλιάδες ευρώ. Είναι πολύ μεγάλο ατόπημα αυτό που έκαναν.

Το μπάτζετ θα το ορίσει ποιος; Θα έρθει δηλαδή ένας χρηματοδότης και θα του πουν «βάλε εσύ τα λεφτά για να κάνουμε εμείς κουμάντο»; Γίνονται αυτά ρε παιδιά; Πού ζούμε; Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Ακόμα κι όταν ο Ολυμπιακός ήταν στη Γ’, τη χρονιά που βγήκαμε, εγώ είχα τον απόλυτο έλεγχο στα οικονομικά.

Τους συνιστώ λοιπόν, όταν μιλάνε για εμένα, να είναι προσεκτικοί. Όταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη δεν πήρε ένα διαρκείας για το καλό, όχι για τα χρήματα, τι να συζητήσω; Όταν μου έφεραν αποδείξεις με νερά για 17 ευρώ και όταν χθες έγινε μια ερώτηση στη συνέλευση, στην οποία δεν μπόρεσα να παρευρεθώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είπε δεν έχω λεφτά. Τι κάθεσαι τότε πρόεδρος; Ας μπει ο κ. Κυριακόπουλος που βάζει λεφτά ή ο κ. Πέγιος που επίσης βάζει λεφτά.

Από τους υπόλοιπους δεν βάζει κανείς. Είναι μόνο για φωτογραφίες, το προσωπικό τους προφίλ και Ολυμπιακάρες. Εκτός αυτών των δύο (Κυριακόπουλου και Πέγιου) οι άλλοι δεν μπορούν να βάλουν ούτε χαρτοπετσέτα. Μόνο λόγια είναι».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου