ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Να κάνει έγγραφη πρόταση ο κ. Ζαχείλας»

να-κάνει-έγγραφη-πρόταση-ο-κ-ζαχείλας-874798

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Τσεκούρας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ουδέν Κρυπτόν» του Ράδιο Βέρα και κληθείς να σχολιάσει όσα έγιναν στον Βόλος 9.86 είπε (απόδοση taxydromos.gr): «Δεν κάνω κανένα σχόλιο για αυτό που έγινε. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια βαδίζει με σοβαρότητα.

Εχουμε έναν σύλλογο που είναι κόσμημα και στα κορίτσια στο μπάσκετ και στην κολύμβηση και σε όλα τα τμήματά μας. Είναι οκτώ τμήματα αναγνωρισμένα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Έχουμε παιδιά που είναι στην Εθνική, όπως ο Λύτρας στην κολύμβηση, η Σιουμουρέκη και ο Πρέκας στο μπάσκετ. Δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός Βόλου».

Στη συνέχεια ο κ. Τσεκούρας μίλησε για το αίτημα που διατυπώνεται δημόσια από τους κ.κ. Ζαχείλα και Μουλά να παραιτηθεί η διοίκηση, της οποίας είναι επικεφαλής, τονίζοντας: «Είμαστε μία εκλεγμένη διοίκηση και οι μόνοι που μπορούν να μας διώξουν είναι τα μέλη του συλλόγου. Από τη στιγμή που πριν δύο μήνες η ποδοσφαιρική ομάδα περιήλθε σε μας, δεν βρήκαμε καμία πρόταση. Τώρα ο κ. Ζαχείλας έχει κάποια χρήματα και αυτό που του είπαμε είναι να καταθέσει την πρόταση γραπτώς, γιατί αύριο-μεθαύριο μπορεί να πει «ναι μεν, αλλά».

Για να φύγουμε πρέπει να γίνει πρόταση μορφής με υπογραφές μελών, απ’ αυτά που έχει εγγράψει (σ.σ. ο κ. Ζαχείλας) και τα οποία πλέον έχουν και δικαίωμα ψήφου, και να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση, στην οποία θα παραιτηθούμε. Εγώ θα ρωτήσω: εμάς θα μας επιτρέψει να ξαναβάλουμε υποψηφιότητα ή η απαίτησή του είναι να μην ξαναβάλουμε και εμείς;

Θέλουμε να μιλήσουμε με τον κ. Ζαχείλα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει επικοινωνία. Ας κάνει εγγραφή πρόταση, που να λέει ότι θέλει να φύγουμε, για να φτιάξει καλύτερο τον σύλλογο. Να μας κάνει μία πρόταση εγγραφή, να την πρωτοκολλήσουμε, να τη συζητήσουμε και να βρούμε τη χρυσή τομή.

Αν είναι για το καλό του Ολυμπιακού να βαδίσουμε, όπως θέλει. Εμείς δεν έχουμε πάρει την καρέκλα στο σπίτι μας. Δεν έχουμε αντίρρηση να μας κάνει εγγραφή πρόταση και αν είναι για το καλό του Ολυμπιακού, ας αποφασίσουν τα μέλη τι θέλουν. Είναι απλά τα πράγματα.

Μπερδεύουν την ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη. Δεν διοικούσαμε εμείς την ΠΑΕ. Γιατί εγκαλούμαστε; Εμείς ένα 10% είχαμε βάσει νόμου, το οποίο δεν έχουμε πάρει και ποτέ».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν κάποιοι θέλουν να ελέγξουν τον Ερασιτέχνη και να αλλάξουν το όνομα της ποδοσφαιρικής ομάδας ο κ. Τσεκούρας απάντησε: «Ούτε φλυτζάνια διαβάζω ούτε χαρτιά. Ο Ολυμπιακός Βόλου -και θέλω αυτό να τονιστεί- έχει καταστατικό, που ορίζει όλες τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Ο Βασίλης ξέρουμε ότι είναι Ολυμπιακός. Να φέρει μία εγγραφή πρόταση και να τη συζητήσουμε μαζί του για το καλό του Ολυμπιακού.

Εμείς ξεκινήσαμε μία προσπάθεια να κάνουμε μία αξιοπρεπή ποδοσφαιρική ομάδα. Αν ο κ. Νταόπουλος, που μου είπε ότι θα έρθει από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου, βοηθήσει, ο Ολυμπιακός Βόλου θα κάνει μία ομάδα που θα είναι ένα κλικ παραπάνω. Αν δεν μπορέσει ο κ. Νταόπουλος, θα κάνουμε μία ομάδα αξιοπρεπή. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και ο στόχος μας.

Αν υπάρχουν 400.000 ευρώ, που υπάρχουν, εφόσον τα πήγε εκεί (σ.σ. ο κ. Ζαχείλας), και θέλει να πάρει τον Ολυμπιακό, ας έρθει να μιλήσουμε».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου