ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με αέρα αισιοδοξίας η αυριανή ΓΣ στον Ολυμπιακό Βόλου

με-αέρα-αισιοδοξίας-η-αυριανή-γσ-στον-ο-880056

Με αέρα αισιοδοξίας για καλύτερες μέρες θα γίνει αύριο η Γενική Συνέλευση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, ειδικά μετά το θετικό κλίμα που άρχισε να υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη, αλλά και το επιπλέον ενδιαφέρον που πρόεκυψε από την Αμερική.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οσον αφορά στον Βολιώτη επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Αμερική Γιάννη Νταόπουλο, που και την περασμένη αγωνιστική σεζόν βοήθησε οικονομικά, αλλά τελικά δεν πρόλαβε να λάβει και τυπικά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, εξέφρασε τώρα την επιθυμία του να είναι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, στην καινούργια προσπάθειά της, στη Γ’ Εθνική, αλλά οι λεπτομέρειες θα τεθούν και πάλι στο τραπέζι το δεύτερο 15ήμερο του μήνα όταν και έχει προγραμματίσει να βρεθεί στην Ελλάδα.

Βέβαια επειδή πάντα υπάρχει ένα «μακρινό» σενάριο για να «κερδηθεί» κατηγορία, στον Ολυμπιακό αυτό που «δουλεύουν» είναι η στελέχωση της ομάδας, για να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη να συνεχίζει να σχηματίζει εικόνα για τους παίκτες που τελικά θα αποκτηθούν.

«Με τη βοήθεια των συνεργατών μου και της διοίκησης θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα έχει ως στόχο να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να λειτουργούμε άκρως επαγγελματικά. Προτεραιότητά μου είναι να οργανωθούμε πρώτα στην καθημερινότητα. Πιστεύω ότι υπάρχει χρόνος. Δεν θέλω να βιαστούμε. Όσον αφορά στις επιλογές, καθημερινά δεχόμαστε πληροφορίες για ποδοσφαιριστές, αξιολογούμε ό,τι καλύτερο υπάρχει και όσα παιδιά έχουν τα χαρακτηριστικά, τόσο τα αγωνιστικά, όσο και τα ψυχολογικά, θα ενταχθούν στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, οι επόμενες κινήσεις θα είναι στοχευμένες. Γιατί πραγματικά, δεν θέλουμε να κάνουμε κανένα λάθος, όσον αφορά στη στελέχωση του ρόστερ», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ολυμπιακού ο Σάκης Θεοδοσιάδης, που τόνισε επίσης πως οι παίκτες πρέπει να θεωρούν τιμή να είναι στην ομάδα.

Επίσης όπως τονίστηκε προχθές από τον Κώστα Σταματίου έχουν γίνει διερευνητικές επαφές και συζητήσεις με περίπου 50 ποδοσφαιριστές, αλλά δεν σημαίνει ότι έγιναν και προτάσεις.

Δεδομένο θεωρείται και ανακοινώθηκε προχθές πως η βάση της νέας ομάδας θα έχει τους Βολιώτες Φίλιππο Σκοπελίτη, Κλεβί Κόλα και Σεραφείμ Παπαϊωάννου, ενώ πιθανόν θα συνεχίσει στην ομάδα ο Ανδρέας Κόκας.

Ακόμη ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε το ο.κ. από τον Παναιτωλικό για να εντάξει στη δύναμή του τον 19χρονο επιθετικό Φώτη Καρατσόλη, που είναι φοιτητής στον Βόλο και πέρσι αγωνίστηκε σε 18 ματς με τον Θησέα Αγριάς και υπάρχει και συμφωνία με τους Βολιώτες Κωνσταντίνο Κόφφα, που ήταν στη Λευκίμμη και τον πλάγιο μπακ Αντώνη Θεοδωρόπουλο, που πέρσι έπαιξε σε 15 ματς με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, ενώ πιο πριν ήταν στη Νίκη Βόλου (4 συμ. στην Football league) και στην Κ19 του ΝΠΣ Βόλος.

Αύριο Δευτέρα στην Αλλη Μεριά η ΓΣ

Αύριο Δευτέρα πάντως θα γίνει η ΓΣ του Ολυμπιακού και στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται: «Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 που ελήφθη στη συνεδρίαση της 20ής Ιουνίου 2022, καλούνται τα μέλη του συλλόγου σε Τακτική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 και ώρα 19:00 που θα πραγματοποιηθεί στην ανοιχτή αθλητική εγκατάσταση της Άλλης Μεριάς. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ημέρα στις 20.00.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης είναι:

  1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
  2. Διοικητικός απολογισμός περιόδου Ιούλιος-Δεκέμβριος 2021
  3. Εγκριση οικονομικού απολογισμού 2021-Εγκριση προϋπολογισμού 2022
  4. Ενημέρωση ενεργειών για το ποδοσφαιρικό τμήμα

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Θα υπάρξει δυνατότητα καταβολής των συνδρομών και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου