ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρουσιάστηκαν και οι Πετσιμέρης, Φούτρης

παρουσιάστηκαν-και-οι-πετσιμέρης-φού-881178

Στην παρουσίαση του Σάκη Θεοδοσιάδη, το παρών έδωσαν και δύο στενοί του συνεργάτες, ο γυμναστής Σωτήρης Πετσιμέρης και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Λευτέρης Φούτρης.

Απο την πλευρά του και ο γυμναστής της ομάδας Σωτήρης Πετσιμέρης ανέφερε πως: «Ο Σάκης Θεοδοσιάδης έχει το όνομα και την τεχνογνωσία να εκφράσει αυτό το νέο που επιχειρείται στον Ολυμπιακό Βόλου. Ήμουν στην ομάδα στα πολύ πάνω της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ, και στα κάτω του, και στις χαρές και τις λύπες. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός με πολλούς φιλάθλους, που στο πρόσφατο παρελθόν γέμισαν το Πανθεσσαλικό. Όπως είπε και ο κόουτς πρέπει να μιλάμε λίγο και να δουλεύουμε πολύ. Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες θα μπαίνουν στο γήπεδο δουλεμένοι και με τις κατευθύνσεις του προπονητή θα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Μόνο δουλειά, για να ξυπνήσει αυτός ο γίγαντας που είναι ο κόσμος».

Ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας Λευτέρης Φούτρης σχολίασε: «Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο και τον κόουτς για την τιμή. Είχα σκοπό να κάνω άλλα πράγματα φέτος, γι’ αυτό είχα αρνηθεί σε πρώτη φάση. Αναθεώρησα όμως, όταν μίλησα με τον κ. Θεοδοσιάδη. όταν σε παίρνει τηλέφωνο ένας άνθρωπος του μεγέθους του Θεοδοσιάδη, αποφασίζουμε με διαφορετικό γνώμονα. Τον ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Πίστεψα στο πλάνο και θα βοηθήσω όσο μπορώ για να πετύχει. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης και δεν το λέω εγώ, αλλά η ιστορία. Ο κόσμος πρέπει να δείξει γιατί θεωρείται η δύναμη κάθε ομάδας. Δε χρειάζονται πολλά λόγια, πρέπει να μιλήσουμε με έργα μέσα στο γήπεδο».

Ο Λευτέρης Φούτρης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου