ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρία παιδιά βολιώτικα η βάση του νέου Ολυμπιακού

τρία-παιδιά-βολιώτικα-η-βάση-του-νέου-ο-881204

Από καιρό ήταν γνωστό πως η νέα προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου στη Γ’ Εθνική θα είχε το βολιώτικο στοιχείο και χθες κατά την παρουσίαση της νέας εποχής και του νέου προπονητή, επιβεβαιώθηκε πως η βάση της νέας ομάδας θα είναι τρία παιδιά Βολιώτικα!

Ο λόγος για τους Φίλιππο Σκοπελίτη, Κλεβί Κόλα και Σεραφείμ Παπαϊωάννου, οι οποίοι ήταν παρόντες στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, επιβεβαιώνοντας πως θα είναι τα πρώτα στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας τη νέα χρονιά.

Αφού πρώτα άκουσαν τα καλά λόγια για αυτούς από τον Σάκη Θεοδοσιάδη, στη συνέχεια μίλησαν και οι ίδιοι για τη νέα προσπάθεια που επιχειρείται.

Ο Φίλιππος Σκοπελίτης δήλωσε πως σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται ο Ολυμπιακός Βόλου, είναι και παραμένει η οικογένειά του, γι’ αυτό και θεώρησε αυτονόητο να ανανεώσει τη συνεργασία του και να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα υπό την καθοδήγηση πλέον του νέου προπονητή.

Ο Κλέβι Κόλα δήλωσε, επίσης, ότι ήταν και για εκείνον το ίδιο εύκολη η απόφαση να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και ο καθρέπτης θα είναι το γήπεδο, ενώ ανέφερε κι αυτός ότι στα υπέρ της ομάδας είναι και το αθλητικό κέντρο.

Κόλα και Σκοπελίτης αποτελούν τον συνδετικό κρίκο με το παρελθόν, ενώ ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου επιστρέφει στον Βόλο μετά από σύντομη απουσία και επεσήμανε ότι θέλει να δικαιώσει όσους έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφει στον Ολυμπιακό και έτοιμος να προσφέρει, ώστε η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να επιστρέψει πιο ψηλά.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου