ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσεκούρας: «Θέλει να γίνει πρόεδρος ο Νταόπουλος»!

τσεκούρας-θέλει-να-γίνει-πρόεδρος-ο-ν-882241

Στην παρουσίαση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκη Θεοδοσιάδη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, κράτησε το καλύτερο για το τέλος, λέγοντας πως επίσημα ο Γιάννης Νταόπουλος εξέφρασε με μέιλ που απέστειλε στον σύλλογο την επιθυμία να γίνει πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Ως γνωστόν, ο κ. Νταόπουλος θέλησε πριν λίγους μήνες να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, αλλά η μεταβίβαση δεν ολοκληρώθηκε.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσεκούρας τόνισε:
“Δέχθηκα ένα τηλέφωνο από τον κ. Γιάννη Νταόπουλο, που είχαμε ακούσει ότι ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ. Μου είπε ότι παρά τις προσπάθειες που έγιναν το καλοκαίρι, δεν έγινε η μεταβίβαση των μετοχών στο όνομά του. Δεν τον ρώτησα γιατί, ήταν θέμα της διοίκησης της ΠΑΕ και δικό του.

Μου εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει και να ηγηθεί του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου στη νέα προσπάθεια. Επειδή ήταν θολά τα πράγματα, του ζήτησα να μας στείλει ένα μέιλ, στο οποίο να μας αναφέρει την επιθυμία του, για να μη πουν ότι έλεγα πράγματα που δεν ισχύουν.

Το mail είναι εδώ (σ.σ. το έδειξε στους δημοσιογράφους): «Ο Ιωάννης Νταόπουλος επιθυμώ να είμαι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου. Σας ευχαριστώ πολύ».

Επειδή είπε ότι θα έρθει στις 15 Ιουλίου, τις λεπτομέρειες και τον τρόπο που θα βοηθήσει θα το συζητήσουμε μαζί του και θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση, ώστε να βοηθηθεί ο σύλλογος. Μου είπε όμως επίσης ότι μόνος του δεν είναι δυνατόν να σηκώσει όλο το βάρος.

Μου ανέφερε, για να είμαστε ειλικρινείς, να ζητήσουμε και τη βοήθεια του κόσμου και να στηρίξουν την προσπάθεια του Ερασιτέχνη, ο οποίος θα χειρίζεται τα πράγματα, γιατί ο ίδιος ζει στην Αμερική. Πιστεύουμε ότι η εποχή που ένας αναλαμβάνει το οικονομικό βάρος, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Πρέπει να μας γίνει μάθημα τι συνέβη στη Βέροια και τα Τρίκαλα. Το μυστικό είναι το «όλοι μαζί». Να φτιάξουμε τον Ολυμπιακό που αγαπάμε και ονειρευόμαστε. Είμαστε συναινετικοί, τους θέλουμε όλους μαζί μας».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου