ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπάρχουν δεδομένα στον Ολυμπιακό Βόλου

υπάρχουν-δεδομένα-στον-ολυμπιακό-βόλ-884698

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει στις πρώτες ανακοινώσεις για την στελέχωση του ρόστερ της ομάδας, που τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, ενώ αύριο Παρασκευή 1η Ιουλίου είναι η μέρα της επίσημης παρουσίασης του νέου προπονητή, Σάκη Θεοδοσιάδη, από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το ΔΣ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022 και ώρα 13.30 στο ξενοδοχείο «Κυψέλη» θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας μας, κ. Σάκη Θεοδοσιάδη».

Ο νέος προπονητής, από την περασμένη εβδομάδα που συμφώνησε με τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι σε συνεχή επαφή με τους διοικούντες για θέματα της ομάδας, όπως η στελέχωσή της, αλλά και η προετοιμασία, που αναμένεται να γίνει στα Χάνια Πηλίου, ενώ, όπως έχει γίνει επίσημα γνωστό, στη θέση του γυμναστή θα είναι ο Σωτήρης Πετσιμέρης.

Ως προς τη στελέχωση του ρόστερ, ενώ από τον Α.Σ. Ολυμπιακό έχουν γίνει διερευνητικές επαφές και συζητήσεις με πάνω από 30 ποδοσφαιριστές, μέχρι στιγμής υπάρχουν κάποια δεδομένα και συμφωνίες.

Δεδομένο θεωρείται πως η βάση της νέας ομάδας θα έχει τέσσερα πρόσωπα από την περσινή, που θα είναι οι Βολιώτες Φίλιππος Σκοπελίτης, Κλεβί Κόλα και Γιώργος Παπακώστας, με τους ποδοσφαιριστές αυτούς να έχουν έως και σήμερα δέσμευση με επαγγελματικό συμβόλαιο.

Μάλιστα οι Σκοπελίτης, Παπακώστας και Κόλα από καιρό, θέλοντας να εξασφαλίσουν περσινά χρήματα που τους οφείλονταν, αιτήθηκαν και κέρδισαν από την ΕΕΑ την κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, που έχει ισχύ έως σήμερα.

Επίσης δεδομένο είναι ότι επιστρέφει στην ομάδα ο Βολιώτης αμυντικός Σεραφείμ Παπαϊωάννου, o οποίος έπαιζε πέρσι στην Ανω Μερά της Μυκόνου στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και μετά την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό Β. από το 2016 έως το 2020, αγωνίστηκε στη Γερμανία με την ομάδα της SV Dessau 05.

Ακόμη ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε χθες το Ο.Κ. από τον Παναιτωλικό, για να εντάξει στη δύναμή του τον 19χρονο επιθετικό Φώτη Καρατσόλη, που είναι φοιτητής στον Βόλο και πέρσι αγωνίστηκε σε 18 ματς με τον Θησέα Αγριάς. Ο Καρατσόλης προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού, έχει αγωνιστεί με τους νέους της αγρινιώτικης ΠΑΕ στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1, ενώ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είχε αγωνιστεί με υποσχετική και με την Α.Ε. Μεσολογγίου.

Συμφωνία για τον Ολυμπιακό υπάρχει και με τον Βολιώτη πλάγιο μπακ, Αντώνη Θεοδωρόπουλο, που πέρσι έπαιξε σε 15 ματς με τη Δήμητρα, ενώ πιο πριν ήταν στη Νίκη Βόλου (4 συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ) και στην Κ19 του ΝΠΣ Βόλος.

Στον Ολυμπιακό δεν προχώρησαν σε συμφωνίες με δυο παίκτες από τη Μαγνησία που έχουν εμπειρίες της κατηγορίας και το «εμπόδιο» ήταν η σε σύντομο χρόνο στράτευσή τους, ενώ θεωρείται πως μέσα από τις καθημερινές αναζητήσεις και συναντήσεις θα προκύψουν μέχρι αύριο που θα υπάρξουν ανακοινώσεις και άλλα δεδομένα.

Στον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου έγινε και αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών της περσινής ομάδας Νέων και αποφασίστηκε κάποιοι νεαροί της Κ-20 να είναι μέλη της νέας ομάδας της Γ’ Εθνικής, ενώ υπάρχει και κατ’ αρχήν συμφωνία και με δυο νεαρούς από άλλες ομάδες κι αυτό γιατί τη νέα χρονιά είναι «υποχρεωτικό» τέσσερις παίκτες γεννημένοι πριν το 2002 να βρίσκονται στην 20άδα.

Βέβαια στον Ολυμπιακό εκτός από το βολιώτικο στοιχείο στη διοίκηση του Ερασιτέχνη γνωρίζουν πολύ καλά πως χρειάζονται και προσθήκες εμπειρίας και ήδη υπάρχει μια σχετική λίστα ποδοσφαιριστών και έχουν ακουστεί ονόματα όπως του Γ. Ιορδανίδη, αλλά και του Βολιώτη Ηλία Γκίκα, που έχει παίξει σε Α.Ε. Διμηνίου, Βατανιακό, Ρήγα Φεραίο, Πύρασο, Δωτιέα Αγιάς, Τηλυκράτη Λευκάδας, Ιεράπετρα, Γ.Σ. Αλμυρού, Α.Ε. Καρίτσας, Απόλλωνα Παραλιμνίου και πέρσι ήταν πρωταθλητής με τον Ηρακλή Λάρισας.

Πάντως μέχρι την 4η Ιουλίου υπάρχει αισιοδοξία πως θα έχουν κλείσει αρκετά ζητήματα, ενώ σήμερα θα έχουν ξεκαθαρίσει πολλά από τα θέματα, αφού τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί στην ανοικτή αθλητική εγκατάσταση της Άλλης Μεριάς η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου