ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνεχόμενες οι επαφές στον Ολυμπιακό

συνεχόμενες-οι-επαφές-στον-ολυμπιακό-886652

Ενόψει της παρουσίασης του Σάκη Θεοδοσιάδη, που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα μεθαύριο Παρασκευή, καθημερινές και συνεχόμενες είναι οι επαφές στον Ολυμπιακό Βόλου για τη συγκρότηση του ρόστερ, αλλά και του υπόλοιπου τιμ.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Προχθές ανακοινώθηκε η έναρξη συνεργασίας με τον γυμναστή Σωτήρη Πετσιμέρη, ο οποίος έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ γίνεται προσπάθεια να βρεθούν κι άλλοι άνθρωποι που θα στελεχώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, πέραν του έμψυχου δυναμικού.

Εξάλλου «πιστεύω» του κ. Θεοδοσιάδη είναι πως τα πάντα πρέπει να λειτουργήσουν σε επαγγελματικά πλαίσια και πως είναι πολύ σημαντικό να έχει δίπλα του τους κατάλληλους συνεργάτες.

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου δεν αγχώνεται για τη στελέχωση του ρόστερ και θεωρεί ότι υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος έως την έναρξη της προετοιμασίας.

Επομένως θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με τους παίκτες από τον Νομό Μαγνησίας είτε αυτούς που θα παραμείνουν στην ομάδα είτε αυτούς που θα ενταχθούν στο δυναμικό της, με σκοπό να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο για την καριέρα τους και να δουλέψουν με έναν προπονητή που μπορεί να τους εξελίξει, και μετά, να ασχοληθεί πιο ενεργά με παίκτες που αποδεδειγμένα μπορούν να κάνουν τη διαφορά με σωστές και στοχευμένες κινήσεις.

Το μότο του 47χρονου Σάκη Θεοδοσιάδη βάσει και της εμπειρίας του είναι πως πρέπει να «κάνουν θόρυβο με τις πράξεις και όχι με τα λόγια» και ο ίδιος θέλει να δημιουργήσει, που θα έχει βάσεις και διάρκεια και θα το χαίρεται ο κόσμος και μετά από κάποια χρόνια.

Σε μία εποχή που επικρατεί μία τεράστια αβεβαιότητα ακόμη και στη Σούπερ Λιγκ 2, στον Ολυμπιακό Βόλου θεωρούν ότι δεν πρέπει να βιάζονται και πηγαίνουν βήμα-βήμα.

Σε πρώτο επίπεδο έχουν γίνει πολλές επαφές με παίκτες εντός Μαγνησίας, αρκετοί από τους οποίους πάντως έχουν δώσει την εντύπωση στους ανθρώπους της διοίκησης ότι αυξάνουν τις απαιτήσεις τους σε σχέση με τις ομάδες που ήταν και τους τονίζουν ότι οι συγκυρίες είναι τέτοιες που τους δίνεται η δυνατότητα να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, χωρίς να σημαίνει ότι κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές αποδέχονται αυτή την οπτική.

Να σημειωθεί ότι θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές υπήρξε στη συνάντηση με τον Κλεβί Κόλα, αλλά χωρίς να υπάρχει οριστική συμφωνία, ενώ το ίδιο ισχύει και στη συνάντηση που έγινε χθες με τον Ανδρέα Δερμιτζάκη, ο οποίος θέλει να ρυθμίσει και το θέμα της στρατιωτικής του θητείας, με τον Ολυμπιακό Βόλου ίσως να μπορεί να βοηθήσει σ’ αυτό, ενώ περιμένει να αξιολογήσει και τις όποιες άλλες προτάσεις έχει.

Ακόμη, υπάρχει συμφωνία με τον Βολιώτη νεαρό μέσο Κωνσταντίνο Κόφφα, που έπαιζε στη Λευκίμμη, και όλα δείχνουν ότι επιστρέφει στην ομάδα που ήταν στο ρόστερ της και πρόπερσι. Στα υπόψη είναι εκτός των άλλων ονομάτων που γράφτηκαν και ακούστηκαν είναι και ο αριστερός μπακ Αντώνης Θεοδωρόπουλος της Δήμητρας Ευξεινούπολης, με τον οποίον επίσης έγινε συζήτηση, ενώ δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόταση που του έγινε ο Κωνσταντίνος Σιόβας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το θέμα της απόκτησής του κρίθηκε οριστικά.

Ακόμη, ο ίδιος ο Σάκης Θεοδοσιάδης μίλησε με τον Κώστα Καμπέρη, που παίζει ως πλάγιος μπακ και αγωνίστηκε τη σεζόν που τελείωσε στον πρωταθλητή του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, Ηρακλή Λάρισας, και είναι ξάδερφος του Κώστα Καμπέρη (σ.σ. ίδιο όνομα και επίθετο) του μέσου της Δήμητρας Ευξεινούπολης, στον οποίον επίσης οι ερυθρόλευκοι του Βόλου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου