ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκινά από τα «υποχρεωτικά»

ξεκινά-από-τα-υποχρεωτικά-887914

Από τα υποχρεωτικά που προκύπτουν από τους κανονισμούς που θα ισχύουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο οποίο θα αγωνιστεί η ομάδα, θέλει να ξεκινήσει τη στελέχωση του νέου ρόστερ ο Ολυμπιακός Βόλου, έχοντας ακόμη θετική ανταπόκριση στις συζητήσεις και των ποδοσφαιριστών που θέλει, αλλά έχει να «αντιμετωπίσει» και τη διαρροή ονομάτων παικτών …από αυτούς που προτείνονται.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου που συνεχίζουν να τονίζουν πως δεν είναι επαγγελματίες ποδοσφαιρικοί παράγοντες «δουλεύουν» με μεθοδικότητα το θέμα της στελέχωσης του ρόστερ, έχουν σε καθημερινή βάση συζητήσεις με ποδοσφαιριστές κι ενώ υπάρχουν ακόμη και προφορικές συμφωνίες, στη διοίκηση περιμένουν τις τελικές απαντήσεις και τις υπογραφές για να προβούν σε ανακοινώσεις που θα γίνουν αρκετές πριν την ερχόμενη Δευτέρα που θα υπάρξει η γενική συνέλευση.

Το ίδιο έγινε άλλωστε και στην περίπτωση του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη, που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα και ήταν το πρώτο ηχηρό μήνυμα μεθοδικότητας.

Η νέα εποχή του Ολυμπιακού με τον Θεοδοσιάδη άλλωστε θα ξεκινήσει στο τέλος της εβδομάδας όταν και ο νέος προπονητής θα παρουσιαστεί επίσημα, ενώ χθες ανακοινώθηκε πως ο Βολιώτης Σωτήρης Πετσιμέρης αναλαμβάνει χρέη γυμναστή.

Η ανακοίνωση: «Ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον γυμναστή Σωτήρη Πετσιμέρη. Ο Σωτήρης Πετσιμέρης έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους της ομάδας μας. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Ποδόσφαιρο. Κατέχει επίσης το δίπλωμα του Προπονητή ποδοσφαίρου UEFA B.

Έχει εργαστεί ως προπονητής και γυμναστής στον Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Αγία Αννα, Αγία Παρασκευή, Εθνικό Βόλου, ΑΠΟΒ, Αργώ, ΑΕ Λεχωνίων, Μαγνησιακό, Τοξότη και Σαρακηνό..

Με την προσθήκη του ικανού γυμναστή η Διοίκηση του Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συνεχίζει την στελέχωση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Καλώς ήρθες Σωτήρη Πετσιμέρη στην ομάδα μας».

Γενικότερα στον Ολυμπιακό διατηρούν τους χαμηλούς τόνους παρά το γεγονός ότι και χθες οι συναντήσεις με έξι ποδοσφαιριστές έγιναν σε θετικό κλίμα και σήμερα ίσως υπάρξουν ανακοινώσεις.

Θετικό είναι επίσης ότι το κίνητρο του «υποχρεωτικού» με 4 παίκτες γεννημένους πριν το 2002 στην 20άδα, φέρνει αρκετούς νεαρούς να θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα αν και η τελική αξιολόγηση θα γίνει από τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη, ενώ ως επίσης θετικό έχει εκληφθεί και το ότι θα δοθεί μεγάλη έμφαση στο βολιώτικο στοιχείο και στον συνδυασμό εμπειρίας και ταλέντου.

Επίσης στον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου έγινε αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών της περσινής ομάδας Νέων και αποφασίστηκε κάποιοι νεαροί της Κ20 να αποτελέσουν τη βάση δημιουργίας της ομάδας της Γ’ Εθνικής, ενώ υπάρχει και αρχική συμφωνία με δυο νεαρούς από άλλες ομάδες.

Βέβαια στον Ολυμπιακό εκτός από το βολιώτικο στοιχείο στη διοίκηση του ερασιτέχνη γνωρίζουν πολύ καλά πως χρειάζονται και προσθήκες εμπειρίας και ήδη υπάρχει μια σχετική λίστα ποδοσφαιριστών.

Ετσι μέχρι την 4η Ιουλίου υπάρχει αισιοδοξία πως θα έχουν κλείσει αρκετά θέματα, ενώ σήμερα θα έχουν ξεκαθαρίσει και θέματα που θα αφορούν και την προετοιμασία της ομάδας που θα γίνει στο Πήλιο.

Θυμίζουμε πως την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην ανοικτή αθλητική εγκατάσταση της Άλλης Μεριάς η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου