ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εβδομάδα πρώτων ανακοινώσεων για τον Ολυμπιακό Βόλου

εβδομάδα-πρώτων-ανακοινώσεων-για-τον-899771

Μεθαύριο Πέμπτη ο Ολυμπιακός Βόλου γιορτάζει τα 85 χρόνια από την ίδρυσή του (2/6/1937) και σε εκδήλωση που θα γίνει πιθανότατα στην πισίνα του «Ξενία» θα γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας, που αύριο κλείνει μήνα από την ημέρα που υποβιβάστηκε και έχει περάσει πλέον στα χέρια του Ερασιτέχνη, που θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι άνθρωποι του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου έχοντας πολλά ανοιχτά μέτωπα για όλα τα τμήματα που διατηρεί ο σύλλογος, παρ’ ότι δεν έχουν ολοκληρώσει τις επαφές τους για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι έτοιμοι να δώσουν μια πρώτη εικόνα, να ευχαριστήσουν όσους προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν, να δώσουν το στίγμα για το τι θα γίνει τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική και να περιμένουν και νέο ενδιαφέρον.

Μετά τον υποβιβασμό της ομάδας το δύσκολο ήταν να διατηρηθεί «ζεστός» ο κόσμος στην ιδέα ότι θα δημιουργηθεί κάτι νέο με υγιείς βάσεις και η εικόνα αυτή να μεταφέρεται και σε αυτούς που θα συμβάλλουν οικονομικά σε μια δύσκολη περίοδο.

Ετσι, στην εκδήλωση για τα 85 χρόνια του συλλόγου θα γίνει αναφορά για τα πρώτα αποτελέσματα όλων αυτών των κινήσεων, θα υπάρξει και η ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με τον Νίκο Μπουντούρη που θα αναλάβει την «αναγέννηση» του τμήματος μπάσκετ, ενώ είναι πιθανό να ανακοινωθεί και η ημερομηνία για τη γενική συνέλευση των μελών, επίσης τον Ιούνιο.

Για τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, που είχε και χθες μια σύσκεψη σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα, έτσι όπως είναι τα οικονομικά δεδομένα αποτελεί στοίχημα να μπορέσει η ομάδα να έχει σωστή λειτουργία, αλλά και να προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο δίπλα της, ποντάροντας στην «απαραίτητη αναθέρμανση του ενδιαφέροντος των πολυάριθμων οπαδών και φίλων».

Στον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου υπάρχουν κάποια δεδομένα και αρχές που ακολουθούν αυτό που θέλει και η πλειονότητα του κόσμου, ενώ τα μέλη του ΔΣ έχουν τη διάθεση, τη γνώση και την εμπειρία να βρουν τις λύσεις που απαιτούνται ώστε η ομάδα να βάλει τις γερές βάσεις και να επανέλθει εκεί που ανήκει και εκεί που την θέλουν οι φίλαθλοι.

Στον Ερασιτέχνη όλες οι κινήσεις είναι προς την κατεύθυνση των αξιόπιστων λύσεων που θα δώσουν και νέο όραμα μετά τον υποβιβασμό και την επανεκκίνηση της βολιώτικης ομάδας, έχοντας καταγράψει όλες τις θετικές απαντήσεις για βοήθεια και πλέον περιμένουν κι άλλες κι ενώ πάντα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της διοίκησης μετά τις 20 Ιουνίου θα ξεκινήσει και η συγκρότηση της νέας ομάδας.

Βέβαια από την αρχή της προσπάθειας οι διοικούντες του Ερασιτέχνη γνώριζαν πως ήταν δύσκολο να βρεθεί ένας ισχυρός επιχειρηματίας, που θα αναλάμβανε εξ ολοκλήρου τη λειτουργία της ομάδας, αλλά επίσης πίστεψαν ότι υπάρχουν άνθρωποι που δείχνουν τη διάθεσή τους να βοηθήσουν την ομάδα με κάποιες χορηγίες, όχι μόνο για ξεκίνημα αλλά για κάτι ολοκληρωμένο και εξασφαλισμένο, με πρώτο μέλημα να συγκεντρωθεί το ποσό, που έχει προϋπολογιστεί.

Μάλιστα έχουν γίνει και επίσημα όλα όσα χρειάζονται για να έχει η ομάδα αγωνιστική έδρα, αλλά και άλλες κινήσεις, που έχουν να κάνουν με λειτουργικά θέματα και ζητούμενο είναι αρχικά να πάρουν τη θετική απάντηση του δήμου Βόλου στο αίτημα προς τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, με το οποίο ζητείται η παραχώρηση, ως έδρα, του δημοτικού σταδίου της Νεάπολης.

Εκτός από το «μοντέλο» των πολλών και των ενισχυμένων χορηγιών, ο νέος Ολυμπιακός που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αναμένεται να είναι πιο νεανικός και πιο βολιώτικος με λίγους παίκτες από την περσινή χρονιά, μια σημαντική επιστροφή και με ζητούμενο το σύνολο της ομάδας να έχει φιλοδοξίες.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν μήπως υπάρξουν προσφυγές που αφορούν την ΠΑΕ από παίκτες της περιόδου που πέρασε, οι οποίοι παρότι είχαν συμφωνήσει για το πότε και πως θα πάρουν τα χρήματά τους, θα θελήσουν να τα διασφαλίσουν, όσο έχει ισχύ η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ.

Στον Παναμά ο Καγιέχα

Ο Ισπανός προπονητής Μανουέλ Καγιέχα που εργάστηκε την περίοδο που πέρασε για σύντομο χρονικό διάστημα και το 2021 στον Ολυμπιακό Βόλου, όπως έγινε γνωστό βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφήνοντας για μία ακόμη φορά την χώρα του για να εργαστεί στην κεντρική Αμερική και συγκεκριμένα στον Παναμά. Ο Καγιέχα ανέλαβε προπονητής στην Herrera FC, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος από τον Παναμά και ελπίζει να έχει καλύτερο μέλλον, από αυτό που είχε στον Ολυμπιακό Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου