Στις 2 Ιουνίου οι πρώτες ανακοινώσεις

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-26, 10:54:32
Σε ειδική εκδήλωση θα ανακοινωθούν οι πρώτες αποφάσεις από τον Ερασιτέχνη
Στις 2 Ιουνίου οι πρώτες ανακοινώσεις

Συνεχίζεται σε καθημερινή βάση η προσπάθεια του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου να βρεθεί η πιο σωστή λύση για την ποδοσφαιρική ομάδα, που εδώ και 25 μέρες έχει περάσει στην ευθύνη του Ερασιτέχνη, μετά τον υποβιβασμό της στη Γ’ Εθνική, και οι εξελίξεις θα «τρέξουν» μέχρι τις 2 Ιουνίου, όταν και θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις σε ειδική ερυθρόλευκη εκδήλωση...

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μπορεί από τις μέχρι τώρα επαφές να μην έχει προκύψει αυτό που λέγεται «επενδυτής», δηλαδή ένας ισχυρός επιχειρηματίας, που θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τη λειτουργία της ομάδας και θα την οδηγήσει ξανά στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ακόμη και με την οικονομική συγκυρία να μην είναι η καλύτερη πως δεν υπάρχουν άνθρωποι που δείχνουν τη διάθεσή τους να βοηθήσουν την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο και να «ενισχύσουν» το υπάρχον ΔΣ του Ερασιτέχνη.

Στον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου προσπαθούν να αξιολογήσουν κάθε πρόταση και κάθε διάθεση βοήθειας, έχουν κάνει τον προϋπολογισμό, όσον αφορά στα χρήματα που θα απαιτηθούν για να πρωταγωνιστεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το οποίο θα είναι πιο δύσκολο, αλλά και πιο δαπανηρό, με πιο μακρινές μετακινήσεις και με ασφάλιση ποδοσφαιριστών, όπως έχει γίνει γνωστό ότι θα προβλέπεται για τη νέα χρονιά και όπως τόνισε χαρακτηριστικά μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη: «Εχουμε ρίξει τα δίχτυα μας παντού και περιμένουμε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε. Ολα πάντως γίνονται για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη είναι σίγουρο πως δεν πετούν στα σύννεφα, γνωρίζοντας πολύ καλά την οικονομική κατάσταση, αλλά και τον χώρο του ποδοσφαίρου, θεωρούν ότι υπάρχει ακόμη χρόνος για τη σωστή λύση στην επόμενη μέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά δεν είναι αισιόδοξοι ότι μπορεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να βρεθεί ο «ένας» που θα παρουσιαστεί με τις 350.000 ευρώ, θα δώσει όραμα και θα εγγυηθεί την άμεση επάνοδο της ομάδας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο!

Εκτός από τα πολλά από έναν υπάρχει και η λύση με τα… λίγα από πολλούς και προς αυτή την κατεύθυνση ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν θέλει να ζητήσει κάτι από τον απλό κόσμο παρά μόνο τη στήριξη και τη συσπείρωση για ένα νέο ξεκίνημα, περιμένοντας πάντως τη βοήθεια κάποιων επιχειρηματιών και κάποιες χορηγίες, όχι μόνο για ξεκίνημα αλλά για κάτι ολοκληρωμένο και εξασφαλισμένο, ώστε να μη ζημιωθεί ο σύλλογος.

Προς αυτή την κατεύθυνση στον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζουν τις επαφές, αφού παρά το γεγονός ότι πολλοί μπορεί να βλέπουν απαξίωση και δυσπιστία, υπάρχουν και αυτοί που αγαπούν διαχρονικά την ομάδα και μπορεί να δείξουν έμπρακτα τη στήριξη στη διοίκηση του ερασιτέχνη που έχει παρουσιάσει επιτυχίες και στα 8 τμήματα που λειτουργεί.

Πάντως υπάρχουν και ζητήματα που «καίνε» κάποιους που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, όπως πώς θα εξασφαλίσουν τη βοήθεια, όταν η ομάδα θα ξαναγίνει ΠΑΕ, όπως τι χρέη μπορεί να βρεθούν αργότερα, με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό πάντως να προσπαθεί καθημερινά για το αύριο της ομάδας με σοβαρότητα και πλάνο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως έχουν γίνει επίσημα όλα όσα χρειάζονται, για να έχει η ομάδα αγωνιστική έδρα (έχει ζητηθεί αρμοδίως η Νεάπολη), ενώ για τις 2 Ιουνίου, ημέρα ίδρυσης του συλλόγου, ετοιμάζεται εκδήλωση για τα 85 χρόνια του Ολυμπιακού, στην οποία θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις για την ποδοσφαιρική ομάδα και τα αποτελέσματα των μέχρι τότε κινήσεων.

Στην ίδια εκδήλωση θα υπάρξει και η ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με τον Νίκο Μπουντούρη, που θα αναλάβει τις ακαδημίες του μπάσκετ, αλλά πιθανόν και της ημερομηνίας για τη γενική συνέλευση των μελών, επίσης τον Ιούνιο.

Με βάση όλα αυτά τον Ιούνιο θα έχει ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της ποδοσφαιρικής ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
4
=