ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελευταία υποχρέωση και των Νέων του Ολυμπιακού Βόλου

τελευταία-υποχρέωση-και-των-νέων-του-ο-894128

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει «αποχαιρετήσει» το πρωτάθλημα της Super League 2 εδώ και 13 μέρες, καθώς υποβιβάστηκε για πρώτη φορά αγωνιστικά σε ερασιτεχνική κατηγορία (Γ’ Εθνική), αλλά η ομάδα Νέων, που αγωνίστηκε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της επαγγελματικής κατηγορίας, σήμερα θα πει κι αυτή το τελευταίο «αντίο», αφού δεν έχει περάσει στην επόμενη φάση, στην οποία θα παίξουν οι πρώτοι του κάθε ομίλου.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η ποδοσφαιρική ομάδα Κ-20 έχει σήμερα την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση στην πρώτη φάση στο πρωτάθλημα Κ20 της Σούπερ Λίγκας 2, το οποίο ολοκληρώνεται με τα ματς της 10ης αγωνιστικής.

Σήμερα Σάββατο (14/5) για τον 4ο όμιλο ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχτεί στο γήπεδο του Μαγνησιακού (12.45) την αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού (το άλλο ματς του ομιίλου γίνεται στην Καρδίτσα στις 17.00 ανάμεσα σε Αναγέννηση και Νίκη Βόλου) και ο προπονητής Παντελής Βαρβέκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους επαγγελματίες που έπαιζαν σε προηγούμενα ματς, αλλά και τους Τσικουρόπουλο και Χρόνη.

Η ομάδα Κ-20 ανήκει στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου, που θα περιμένει και την έκθεση του προπονητή, προκειμένου κάποιοι ποδοσφαιριστές να αξιοποιηθούν τη νέα χρονιά, όπου ο στόχος εκτός από πρωταγωνιστικός θα είναι και η επαναφορά του βολιώτικου στοιχείου.

Ηδη στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου έχουν κάνει τα πλάνα για την εξεύρεση λύσης, έχοντας συντάξει και έναν προϋπολογισμό που απαιτείται, για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το οποίο θα είναι πιο δύσκολο, με λιγότερους ομίλους, πιο δυνατές ομάδες, αλλά και πιο δαπανηρό, με πιο μακρινές μετακινήσεις και με ασφάλιση ποδοσφαιριστών, όπως προβλέπεται για τη νέα χρονιά.

Στον Α.Σ. Ολυμπιακό μετά το πρώτο συμβούλιο που έγινε με θέμα την επόμενη μέρα, είναι σε ετοιμότητα, ώστε να παραδώσουν τα στοιχεία που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα σε όσους ενδιαφέρονται να αναλάβουν τον Ολυμπιακό, περιμένουν όμως πρώτα τις προτάσεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί ένα τέτοιο ενδιαφέρον, ενώ αβέβαιο είναι αν θα υπάρξει συζήτηση και με τον Γιάννη Νταόπουλο, που το περασμένο διάστημα θέλησε να αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ , «χάνοντας» και χρήματα , αφού δεν πρόλαβε ούτε να πάρει την έγκριση από την ΕΕΑ!

Μία προϋπόθεση που επιθυμεί ο Ερασιτέχνης είναι τα άτομα που θα θελήσουν να «τρέξουν» την ομάδα, να θέσουν ως στόχο την άνοδο και την επιστροφή του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με όλους στη διοίκηση να έχουν τη διάθεση, τη γνώση και την εμπειρία να βρουν τις λύσεις που απαιτούνται, ώστε η ομάδα να βάλει τις γερές βάσεις και να επανέλθει εκεί που ανήκει και εκεί που τη θέλει και ο κόσμος της.

Πάντως η τελική απόφαση για το ποιοι θα διοικήσουν την ποδοσφαιρική ομάδα στη νέα απαιτητική Γ’ Εθνική θα ληφθεί μέσα από τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, πιθανόν τον Ιούνιο, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι ο Ερασιτέχνης θα έχει λόγο στην ποδοσφαιρική διοίκηση είτε αυτή θα είναι Διοικούσα Επιτροπή είτε ατομική επένδυση, είτε ανάληψης του μάνατζμεντ και δεν θα δοθεί το τμήμα εν λευκώ, αντίθετα θα ασκείται έλεγχος, κάτι που δεν γινόταν, όσο υπήρχε ΠΑΕ.

Πλέον το Δ.Σ. περιμένει προτάσεις ενδιαφερομένων, οι οποίες αφού τύχουν επεξεργασίας και κριθούν αξιόπιστες θα παρουσιαστούν αναλυτικά στη Γενική Συνέλευση των μελών για την τελική απόφαση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου