«Ανοικτό το ΔΣ σε προτάσεις ενδιαφερομένων»

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-10, 14:21:40
«Ανοικτό το ΔΣ σε προτάσεις ενδιαφερομένων»

Συνεδρίασε χθες Δευτέρα το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 σε συνεδρίαση του της 9ης/5/2022 αποφάσισε και ενημερώνει τα μέλη και φίλους του Συλλόγου για τα κάτωθι:

Παρέλαβε μετά από πρόσκληση της ΠΑΕ το προπονητικό Κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών. Οι εγκαταστάσεις παραδόθηκαν σε εξαιρετική κατάσταση και προς τούτο ευχαριστεί την ΠΑΕ και τον κύριο Ευρυπίδη Τσιμπανάκο για τη σημαντική συμβολή τους στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την συντήρηση του έργου, που αποτελεί μία  σημαντική υποδομή για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ.

Η ευθύνη λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 περνά πλέον στον Ερασιτέχνη. Το Δ.Σ, έχοντας πλήρη συναίσθηση αυτής της ευθύνης, έχει ήδη συντάξει το οργανωτικό πλάνο και τις οικονομικές εκτιμήσεις για την πρωταγωνιστική πορεία της ομάδας μας.

Είναι αυτονόητο ότι το Δ.Σ. κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, επιδιώκοντας την υγιή οικονομικά πορεία στη νέα περίοδο του ποδοσφαιρικού τμήματος με παράλληλη και απαραίτητη αναθέρμανση του ενδιαφέροντος  των πολυάριθμων οπαδών και φίλων μας.

Το Δ.Σ. δηλώνει ότι ταυτόχρονα με τις δικές του ενέργειες είναι ανοικτό σε προτάσεις ενδιαφερομένων, οι οποίες αφού τύχουν επεξεργασίας και κριθούν αξιόπιστες θα παρουσιαστούν αναλυτικά στη Γενική Συνέλευση των μελών για την τελική απόφαση.

Ο Ερασιτέχνης ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ βεβαιώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι, όπως έχει διαχειριστεί με επιτυχία τα αγωνιστικά τμήματά του, με την ίδια ευθύνη και αξιοπιστία θα προχωρήσει σε ό,τι απαιτείται και για το ποδοσφαιρικό μας τμήμα».    

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
3
=