ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυριακόπουλος: «Δεν θα αναλάβει κανείς εν λευκώ»

κυριακόπουλος-δεν-θα-αναλάβει-κανεί-901483

Στον Sport Fm 89.5 και την εκπομπή «Στο Πέταλο» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Κυριάκος Κυριακόπουλος, ο οποίος στην ερώτηση για το ποδοσφαιρικό τμήμα, που πέρασε και πάλι μετά τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική στα χέρια του Ερασιτέχνη, τόνισε: «Δεν υπάρχει περίπτωση η ανάληψη διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος από κάποιον να είναι εν λευκώ από τον Ερασιτέχνη. Ο Ερασιτέχνης θα είναι γνώστης των εξελίξεων, σύμβουλος και αρωγός και βεβαίως θα παίζει τον ρόλο της πυξίδας στην κατεύθυνση που ακολουθούμε.

Δεν είμαι απαισιόδοξος, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω και επαφή με την πραγματικότητα. Οι καιροί είναι δύσκολοι, ο κόσμος έχει εξαντληθεί. Αυτό το έργο έχει παιχτεί πολλές φορές στον Ολυμπιακό Βόλου.

Το βλέπουμε όχι μόνο τοπικά, αλλά και γενικότερα ότι υπάρχει μία δυσκολία εξεύρεσης παραγόντων, που να έχουν και την έξωθεν καλή μαρτυρία και τη δυνατότητα και τη γνώση. Επειδή πάντα λέγαμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι από τα δυνατά ονόματα στον χώρο του περιφερειακού ποδοσφαίρου, θεωρώ ότι κάτι θα βρούμε. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και ό,τι καλύτερο βρεθεί θα κριθεί από τη γενική συνέλευση.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουμε στη νέα μας προσπάθεια είναι να έχει αυτή θεμέλια οικονομικά, θεμέλια αξιοπιστίας και ένα όραμα, για να συνθέσει τις πολλές απόψεις των οπαδών μας, που παραμένουν μακριά από το γήπεδο. Θα πρέπει να ξαναγυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου