ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: «Απαγορεύω να μιλάνε για το 2016»

θεοδωρίδης-απαγορεύω-να-μιλάνε-για-τ-901957

Παρέμβαση στην εκπομπή Clasico του Βόλος 9.86 έκανε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννης Θεοδωρίδης, πρώην γενικός αρχηγός αλλά και πρόεδρος των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, προκειμένου να απαντήσει σε όσα είπε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, για τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί το 2016, πριν η ομάδα αποσυρθεί από τη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία.

Ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε τα εξής (απόδοση: taxydromos.gr): «Το 2016 ήταν περισσότερο μαύρη η σελίδα που γράφτηκε στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου από τη σημερινή. Τότε, επειδή κατά κακή μου τύχη, θα έλεγα, ήμουν αντιπρόεδρος των Παλαιμάχων, μπήκαμε σε μία διαδικασία μήπως και σώσουμε αυτά που δεν σώζονταν.

Εμαθα ότι ειπώθηκε πως τα χρήματα που μαζεύτηκαν τα πήρε ο Κώστας Κρίκης, που ήταν μέλος των Austrian Boys, και έπαιξε ΚΙΝΟ. Χιούμορ με ονόματα δεν κάνουμε. Τη δικαιολογία περί χιούμορ δεν τη δέχομαι.

Τότε μαζέψαμε ένα αρκετά καλό ποσό και θα μπορούσε ο Ολυμπιακός Βόλου να αγωνίζεται, αλλά δεν μας επέτρεψαν τότε με γελοίες δικαιολογίες να έρθουμε σε επαφή με τους αρχηγούς. Βρήκαμε απλήρωτα σχεδόν τα πάντα και έγινε ό,τι έγινε. Α

λλά δεν λέγεται ούτε για αστείο ότι ο Κρίκης πήρε τα χρήματα και έπαιξε ΚΙΝΟ, γιατί θιγόμαστε όλοι, ο Νίκος Τσεκούρας, εγώ, ο Νίκος Κάβουρας, τα δυο παιδιά από τους Austrian. Και ό,τι χρήματα μαζέψαμε, τα επιστρέψαμε. Ας το αφήσουμε το 2016. Απαγορεύω σε όλους να μιλάνε για το 2016, γιατί διέλυσαν μια ομάδα τότε και ακόμη πληρώνουμε αμαρτίες, όπως είπε σωστά και ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο οποίος έχει κι αυτός κάνει σωρεία λαθών στην ομάδα και του τα ‘χω πει και του ίδιου.

Του αναγνωρίζω ότι το 2018-19 είχε γίνει μία ομάδα πραγματικό μοντέλο από κάθε άποψη, από ρόστερ, από λειτουργία, από προπονητικό τιμ, από διοίκηση, από συνεργασία με τον Ερασιτέχνη.

Το σημαντικότερο που αναγνωρίζω στον Ευριπίδη είναι το προπονητικό κέντρο, που δεν υπάρχει τέτοιο σε καμία ομάδα στη Σούπερ Λιγκ 2 πλην της Ξάνθης. Ο Ολυμπιακός Βόλου για τη σεζόν που μας έρχεται δεν έχει ανάγκη καμία Νεάπολη. Η Νεάπολη είναι μία «γριά» που όσο και της κάνεις λίφτινγκ πάλι γριά θα είναι. Ο Ολυμπιακός έχει και την εναλλακτική με κάποιες παρεμβάσεις να παίξει και στο Αγιο Γεώργιο. Γ’ Εθνική είναι».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου