ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσιμπανάκος: «Εγώ δεν διέλυσα τον Ολυμπιακό Βόλου»

τσιμπανάκος-εγώ-δεν-διέλυσα-τον-ολυμ-903635

Απάντηση στα λεγόμενα του κ. Μπέου έδωσε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος στον Βόλος 9.86, μιλώντας στον ίδιο σταθμό. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου επί ημερών του δεν έφτασε στη διάλυση, όπως το 2016.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσιμπανάκος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Καλό θα είναι ο δήμαρχος, αφού είναι και δήμαρχος, να μην μιλάει για ανθρώπους που δεν είναι παρόντες. Ειπώθηκαν κάποια πράγματα πως δεν πληρώνουμε και δεν κάνουμε. Σωστά; Νταλαβερτζής δεν είμαι εγώ. Νταλαβερτζής ήταν άλλος που έσπαγε τα κόκκαλα στη Λέσχη στην Καλλιθέα.

Εγώ κρατάω μία στάση από το 2006 μέχρι και το 2022. Είμαι αυτός. Εγώ δεν θα υποκύψω σε κανέναν. Εγώ ήμουν ο μοναδικός που μπήκα μπροστά και πάλεψα. Αυτό μπορούσα κι αυτό έκανα.

Κάνω δύο ερωτήματα. Έχω καμία δουλειά να πληρώσω εγώ τον κ. Γουόρντεν ή τον Γιαλούση; Ήμουν εγώ στη διοίκηση; Είχαμε καμία υποχρέωση εμείς; Γιατί δεν ρωτήσατε τον δήμαρχο;».

Για τον Ερασιτέχνη: «Ο Ερασιτέχνης κράτησε το 10% των εισιτηρίων όχι μόνο φέτος, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Ας βγουν κι ας το διαψεύσουν. Παντού γίνεται να μη μιλάει ο Ερασιτέχνης με την ΠΑΕ. Εγώ είχα καλές σχέσεις με τους περισσότερους και όταν χρειάστηκε βοήθεια την έδωσα, ακόμη κι όταν δεν ήμουν στον Ολυμπιακό. Ακόμη και στο μπάσκετ με τη διοίκηση Μεταφτσή».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και πάλι σε όσα είπε ο δήμαρχος Βόλου: «Δεν ρωτήσατε τον κ. δήμαρχο, όμως, ποιοι ήταν μπροστινοί το 2016 και ποιοι ήταν από πίσω. Όταν είχαν έρθει οι Γιαλούσης, Νικολόπουλος, Γουόρντεν, κάποιοι ήταν στη διοίκηση. Εγώ τι χρωστάω να πληρώσω; Γιατί δεν ρωτήσατε ποιος ήταν το 2016; Γιατί φοβάστε να μιλήσετε», είπε απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο Χρήστο Λουκά, ο οποίος απάντησε πως: «Άλλες φορές που με απείλησες, όταν ήμασταν μαζί, το κατάπια. Στο Green Park παρουσία δέκα ατόμων.

Αν χρειαστεί έχω 10 μάρτυρες, αλλά εγώ δεν το δημοσιοποίησα ποτέ».

Στη συνέχεια ο κ. Τσιμπανάκος σχολίασε: «Βρείτε λύση τώρα και βοηθήστε τον Ολυμπιακό, γιατί με τα ψέματα είστε μόνο για κριτική και ούτε διαρκείας δεν έχετε πάρει. Νερό από το λάστιχο πίνετε. Δεν έχετε λεφτά ούτε για εμφιαλωμένο».

Ο κ. Λουκάς απάντησε εκ νέου: «Εγώ τις σαμπάνιες και τα κρασιά τα πληρώνω από την τσέπη μου. Δεν μου τα πληρώνουν άλλοι. Εντάξει; Εγώ δεν έχω χορηγούς να με στηρίζουν, ούτε μου μεταφέρουν καμιά βαλίτσα με λεφτά, για να πληρώνω».

Για τα χρήματα που δαπανήθηκαν για το προπονητικό κέντρο: «Η Περιφέρεια έδωσε 16 χιλιάδες ευρώ και ευχαριστούμε την κα. Κολυνδρίνη, αλλά σ’ έναν κύκλο εργασιών 130-140 χιλιάδες ευρώ τα λεφτά αυτά είναι πολύ λίγα, είναι ψίχουλα, και τα υπόλοιπα μπήκαν από την τσέπη μου. Αν ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός χρειαστεί τη βοήθεια μου θα την έχει».

Για το μέλλον του: «Εγώ από τον Ολυμπιακό έχω τελειώσει. Ο Ερασιτέχνης ας βρει την καλύτερη δυνατή λύση.

Αφήνω ένα προπονητικό κέντρο στολίδι, που θα παραδώσουμε την Παρασκευή (σ.σ. αύριο). Εγώ πήρα ένα χωράφι και το αφήνω στολίδι με τρία γήπεδα. Ο Ερασιτέχνης είναι υπόλογος για την επόμενη μέρα, για να το συντηρήσει και να τρέξει τη διαδικασία. Εγώ αυτό που μπόρεσα το έκανα και με το παραπάνω. Εύχομαι η επόμενη μέρα να είναι λαμπρή».

Για τον κ. Νταόπουλο: «Πήρε το 50% και πραγματικά έβαλε χρήματα στον Ολυμπιακό. Δεν κοροϊδέψαμε κανένα. Εγώ δεν διέλυσα κανέναν Ολυμπιακό, όπως έγινε το 2016. Την πήγα μέχρι τέλος».

Για το αν πρέπει να αφήσει χρήματα στον Ερασιτέχνη για τη συντήρηση του αθλητικού κέντρου: «Ζητάτε από τα δικά μου τα λεφτά; Εγώ μπορεί να θέλω να τα κάψω. Θα σας ρωτήσω τι θα κάνω εγώ με τη δική μου την τσέπη; Δεν είμαι συνέταιρος με κανέναν».

  • Να σημειωθεί ότι η παραλαβή από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου του προπονητικού κέντρου στον Αγιο Γεώργιο Φερών θα γίνει τελικά αύριο Παρασκευή, αφού χθες το πρωί αναβλήθηκε το χθεσινό προγραμματισμένο ραντεβού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου