ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παραλαβή προπονητικού κέντρου

παραλαβή-προπονητικού-κέντρου-903973

Μετά τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου στη Γ’ Εθνική, η επόμενη μέρα είναι αυτή που «καίει» άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, με την ομάδα να ξαναγίνεται ερασιτεχνική, κάτι που σημαίνει ότι το μητρικό σωματείο αποκτά σημαίνοντα ρόλο στον προγραμματισμό της νέας περιόδου.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Με βάση την πάγια τακτική που ακολουθεί ο Ερασιτέχνης, όταν η ποδοσφαιρική ομάδα παίζει σε ερασιτεχνική κατηγορία, θα συγκαλέσει αύριο Διοικητικό Συμβούλιο και σ’ αυτό, θέλοντας να κινηθεί μεθοδικά, θα τεθούν αρχικά οι προδιαγραφές και οι προϋποθέσεις που θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι ν’ αναλάβουν τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αφού υπάρξουν προτάσεις και αξιολογηθούν, χωρίς να αποκλείει κανείς να εκδηλώσει ενδιαφέρον εκ νέου ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, θα συγκληθεί μετά Γενική Συνέλευση, για να παρθούν οι αποφάσεις.

Βέβαια, όλοι γνωρίζουν ότι στη Γ’ Εθνική, για να πρωταγωνιστήσει μία ομάδα, χρειάζεται ένα ποσό 400.000 ευρώ τουλάχιστον και σίγουρα δεν μπορεί, αν δεν υπάρξουν ενδιαφερόμενοι, να αναλάβει αυτό το βάρος μόνος του ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Σημαντικό είναι ότι μετά και από επιστολή που εστάλη από την ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη τις προηγούμενες μέρες, οι δύο πλευρές θα συναντηθούν μεθαύριο Παρασκευή στο Προπονητικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου Φερών. Σκοπός της συνάντησης είναι να γίνει η παραλαβή του από τον Ερασιτέχνη. Ετσι κι αλλιώς το προπονητικό κέντρο είναι δηλωμένο στο μητρικό σωματείο βάσει νόμου, το οποίο τώρα όμως θ’ αναλάβει τη συνολική διαχείρισή του και συντήρηση των αγωνιστικών χώρων, επιδιώκοντας να έχουν τα γήπεδα την ανάλογη άψογη εικόνα με το αθλητικό κέντρο της Αλλης Μεριάς.

Η μπάλα θα «παιχτεί» στα δικαστήρια

Οι μόνες αμυδρές ελπίδες για τον Ολυμπιακό Βόλου προέρχονται από τους δικαστικούς αγώνες, που θα γίνουν το επόμενο διάστημα και ίσως φέρουν αφαίρεση βαθμών άλλων ομάδων, με αποτέλεσμα, αν συμβεί αυτό, να ανατραπούν τα νυν δεδομένα. Αυτό που διαφαίνεται είναι ότι κάποιες ομάδες θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις, όπως οι Απόλλων Πόντου και Αλμωπός Αριδαίας για το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς, ο Πανσερραϊκός για την καταγγελία της Καβάλας ότι οι Σερραίοι προσπάθησαν να επηρεάσουν με πλάγιους τρόπους ποδοσφαιριστές της και ο Απόλλων Λάρισας για εκπρόθεσμη πληρωμή χρεών σε παλιούς παίκτες.

Φινάλε με την 17η ήττα σε 32 ματς

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός Βόλου στη Σούπερ Λιγκ 2, που ήταν η 17η συνολικά, με τους ερυθρόλευκους να τερματίζουν στην προτελευταία θέση του πρώτου ομίλου με 29 βαθμούς, καταγράφοντας παράλληλα σε μία χρονιά υποβιβασμού 8 ισοπαλίες και 7 νίκες με τέρματα 34-49.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου