ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ηττα με ολική ανατροπή για τον Ολυμπιακό Βόλου  

ηττα-με-ολική-ανατροπή-για-τον-ολυμπια-904255

Μπορεί όλα να πήγαν ιδανικά για τον Ολυμπιακό Βόλου στο πρώτο μέρος το ματς με τον Ολυμπιακό Πειραιώς Β’, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν σ’ αυτό το διάστημα με 0-2, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφεραν … τούμπα το ματς έως το 71’, πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Το 3-2 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και οι Βολιώτες ολοκλήρωσαν μία κακή σεζόν, που επισφραγίστηκε με έναν υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική, εκτός εάν οι δικαστικοί αγώνες φέρουν αφαίρεση βαθμών άλλων ομάδων και ανατρέψουν τα νυν δεδομένα.

Το 13ο λεπτό ήταν … τυχερό κι όχι γρουσούζικο για την ομάδα του Τίμου Καβακά, που είχε συνολικά 19 διαθέσιμους παίκτες λόγω των προβλημάτων. Τότε, έγινε το 0-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουντουριώτη, που κέρδισε στο προηγούμενο λεπτό ο Ξύδας, ο οποίος αξιοποίησε το δυνατό βολέ και με «όπλο» και τον ευνοϊκό αέρα, πήρε την μπάλα και ανατράπηκε εντός περιοχής στο τετ-α-τετ από τον τερματοφύλακα Τζολάκη, με τον διαιτητή Δραγάτη να δείχνει την άσπρη βούλα.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα 16 λεπτά αργότερα. Ο Ξύδας απέφυγε τον Κίτσο απ’ τα δεξιά και έδωσε στο ύψος του πέναλτι για τον Κότος, που με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-2 στο 29’.

Το 0-2 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους, αλλά τα πάντα ανατράπηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 50’ ο Μαρίνος κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του από τον Κόλα και το εκτέλεσε ο ίδιος, με τον Βούγιοβιτς ν’ αποκρούει, ωστόσο πήρε το ριμπάουντ ο Σουρλής και με πλασέ μείωσε σε 1-2, προλαβαίνοντας τους αμυντικούς του Ολυμπιακού Βόλου.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 64’ ήρθε κα το 2-2. Με εύστοχο πλασέ ξανά ο Σουρλής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας, μετά από ωραία συνεργασία με τον Μαρίνο.

Τελικά, στο 71’ έγινε η ολική ανατροπή με τον Πινακά με σουτ από το ύψος του πέναλτι να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Βούγιοβιτς και να γράψει το 3-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Ξενιτίδης, Καρμπόβνικ, Τσέλιος (46’ Πινακάς), Καλογερόπουλος (87’ λ. τρ. Κεραμίδας), Κουτσίδης (46’ λ. τρ. Ντόι), Νίκολιτς (80’ Σαπουντζής), Μαρίνος, Κίτσος, Κωστή, Σουρλής

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καβακάς): Βούγιοβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Κόλα, Στάμου, Χατζής (λ. τρ. (66’ Πέλκας), Μάνγκα, Ντιαμπί (57’ Κόκας), Κότος, Κατσούκης, Ξύδας (32’ λ. τρ. Γκαργκαλατζίδης), Κουντουριώτης (66’ Ντος Σάντος).

Χρ. Θανασούλης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου