ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με αξιοπρέπεια και στο τελευταίο παιχνίδι o Ολυμπιακός Βόλου

με-αξιοπρέπεια-και-στο-τελευταίο-παιχ-904289

Το τελευταίο του παιχνίδι, με το οποίο θα ολοκληρωθεί η παρουσία του στο πρωτάθλημα της Super League 2 της περιόδου 2021-2022, έχει σήμερα (14:45) ο Ολυμπιακός Βόλου, θέλοντας να τελειώσει με αξιοπρέπεια μια κακή χρονιά, στην οποία παρά την προσπάθεια δεν κατάφερε να κερδίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός, αν και με απουσίες και χωρίς καλή ψυχολογία, αφού έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία, επιδιώκει να είναι ανταγωνιστικός και να «βγάλει» στο γήπεδο το θετικό πρόσωπο που έδειξε και στα τελευταία ματς της ύστατης προσπάθειας για τη σωτηρία και έχοντας για πρώτη φορά σε όλο το πρωτάθλημα τέσσερα ματς χωρίς ήττα!

Το κακό για τον Ολυμπιακό είναι ότι άργησε να δείξει τον καλό του εαυτό και το απαιτούμενο πάθος και στην ουσία οι 9 ήττες έδρας και προς το τέλος βαθμοί που χάθηκαν στις καθυστερήσεις τον «κράτησαν» στη θέση του υποβιβασμού!

Ο Ολυμπιακός Βόλου και με νίκη σήμερα στο πλαίσιο της 34ης τελευταίας αγωνιστικής και φτάνοντας στους 32 πόντους, όσους έχει και ο Πιερικός, δεν σώζεται ακόμη και στην περίπτωση που χάσουν ο Πανσερραϊκός και ο Απόλλων Λάρισας και φέρει ισοπαλία η Καβάλα, αφού και στην πενταπλή αυτή ισοβαθμία «πληρώνει» τις ήττες έδρας από Καβάλα, Πανσερραϊκό και Πιερικό και υποβιβάζεται…

Στην πενταπλή αυτή ισοβαθμία στους 32 βαθμούς, ο Ολυμπιακός στην ειδική κατάταξη είναι τρίτος, ενώ πρώτος είναι ο Πιερικός, που δεν έχει ήττα στα ματς με τις άλλες ομάδες, αλλά δεν έχει λόγω ρεπό άλλο ματς κι έτσι μπορεί να βρεθεί αυτός σε θέση υποβιβασμού, αν πάρουν βαθμούς στο φινάλε οι υπόλοιπες ομάδες. Η πενταπλή ισοβαθμία πάντως εκτός του Ολυμπιακού δεν ευνοεί και τον Απόλλωνα Λάρισας.

Στην περίπτωση που κερδίσουν την Κυριακή Απόλλων Λάρισας, Πανσερραϊκός και Καβάλα και χάσει ο Θεσπρωτός, τότε η ομάδα της Ηγουμενίτσας, που σήμερα έχει 33 βαθμούς, θα είναι αυτή μαζί με τον Πιερικό που θα ακολουθήσουν στην παρακάτω κατηγορία τους Ολυμπιακό και Τρίκαλα. Ο Θεσπρωτός, αν χάσει στο φινάλε και κερδίσει η Καβάλα, τη στιγμή που μπορεί να υπάρξουν ισοπαλίες σε Σέρρες και Φιλιππούπολη, πέφτει και στην τριπλή ισοβαθμία στους 33 βαθμούς!

Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο ματς θα έχει και πάλι αρκετές απουσίες, καθώς συνεχίζουν να είναι τραυματίες οι Φίλιππος Σκοπελίτης, Θωμάς Γραικός, Ιγκόρ Φιλίποβιτς και στους τιμωρημένους εκτός του Γιώργου Παπακώστα προστέθηκαν ο Θόδωρος Βερνάρδος, που είναι πρώτος σε συμμέτοχες, και ο Οσκαρ Σιαφά, που είναι ο πρώτος σκόρερ…

Στον Ολυμπιακό Βόλου σε 31 αγώνες του πρωταθλήματος της Super League 2 και με τέσσερις προπονητές (Βαζάκας, Καγιέχα, Βούζας, Καβακάς) χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 36 παίκτες, εκ των οποίων οι 9 αποχώρησαν στα μισά της χρονιάς και οι 11 έπαιξαν από τον Γενάρη και μετά!

Μέχρι τώρα μόνον ο Θοδωρής Βερνάρδος έπαιξε και στα 31 ματς. Σ’ αυτά μόνο σε ένα πέρασε ως αλλαγή (έχει παίξει 2606 λεπτά, πετυχαίνοντας και 5 γκολ).

Ο Δραγάτης διαιτητής

Τη σημερινή αναμέτρηση στου Ρέντη ΟΣΦΠ Β’-Ολυμπιακός Βόλου θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Δραγάτης από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, που σφυρίζει δεύτερη φορά ματς των ερυθρόλευκων και έχει συνολικά 22 διαιτησίες στη Β’ Εθνική με 11 «άσσους», 6 «διπλά» και πέντε ισοπαλίες.

Ο Δραγάτης ήταν διαιτητής φέτος στην Ηγουμενίτσα στο ματς ανάμεσα στον Θεσπρωτό και τον Ολυμπιακό Βόλου (1-1), στο οποίο οι ερυθρόλευκοι δέχθηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, ενώ ήταν και 4ος διαιτητής στη Νεάπολη στο τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη.

Στη σημερινή 34η και τελευταία αγωνιστική της Betsson Super League 2, ο Δραγάτης θα έχει βοηθούς τους Αλέξανδρο Καραθανάση και Αντώνη Κάλλη από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας) και παρατηρητής ο Νίκος Πουλημάς (Κέρκυρας).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου