ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίθεση Μπέου σε Κ. Καρτάλη

επίθεση-μπέου-σε-κ-καρτάλη-315837

Ο Ολυμπιακός πιέζει περιμένοντας αποτελέσματα για επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες…

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε χθες ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Αχιλλέας Μπέος κατά του βουλευτή Μαγνησίας Κώστα Καρτάλη και της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Σε δηλώσεις του στο ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΝΙ και στο Γιώργο Κουμιώτη, από τις φυλακές Ναυπλίου όπου βρίσκεται προφυλακισμένος, ο Αχιλλέας Μπέος χαρακτήρισε τα όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό και τον έφεραν στη φυλακή ως ένα στημένο παιχνίδι εις βάρος του, ενώ αναφέρθηκε με σκληρές εκφράσεις κατά του κ. Καρτάλη και της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου.

Τόνισε επίσης ότι η φυλάκισή του ήταν ένα μέρος σχεδίου για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη."Είναι λαμόγια, με πολεμάνε, έχω πάει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, δεν μου αφήνουν το τεκμήριο της αθωότητας. Θα κάνω 18 μήνες και θα βγω θέλουν δεν θέλουν, το έχω πάρει απόφαση. Παρανομούν! Κάνουν κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος. Δεν θα τους παρακαλέσω, αντίθετα θα τους ξεφωνίσω" τόνισε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος.

Στο μεταξύ επιθετικά πλέον και με το χρόνο αναμονής να μειώνεται συνεχίζει επαφές και πίεση ο Ολυμπιακός σε αθλητικούς αλλά και πολιτικούς παράγοντες περιμένοντας φυσικά αποτελέσματα, αποφάσεις και νομικά επιχειρήματα για επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες…

Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ποντάρουν επίσης στην ΕΠΟ. Οι Βολιώτες πλέον ξέρουν τι προοπτικές υπάρχουν για την επιστροφή της ομάδας στο κορυφαίο επαγγελματικό πρωτάθλημα αλλά και ποιες κινήσεις θα πρέπει να γίνουν από την πλευρά τους, ενώ έχουν φροντίσει να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται, προκειμένου η ΠΑΕ να καταθέσει ίσως και αύριο πλήρη φάκελο για να πάρει αδειοδότηση.

Θυμίζουμε πως οι ομάδες της Λίγκας έχουν αδειοδότηση από την ΕΠΟ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Πέρα από αυτές τις συναντήσεις με την ΕΠΟ, μέχρι τις 24 Απριλίου, όπου είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της προσφυγής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, πρόκειται να υπάρξουν και άλλες συναντήσεις των διοικούντων την ΠΑΕ με αξιωματούχους του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς και με διάφορους ποδοσφαιρικούς και πολιτικούς παράγοντες, με στόχο την αποκατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου.

Επίσης, το τελευταίο διάστημα βουλευτές του νομού με διάφορες κινήσεις στηρίζουν τον Ολυμπιακό Βόλου στο μεγάλο αγώνα που κάνει για να δικαιωθεί.

Από εκεί και πέρα μπορεί το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου να περιμένει να δει πώς θα εξελιχθεί το θέμα εντός συνόρων και ποια στάση θα κρατήσει η ΕΠΟ, παράλληλα όμως συνεχίζει να υποστηρίζει με επιστολές τόσο προς την ΟΥΕΦΑ, όσο και προς την ΦΙΦΑ, ότι στην περίπτωση της ομάδας του Βόλου η απόφαση που πάρθηκε ήταν καθαρά πολιτική και μη σύννομη με τα όσα αποφάσισε η αθλητική δικαιοσύνη στις 10 Αυγούστου του 2011.

Ανακοίνωση των φιλάθλων

Ανακοίνωση για τη σημερινή συγκέντρωση εξέδωσαν οι Austrian Boys Club, ο ΣΦΟΒ, οι Vatos Locos, οι Red Eagles, οι Athens Fans, η Κόκκινη Νέα Ιωνία, το Red Club Κασσαβέτη, το Lady’ s Club, οι Red Madness, οι Αργοναύτες και ο Οικονομικός Όμιλος, στην οποία ανακοινώνονται τα εξής: «Καλούμε όλους τους φίλους και οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου και όλους τους Βολιώτες και Μαγνησιώτες στη μεγάλη ανοιχτή συνέλευση την Τετάρτη 18/4 και ώρα 9 μ.μ. στην Αγ. Δημητρίου μπροστά από το Club των Austrian.Θέμα μας η συστράτευση όλων στην περίοδο των εκλογών ώστε μεθοδευμένα και με πάθος να τιμωρήσουμε πολιτικά το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που διέλυσε την ομάδα μας και την πόλη μας. Το ΠΑΣΟΚ που με τους εκπροσώπους του, τους Γερουλάνο, Μπιτσαξή και Νικητιάδη αφού χάρισε τους Μεσογειακούς Αγώνες και χάθηκαν από την πόλη μας κάποιες δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για τα έργα υποδομής, μετά από λίγο καιρό με στόχο και δόλο εξαφάνισε την αγαπημένη μας ομάδα στα πλαίσια της ψευτοκάθαρσης και του πολιτικού εντυπωσιασμού. Πειθαρχήσαμε και φιμωθήκαμε τον τελευταίο καιρό με καλή θέληση και διάθεση μήπως και κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ καταλάβουνε και συγκινηθούν από το ανοσιούργημα που έγινε εις βάρος της μεγαλύτερης και καλύτερης ομάδας της Περιφέρειας.Δυστυχώς όλοι τους, μέχρι στιγμής, σιωπούν και μας γυρίζουν την πλάτη.Γι’ αυτό και εμείς με χιλιάδες φέιγ-βολάν που θα μοιράσουμε πόρτα – πόρτα σε όλα τα σπίτια του πολεοδομικού μας συγκροτήματος και με χιλιάδες αφίσες, θα τονίζουμε και θα επαναλαμβάνουμε το μέγα έγκλημα του ΠΑΣΟΚ που έγινε εις βάρος της ομάδας και της πόλης μας. Το μεγάλο μας στοίχημα είναι να μη βγει ούτε ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μονοψήφιο νούμερο στη Μαγνησία.

Φίλοι μας,

Το φετινό μας Πάσχα θα είναι για μας βαρύ κι ασήκωτο. Όχι μόνο γιατί το ΠΑΣΟΚ χρεοκόπησε τη χώρα, όχι μόνο γιατί δημιούργησε 1.200.000 άνεργους, χιλιάδες μαγαζιά και επαγγελματίες σε αφανισμό, χιλιάδες νέους επιστήμονες μετανάστες, χιλιάδες συνταξιούχους σε απόγνωση αφού έβαλαν χέρι και σε συντάξεις και σε μισθούς των 500 ευρώ, αλλά και για τον Ολυμπιακό μας, που μας δημιουργεί πένθος, κατάθλιψη, πόνο κι αγανάκτηση.Όλοι λοιπόν στο μεγάλο ραντεβού της Τετάρτης 18/4 για τον μεγάλο αγώνα μας, τη μεγάλη μας εκδίκηση και τη μεθόδευση των ενεργειών μας στα νόμιμα πλαίσια των αρχών και των κανονισμών».

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου