ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για τον κόσμο και την παραμονή

για-τον-κόσμο-και-την-παραμονή-57564

Για τους τρεις βαθμούς της νίκης, για τον κόσμο και για την παραμονή του στην κατηγορία θα αγωνιστεί σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου στη Νεάπολη (14:45-ΕΡΤ3) στο βολιώτικο ντέρμπι με τη Νίκη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League 2.

Για τον Ολυμπιακό κρίνεται επιτακτική η νίκη, αφού από τη μια είναι το γόητρο και η ικανοποίηση του ερυθρόλευκου κόσμου, που έχει «πικραθεί» αρκετές φορές φέτος, αλλά συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα, και από την άλλη η ανάγκη των βαθμών, για να επιτευχθεί ο στόχος της σωτηρίας.

Τα ματς Ολυμπιακού-Νίκης πάντα ήταν ντέρμπι, όποια κι αν ήταν η βαθμολογική θέση ή η αγωνιστική κατάσταση των δυο ομάδων, όμως το σημερινό έχει και χαρακτήρα «τελικού» για τους ερυθρόλευκους, που το βλέπουν και ως αγώνα επιβίωσης, καθώς η ομάδα επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού…

Ο Ολυμπιακός εντός έδρας μόνο στο ματς με την Ξάνθη (1-0) δεν δέχτηκε γκολ, ενώ η Νίκη προέρχεται από επτά αγώνες χωρίς ήττα και μόλις σε δυο από αυτά δεν σκόραρε.

Η Νίκη δεν έχει και βαθμολογικό άγχος, αφού φέτος είναι καλύτερη και τελευταία πιο σταθερή, ενώ βρίσκεται στο +20 στη βαθμολογία από τον Ολυμπιακό, που είναι στους 21 βαθμούς, ισοβαθμώντας με Τρίκαλα και Πανσερραϊκό.

Η διαφορά από τις θέσεις παραμονής… είναι στο -5, όπου βρίσκονται Πιερικός και Απόλλων Λάρισας, ενώ ο Απόλλων Πόντου και ο Θεσπρωτός είναι στους 29β. και πλέον οι ερυθρόλευκοι βλέποντας πως τα περιθώρια στενεύουν θέλουν νίκες και βαθμούς και στα 7 ματς που απομένουν.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να βγάλει πάθος στο βολιώτικο ντέρμπι και ο προπονητής Τιμόθεος Καβακάς που γνωρίζει τι σημαίνει ένα τέτοιο παιχνίδι (ήταν στον πάγκο των ερυθρολεύκων στις 4/12/16 στο 0-0 στο τελευταίο ντέρμπι στο ιστορικό «Π. Μαγουλάς»), έχει και πάλι να προβληματίζεται με παίκτες που έλειψαν και στο προηγούμενο ματς στην Αριδαία, καθώς οι τραυματισμοί των Γραικού και Στάμου δεν ξεπεράστηκαν, ενώ το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Φιλίποβιτς.

Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το σημερινό ντέρμπι και πέρα από τους Στάμου και Γραικό, εκτός αποστολής έμειναν οι επίσης τραυματίες Κόκας, Ασαμόα, ο Πορτογάλος Τιάγκο Νάνι, που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, ο Ισπανός Κότος, ο Αζέρος Μανάφοφ καθώς και οι Κωνσταντίνου και Φουρίκης.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και θα έχει στη διάθεση του ο Καβακάς για το ντέρμπι είναι οι εξής: Ξενοδόχοφ, Παπακώστας, Σκοπελίτης, Φιλίποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Κόλα, Ντιαμπί, Βερνάρδος, Κουντουριώτης, Ξύδας, Σιαφά, Ντος Σάντος, Μάνγκα, Γκαργκαλατζίδης, Κατσούκης, Κόμνος, Πέλκας, Ρηγόπουλος, Χατζής και Βούγιοβιτς.

Τα εισιτήρια σήμερα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μέσω της οποίας γνωστοποιεί στο φίλαθλο κοινό της τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων της σημερινής 50ης αναμέτρησης Ολυμπιακού-Νίκης στο γήπεδο της Νεάπολης. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει τα όσα θα ισχύσουν για την είσοδο των φιλάθλων, καθώς και τα εισιτήρια του παιχνιδιού με τη Νίκη Βόλου, το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 2/4 στις 14:45 στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ, σήμερα Σάββατο 2/4 (ημέρα του αγώνα) από τις 09.00-12.00.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου θα διατίθενται από το Café Da Luz (Δεληγιώργη 4) και από το Café River (Ιωλκού 408 στον Άνω Βόλο).

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ γενική είσοδος.

Να τονίσουμε ότι δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους και απαγορεύεται η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Νίκης στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, καθώς στο γήπεδο θα βρίσκονται μόνο φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του φιλάθλου στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Λόγω των αυξημένων ελέγχων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συστήνει στους φιλάθλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης».

Ρηγόπουλος διαιτητής

Την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου θα διευθύνει ο κ. Γρηγόρης Ρηγόπουλος από την Ένωση Ηλείας, που πρώτη φορά σφυρίζει για τις δυο ομάδες, ενώ η φετινή αποτελεί και την πρώτη του χρονιά στην κατηγορία, καταγράφοντας 5 διαιτησίες. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Ι. Καραλής (Ηλείας) και Π. Αραβίδης (Αθηνών), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Αλέξανδρος Δραγάτης, από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου