ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστρέφει με βαθμό από την Αριδαία

επιστρέφει-με-βαθμό-από-την-αριδαία-67636

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε με αρκετές απουσίες και για τη νίκη κι ενώ υπάρχουν ακόμη 7 αγώνες συνεχίζει να διατηρεί τις μαθηματικές του ελπίδες για να παραμείνει στην κατηγορία, απέχοντας πλέον 5 βαθμούς από την τελευταία ομάδα που σώζεται… καθώς δεν ευνοήθηκε και η νίκη του Πιερικού στο τέλος αύξησε αυτή τη διαφορά.

Με την ισοπαλία του ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε μεν στους 21 βαθμούς αλλά παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και κάτω από τα Τρίκαλα και τον Πανσερραϊκό, την ώρα που Απόλλων Πόντου και Θεσπρωτός «ανέβηκαν» στους 29 και ο Απόλλων Λάρισας και ο Πιερικός είναι στο +5.

Ο Ολυμπιακός που για τρίτο ματς φέτος δεν δέχτηκε γκολ προσπάθησε για κάτι καλύτερο, αλλά εκτός από την καλή ανασταλτική λειτουργία για ένα ακόμη παιχνίδι του έλλειψε η δημιουργία και η καλή τελική προσπάθεια.

ΑΛΜΩΠΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0

Σκόρερ: –

Διαιτητής: Γιώργος Τάσης (ΕΠΣ Ηπείρου)

Κίτρινες κάρτες: 36’ Μαρκοπουλιώτης, 51’ Ασλαμπάλογλου, 56’ Κολλαράς, 62’ Σκοπελίτης, 79’ Ντιαμπί, 83’ Μάνγκα.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: (Γ. Τυριακίδης): Παϊτέρης, Παρασκευάς (78’ Πατσιαβούρας), Πρίκας (61’ Γιαλαμούδης), Σουλιώτης (18’ λ.τρ. Σέχου), Κολλαράς, Ρουσσάκης, Ασλαμπάλογλου (61’ Τριανταφυλλάκης), Ζαχαρός (77’ Κέρθι), Γιουκούδης, Ρόβας, Πέττας.

Στον πάγκο: Ντόκιτς, Ρίβας, Αδαμίδης, Μπακουτσής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: (Τ. Καβακάς): Ξενοδόχοφ, Βερνάρδος, Σκοπελίτης, Παπακώστας, Μαρκοπουλιώτης, Κόλα, Ντιαμπί (93’ Κότος), Μάνγκα, Κουντουριώτης (71’ Ντος Σάντος), Ξύδας (90’ Γκαργκαλατζίδης), Σιαφά.

Στον πάγκο: Βούγιοβιτς, Χατζής, Πέλκας, Κόμνος, Κατσούκης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου