ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή Σιαφά και Ξύδα στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου

επιστροφή-σιαφά-και-ξύδα-στην-αποστολ-78260

Ο Σιαφά και ο Ξύδας είναι τα δύο πρόσωπα που επιστρέφουν στην αποστολή σε σχέση με το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου στη Θεσσαλονίκη για την αυριανή αναμέτρηση με την Καβάλα. Οι 20 εκλεκτοί του Τίμου Καβακά είναι:

Κότος, Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Φιλίποβιτς, Μάνγκα, Νάνι, Βούγιοβιτς, Σιαφά, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης, Γραικός, Κατσούκης, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Σκοπελίτης, Στάμου.

Εκτός έμειναν οι Κόκας, Κωνσταντίνου, Μανάφοφ, Ασαμόα, Κόμνος, Χατζής Φουρίκης, Ρηγόπουλος και Πέλκας.

Τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε τα όσα θα ισχύσουν για την είσοδο των φιλάθλων καθώς και τα εισιτήρια του παιχνιδιού με την Καβάλα, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 27/3 στις 14.45 στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ σήμερα Σάββατο έως τις 21.00 και αύριο Κυριακή 27/3 (ημέρα του αγώνα) από τις 09.00-12.00.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα θα διατίθενται από το Café Da Luz (Δεληγιώργη 4) και από το Café River (Ιωλκού 408 στον Άνω Βόλο).

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ γενική είσοδος.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του φιλάθλου στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Λόγω των αυξημένων ελέγχων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συστήνει στους φιλάθλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης.

Χωρίς Νούρι στον πάγκο η Καβάλα

Λύθηκε σήμερα η συνεργασία της ΠΑΕ Καβάλας και του προπονητή Αλεξάντερ Νούρι. Η ανακοίνωση: «Σας ανακοινώνουμε τη λύση συνεργασίας με τον Γερμανό τεχνικό, Alexander Nouri. Τον ευχαριστούμε πολύ για τις υπηρεσίες του και του ευχόμαστε τα καλύτερα για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

Το μήνυμα του Αλεξάντερ Χαντιτάγκι: «Γράφω σήμερα αυτήν την επιστολή για να σας ενημερώσω ότι ο Αλεξάντερ Νούρι έχει αποχωρήσει από τη θέση του ως προπονητής και τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας. Ο Αλεξάντερ Νούρι αποφάσισε να παραιτηθεί και να κυνηγήσει άλλες ευκαιρίες. Εμείς στον Α.Ο. Καβάλα εκτιμούμε πολύ τη δουλειά του και τη συνεισφορά του στον οργανισμό μας τους τελευταίους τρεις μήνες. Προσωπικά θα ήθελα να ευχηθώ στον Αλεξάντερ Νούρι καλή τύχη και μόνο επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου