ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εννέα αγώνες μέσα σε έναν μήνα!

εννέα-αγώνες-μέσα-σε-έναν-μήνα-91052

Εννέα αγώνες μέσα σε έναν μήνα θα κληθεί να δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου, που αύριο (20/3) θα αγωνιστεί στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό. Κι αυτό γιατί για την ερχόμενη Τετάρτη (23/3) ορίστηκε το εξ αναβολής παιχνίδι του στη Θεσσαλονίκη με τον Απόλλωνα Πόντου και μέχρι τις 20 του Απριλίου που θα παίξει κι άλλο ματς που «χρωστά», θα φιλοξενήσει Καβάλα, Νίκη και Τρίκαλα και εκτός έδρας θα αγωνιστεί με τον Αλμωπό στην Αριδαία, στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ Β’ και στο Αλκαζάρ με την ΑΕΛ!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός, που σε αυτό το διάστημα κάνει το ρεπό του στην 29η αγωνιστική, έχει μόνο την Τετάρτη 6/4 για ξεκούραση και την Κυριακή του Πάσχα που δεν υπάρχει αγωνιστική κίνηση!

Συνολικά ο Ολυμπιακός σε 42 ημέρες από αύριο έως το φινάλε του πρωταθλήματος θα δώσει 11 αγώνες, περιμένοντας πάντως από αύριο με νίκη να ξεκινήσει και ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, που μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει.

Ο Ολυμπιακός με 19 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, χωρίς μάλιστα να έχει καταφέρει να κάνει δύο συνεχόμενες νίκες, έχει καθοριστικά παιχνίδια με ομάδες που επίσης μάχονται για την παραμονή.

Συγκεκριμένα, θα παίξει αύριο στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό, που είναι 5 βαθμούς πιο πάνω, θα αγωνιστεί εκτός με τον Απόλλωνα Πόντου (22 β.) στις 23/3, θα υποδεχτεί (27/3) την Καβάλα, η οποία είναι στο -3, και θα κλείσει την πρώτη τετράδα αγώνων την Τετάρτη 30/3 στην Αριδαία με τον Αλμωπό, σε ένα ματς που έχει δηλωθεί να λείψει ο Φιλίποβιτς.

Στη Νεάπολη έως το τέλος θα παίξει με τα Τρίκαλα, που είναι στους 20 βαθμούς (όσους έχει και ο Πανσερραϊκός), κάτι που θα γίνει και με τον Απόλλωνα Λάρισας ο οποίος τώρα έχει 22 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός αύριο πάντως στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, εκτός από τη νίκη στην Ηγουμενίτσα, για να μπορέσει να προσπεράσει κάποιους αντίπαλους του και ίσως να περάσει πάνω την επικίνδυνη ζώνη, μπορεί να εκμεταλλευτεί και αλλά αποτελέσματα, αφού παίζουν μεταξύ τους ο Απόλλων Πόντου με τον Απόλλωνα Λάρισας και ο Πιερικός με τα Τρίκαλα.

Για το αυριανό παιχνίδι ο προπονητής Τιμόθεος Καβακάς θα έχει στη διάθεσή του και τρεις παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο ματς με τη Βέροια, καθώς ο 24χρονος επιθετικός Γιώργος Ξύδας είχε ίωση παραμονή του αγώνα, ενώ επιστρέφουν από τιμωρία οι Δημήτρης Στάμου και Γιώργος Παπακώστας, οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την Ηγουμενίτσα.

Πλέον με μόνη κενή Τέταρτη τη Μεγάλη Τετάρτη, όταν και θα οριστεί το ματς που χρωστά ο Ολυμπιακός στην Κατερίνη με τον Πιερικό, το πρόγραμμα της βολιώτικης ομάδας έως το τέλος του πρωταθλήματος διαμορφώνεται ως εξής:

*25η αγωνιστική (20/3)

Θεσπρωτός-Ολυμπιακός Βόλου

*21η αγωνιστική (Τετάρτη 23/3)

Απόλλων Πόντου-Ολυμπιακός Βόλου (εξ αναβολής)

*26η αγωνιστική (27/3)

Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα

*27η αγωνιστική (Τετάρτη 30/3 )

Αλμωπός Αριδαίας-Ολυμπιακός Βόλου

*28η αγωνιστική (3/4)

Ολυμπιακός-Νίκη

*29η αγωνιστική (Τετάρτη 6/4)

ΡΕΠΟ: Ολυμπιακός Βόλου

*30η αγωνιστική (10/4)

ΠΑΟΚ Β’-Ολυμπιακός Βόλου

*31η αγωνιστική (Τετάρτη 13/4)

Ολυμπιακός Βόλου-Τρίκαλα

*32η αγωνιστική (17/4)

ΑΕ Λάρισας-Ολυμπιακός Βόλου

*23η αγωνιστική (Τετάρτη 20/4)

Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου (εξ αναβολής)

*33η αγωνιστική (Τετάρτη 27/4)

Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Λάρισας

*34η αγωνιστική (1/5)

ΟΣΦΠ Β’-Ολυμπιακός Βόλου

Ο Δραγάτης στην Ηγουμενίτσα

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Θεσπρωτό και τον Ολυμπιακό Βόλου, αύριο Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 14:45, θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Δραγάτης από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Βοηθοί του θα είναι οι Αντώνης Κάλλης από την ίδια ΕΠΣ και Αχιλλέας Νίκζας από την ΕΠΣ Λάρισας.

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Μιχάλης Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Νίκος Κούλιας (Κέρκυρας).

Στα Τρίκαλα η Κ20

Με την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα αγωνίζεται σήμερα (12:45) η ομάδα νέων Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Κ20 της SL2 και προέκυψε και αλλαγή έδρας.

Ετσι ο αγώνας ΑΟ Τρίκαλα-Ολυμπιακός Βόλου της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων Κ20 Super League 2 (1ος όμιλος) θα διεξαχθεί σήμερα 19/3 στις 12:45 στο γήπεδο του Αχιλλέα Μπάρας αντί του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων, όπως είχε αρχικά ορισθεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου