ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκίνημα με πεντάρα για την Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου

ξεκίνημα-με-πεντάρα-για-την-κ20-του-ολυμ-101610

Στο πρώτο της παιχνίδι, αφού στην πρεμιέρα είχε ρεπό, η Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου συνέτριψε με 5-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας στο γήπεδο του Μαγνησιακού με δύο γκολ του Σταμπουλή, δύο του Ασαμόα και ένα του Πέλκα, με τους δύο τελευταίους να ανήκουν στην πρώτη ομάδα, αλλά να ενισχύουν αυτή του Παντελή Βαρβέκη.

Στο 21’ ο Σταμπουλής με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για ανατροπή του από τον Τσιανάκα έκανε το 1-0, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Αργυρόπουλος ισοφάρισε σε 1-1, ωστόσο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, γιατί έκανε άσεμνη χειρονομία στους θεατές.

Στο 48’ ο Σταμπουλής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με σουτ, για να έρθει στο 58’ ο Πέλκας να γράψει το 3-1. Ακολούθως και στο 85’ ο Ασαμόα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 μετά την ασίστ του Χοψονίδη, ενώ στο 87’ ο Βαϊόπουλος ανέτρεψε τον Ασαμόα και ο ίδιος το μετέτρεψε σε γκολ για το τελικό 5-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καθηνιώτης, Πέλκας (88’ Σιούρας), Ρηγόπουλος (88’ Πούλιος), Σιουμουρέκης, Κόμνος, Χόντος Ευαγ. (82’ Τσικουρόπουλος), Ασαμόα, Χρόνης (88’ Κριτσίνης), Βαρβέκης (70’ Χοψονίδης), Σταμπουλής, Πλακιάς

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Γκαντής, Στάθης, Βαϊόπουλος, Τσιανάκας, Γεωργαντζάς, Φώτης, Μπακατσής (50’ Τίγκας), Ζάγγος, Γκίνης, Αργυρόπουλος, Κολοκύθας (72’ Βελησιώτης).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου