Ακόμη… στο περίμενε!

Τελευταία ενημέρωση: 2012-04-07, 13:46:46
Ακόμη… στο περίμενε!

Τίποτα το θετικό  δεν πήρε ο Ολυμπιακός από το  Δ.Σ. της ΕΠΟ για  την  αποκατάστασή του

Επιμέλεια: Βασίλης Ζηνέλης

Μάταια περίμενε  χθες  ο  Ολυμπιακός  να  συζητηθεί το θέμα της  αποκατάστασής του  από  την  Ελληνική  Ποδοσφαιρική  Ομοσπονδία.  Έτσι  άλλη  μια  υπόσχεση  έμεινε  υπόσχεση  αφού οι  βολιώτικες   ελπίδες μεταφέρονται  το  επόμενο  Δ.Σ.  της ΕΠΟ  στις 20/4  και  ενώ στις  24 του  Απρίλη πρόκειται  συζητηθεί στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή των «ερυθρολεύκων» κατά της ίδιας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που δεν εφάρμοσε την απόφαση  δικής  της επιτροπής (της Επιτροπής Εφέσεων), σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να λάβει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών.

Το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ ίσως υπήρχε η σκέψη να έρθει προς συζήτηση το θέμα της αποκατάστασης της βολιώτικης μετά την υπόσχεση πού έδωσε την περασμένη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, μετά και από σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Δημοτικής Αρχής του Βόλου.

Τόσο ο κ. Σκοτινιώτης, όσο και οι εκπρόσωποι των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρέθηκαν τη Δεύτερα στην ΕΠΟ, επέμειναν ότι αποκατάσταση σημαίνει η ομάδα να επανέλθει στη Σούπερ Λιγκ και ζήτησαν να επισπευσθούν οι σχετικές διαδικασίες ώστε να έχουν ολοκληρωθεί πριν από τη διενέργεια των εθνικών εκλογών, προκειμένου η ομάδα να έχει το χρόνο να προετοιμαστεί οργανωτικά, οικονομικά και για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Τα σπουδαία για τον Ολυμπιακό Βόλου πάντως θα είναι στις 24 του Απρίλη όταν θα συζητηθεί στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αλλά μέχρι τότε θέλουν να έχει υπάρξει προεργασία απόφασης ακόμη κι αν αυτό είναι προϊόν διαπραγμάτευσης ή συναλλαγής πάντα για το καλό του Βόλου!

Βέβαια το ότι ακούγεται ότι ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο φάκελο είναι εκτός πραγματικότητας καθώς το 8μηνο «απουσίας» άφησε πολύ πίσω την ομάδα… ως ΠΑΕ, σε σημείο που για κάποιους δεν υφίσταται (!) και για άλλους είναι ομάδα που δεν έχει δικαίωμα κατάθεσης φακέλου (ως μη επαγγελματική).

Τουρνουά παλαιμάχων

Η Ένωση παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου( Ε.Π.Π.Ο.Β) διοργανώνει τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου στις 9/4/2012, Μ. Δευτέρα και από ώρες 16.00. έως 19. Στο άνω τουρνουά θα συμμετέχουν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, του Θησέα Αγριάς, του Μαγνησιακού και του Διμηνίου.

Σκοπός του τουρνουά είναι η ενίσχυση των φιλανθρωπικών σκοπών του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βόλου, ο οποίος και στηρίζει αυτή την προσπάθεια.

Προς τούτο καλούνται όλοι οι φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν αυτό το τουρνουά, να προσφέρουν ό,τι μπορούν προς ενίσχυση αυτού του σκοπού.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=