ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επαιξε με 38 πυρετό και ήταν ο καλύτερος ο Σκοπελίτης

επαιξε-με-38-πυρετό-και-ήταν-ο-καλύτερος-113034

Αρχηγός όνομα και πράγμα. Ο Φίλιππος Σκοπελίτης έκανε μία χωρίς υπερβολή ηρωική εμφάνιση στον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας χθες στη Νεάπολη.

Ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής, ενώ όλη την προηγούμενη εβδομάδα είχε 39 πυρετό και τη μέρα του αγώνα 38, ήταν βασικός κι ενώ ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να παίξει μόνο για το πρώτο μέρος, αυτός όχι μόνο έβγαλε όλο το 90λεπτο αλλά ήταν και ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του, αγωνιζόμενος τυπικά στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού πολλές φορές με το αδιάκοπο τρέξιμο του ερχόταν στον άξονα, για να μπορέσει να ενισχύσει με τις μπαλιές ακριβείας του το δημιουργικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου.

Μάλιστα στο 17ο λεπτό έβγαλε μία τέτοια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας 40 μέτρων για τον Βερνάρδο, αναγκάζοντας τον πρώην πλέον τεχνικό του Ολυμπιακού Βόλου, Βασίλη Βούζα, να τη χαρακτηρίσει “μπαλιά Τσάμπιονς Λιγκ”.

Μάλιστα ο κ. Βούζας στην off the record συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους μετά τη συνέντευξη Τύπου έλεγε «μακάρι ο Ολυμπιακός Βόλου να είχε ακόμη τρεις παίκτες σαν τον Σκοπελίτη».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου