ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Η μάχη χάθηκε, ο πόλεμος συνεχίζεται

παε-ολυμπιακός-βόλου-η-μάχη-χάθηκε-ο-π-114266
Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στο γήπεδο της Νεάπολης στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Σ’ αυτήν επισημαίνει ότι μία μάχη χάθηκε, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται. Αναλυτικά:
“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για την παρουσία τους σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Με τον παλμό τους ήταν κοντά στην ομάδα και δεν σταμάτησαν λεπτό να ενισχύουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.
Χάθηκε σήμερα μία «μάχη», όμως ο… πόλεμος συνεχίζεται. Έχουμε μπροστά μας 13 ακόμη τελικούς και τίποτα δεν είχε κριθεί. Όλοι στον Ολυμπιακό δηλώνουμε πως θα παλέψουμε με πάθος μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία και είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε.
Το μυαλό όλων και η προσοχή στρέφεται, πλέον, στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πιερικό στην Κατερίνη. Ένα παιχνίδι… έξι πόντων, το οποίο οι παίκτες μας οφείλουν να το κερδίσουν. Ενωμένοι και δυνατοί συνεχίζουμε την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου. Πάμε δυνατά…”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου