ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με στόχο το πρώτο του σερί

με-στόχο-το-πρώτο-του-σερί-116144

Με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη για πρώτη φορά φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί αύριο Κυριακή (14:45) την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 22η αγωνιστική της Super League 2, θέλοντας να κάνει ένα ακόμη βήμα παραμονής στην κατηγορία.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προσπάθειάς του, θα επιδιώξει θετικά αποτελέσματα στα 14 ματς που απομένουν και ήδη έκανε την αρχή με νίκη (3-1) την περασμένη Τετάρτη στο εξ αναβολής ματς με τον ΠΑΟΚ Β’. Πλέον, αύριο με περισσότερη πίστη και πάθος αλλά και περισσότερο κόσμο θέλει άλλη μια νίκη που μπορεί να τον ανεβάσει κι άλλο και βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 16 βαθμούς, προσπερνώντας την Καβάλα (14β.) και μείωσε και τις διαφορές από τις άλλες ομάδες που δίνουν μάχη παραμονής κι ενώ ο Αλμωπός έχει φτάσει τους 25 βαθμούς και ο Θεσπρωτός έχει 8 βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό!

Με επίσης 19 αγώνες τα Τρίκαλα είναι στους 20β., ο Απόλλων Λάρισας στους 19 και ο Πιερικός, που παίζει σήμερα στη Νεάπολη με τη Νίκη είναι στους 18.

Έναν πόντο πιο πάνω από τους ερυθρόλευκους στους 17 βαθμούς είναι ο Πανσερραϊκός, έχοντας παίξει 20 ματς και Απόλλων Πόντου με 17 αγώνες.

Ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να συνεχίσει με νίκες και μετά την 22η αγωνιστική που υπάρχουν και τα ματς Απόλλων Λάρισας-Πανσερραϊκός, Καβάλα-Θεσπρωτός και Τρίκαλα-Βέροια που μπορεί οι απώλειες των άλλων να τον έχουν αύριο ψηλότερα!

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν τις δυσκολίες του αυριανού αγώνα με την ισχυρή Αναγέννηση, από την οποία στον α’ γύρο είχε χάσει με 4-0. Το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη είναι στην πρώτη «τριάδα» της βαθμολογίας και μάλιστα προέρχεται από μεγάλη νίκη με ανατροπή την Τέταρτη στην Καρδίτσα επί της πρωτοπόρου Βέροιας με 5-2, αλλά οι ερυθρόλευκοι πιστεύουν στις δυνατότητές τους, για να αξιοποιήσουν πλέον και τη Νεάπολη, όπου έχουν χάσει 19 βαθμούς!

Τα ματς του Μαρτίου

Μετά το αυριανό ματς (6/3) για την 22η αγωνιστική με την Αναγέννηση Καρδίτσας (14.45), στην 23η αγωνιστική την Τετάρτη (9/3) ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει στην Κατερίνη με τον Πιερικό, στην 24η αγωνιστική το Σάββατο (12/3) είναι το Ολυμπιακός Βόλου – Ξάνθη (14.45 ΕΡΤ3), στην 25η αγωνιστική την Κυριακή (20/3) το Θεσπρωτός – Ολυμπιακός Βόλου (14.45), στην 26η αγωνιστική την Κυριακή (27/3) πάλι στη Νεάπολη ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί την Καβάλα (14.45) και στην 27η αγωνιστική ακόμη μια Τετάρτη (30/3) θα φιλοξενηθεί στην Αριδαία από τον Αλμωπό.

Επίσης δεν αποκλείεται να οριστεί μια Τετάρτη και το εξ αναβολής ματς με τη Βέροια στη Νεάπολη και να εκκρεμεί ακόμη ένα με τον Απόλλωνα Πόντου στη Θεσσαλονίκη!

Για το αυριανό ματς αμφίβολος είναι και πάλι ο Μανάφοφ αλλά και ο Μαρκοπουλιώτης που τις προηγούμενες μέρες ήταν ασθενής.

Τα εισιτήρια

Άρχισε από χθες η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας και η διοίκηση της ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει, πως βάσει της ισχύουσας ΚΥΑ για τα μέτρα που ισχύουν για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα, ο αριθμός θεατών στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αναγέννηση Καρδίτσας (Κυριακή 6/3, 14.45), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, είναι 50% επί της χωρητικότητας του γηπέδου.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ, σήμερα Σάββατο 5/3 από τις 9:00-14:00 και τις 18:00-21:00 και αύριο Κυριακή 6/3 (ημέρα του αγώνα) από τις 09:00-12:00.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας θα διατίθενται από το Cafe Da Luz (Δεληγιώργη 4) και από το Cafe River (Ιωλκού 408 στον Άνω Βόλο).

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ γενική είσοδος.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο και κάθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του φιλάθλου στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του. Λόγω των αυξημένων ελέγχων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συστήνει στους φιλάθλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης».

Ολυμπιακός -ΑΣΑ

Μεγάλη είναι η προϊστορία και θετική για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Αναγέννηση. Σε 47 έως τώρα ματς ο Ολυμπιακός έχει 22 νίκες (16 στη Β’, 5 στη Γ’ και 1 στη Δ’ Εθνική) 10 ισοπαλίες (7 στη Β’ και 3 στη Γ’ Εθνική) και 15 ήττες (10 με τη φετινή σε επίπεδο Β’ κατηγορίας, 4 στην Γ’ και 1 στη Δ’ Εθνική)…

Σε επίπεδο Β’ Εθνικής στα ματς στον Βόλο ο Ολυμπιακός έχει 14 νίκες και 2 ήττες. Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Β’ Εθνική στον Βόλο 24/1/16 με την Αναγέννηση ήρθε 0-3 (7’ Τζέκος, 11’ Μούτσα, 29’ Σκαθαρούδης), με τους ερυθρολεύκους να παρατάσσονται με μόλις 9 παίκτες και να μη συνεχίζουν μετά στο πρωτάθλημα!

Σε εκείνο μάλιστα το ματς του 2016, μέλος της «ομάδας των 9» ήταν και ο Σκοπελίτης, ενώ προπονητής ήταν ο Θωμάς Μακρής.

Αναρίθμητοι είναι και οι ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δυο ομάδων καθώς και με τα ερυθρόλευκα και με τα κιτρινόμαυρα έχουν αγωνισθεί παίκτες όπως οι: Καραμίχαλος, Σκούτας, Σιατήρας, Μπέκος, Γκιούγκης, Καραπέτσας, Λαγάρας, Μητσογιάννης, Τσαβαλιάς, Καρκαλέτσης, Μπουντούρης, Χατζηρίζος, Αγγελόπουλος, Τσάγγαρης, Λαγούιας, Καλογεράκης, Κουτσόπουλος, Στάθης, Φλώρος, Κουτρούλιας, Αντεμάρ, Πέτρου, Τζέκος, Μπιτέλης, Παπανικολάου, Κισκαμπάνης, Γκουγκούδης, Μπουσινάκης, Γεωργατζιάς, Μαργαρίτης, Βράκας, Τσίτας, Σάββας, Λώττας, Κουτσιανικούλης, Αντεμάρ κ.α.

Κακουλίδης διαιτητής

Την αυριανή αναμέτρηση Ολυμπιακός-Αναγέννηση Καρδίτσας θα διευθύνει ο Χρήστος Κακουλίδης από την ΕΠΣ Θράκης, που σφυρίζει πρώτη φορά τους ερυθρόλευκους, ενώ φέτος στη Super League 2 σε 4 αγώνες έχει τρία «διπλά».

Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Χατζηνάκος και Κωνσταντίνος Τσακίρης από την ΕΠΣ Δράμας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κατοίκος από την ΕΠΣ Αθηνών και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Λιόλιος από την ΕΠΣ Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου