ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το Ολυμπιακός-Αναγέννηση

ξεκίνησε-η-προπώληση-εισιτηρίων-για-τ-117293

Άρχισε από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας και η διοίκηση της ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει, πως βάσει της ισχύουσας ΚΥΑ για τα μέτρα που ισχύουν για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα, ο αριθμός θεατών στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αναγέννηση Καρδίτσας (Κυριακή 6/3, 14.45), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, είναι 50% επί της χωρητικότητας του γηπέδου.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ, αύριο Σάββατο 5/3 από τις 9:00-14:00 και τις 18:00-21:00 και την Κυριακή 6/3 (ημέρα του αγώνα) από τις 09:00-12:00.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας θα διατίθενται από το Cafe Da Luz (Δεληγιώργη 4) και από το Cafe River (Ιωλκού 408 στον Άνω Βόλο).

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ γενική είσοδος.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο και κάθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του φιλάθλου στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του. Λόγω των αυξημένων ελέγχων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συστήνει στους φιλάθλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου