ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΣΦΟΒ: Δύο ισχυροί παράγοντες πρόθυμοι να κάνουν δυνατό τον Ολυμπιακό

σφοβ-δύο-ισχυροί-παράγοντες-πρόθυμοι-117316

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ, με την οποία καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να δώσει βροντερό «παρών» στο αυριανό παιχνίδι με την Αναγέννηση στη Νεάπολη. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Την Κυριακή δίνουμε όλοι το «παρών» στη Νεάπολη για τον αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας. Στηρίζουμε δυναμικά τους παίκτες μας, για να πετύχουμε μια ακόμη επιτυχία. Στέλνουμε το μήνυμα ότι τώρα ήρθε η ώρα του κόσμου, για να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας. Ενωμένοι και συσπειρωμένοι θα βοηθήσουμε και εμείς, ώστε ο Ολυμπιακός μας να διατηρηθεί στη κατηγορία.

Καλούμε τους παίκτες μας να τιμήσουν τη φανέλα της μεγαλύτερης επαρχιακής ομάδας στη χώρα μας, μια ομάδα που γέμιζε το Πανθεσσαλικό με 18.000 κόσμο. Και τα καλύτερα έρχονται με τη νέα σεζόν από το καλοκαίρι, αφού δύο μεγάλες «πόρτες» από ισχυρούς παράγοντες είναι ανοικτές και πρόθυμοι να μας κάνουν δυνατούς και να βρεθούμε και πάλι στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ.

Ραντεβού στο γήπεδο, την Κυριακή και την Τετάρτη τα μέλη και οι φίλοι του ΣΦΟΒ θα εκστρατεύσουμε στην Κατερίνη με δεκάδες Ι.Χ., ώστε να είμαστε δίπλα στην ομάδας μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου