ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι αποστολές Ολυμπιακού Βόλου και ΠΑΟΚ Β’ για τον αυριανό αγώνα

οι-αποστολές-ολυμπιακού-βόλου-και-παο-123250

Γκαργκαλατζίδης και Φιλίποβιτς είναι δύο σημαντικές επιστροφές για τον Ολυμπιακό Βόλου για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ στη Νεάπολη στις 15.00. Ο πρώτος έχει αποθεραπευθεί πλέον, έχοντας λείψει για 40 περίπου μέρες και έχοντας αγωνιστεί μόνο κόντρα στην ΑΕΛ στις 23 Ιανουαρίου.

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για την κόκκινη στο ματς με τον Ολυμπιακό Β’ και εξέτισε στις αναμετρήσεις με Τρίκαλα, Πανσερραϊκό και Ηρακλή.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκονται οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Κότος, Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Φιλίποβιτς, Μάνγκα, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης, Γραικός, Κατσούκης, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Σκοπελίτης, Στάμου.

Εκτός έμειναν οι Μανάφοφ, που είναι άρρωστος, και οι Ασαμόα, Νάνι, Χατζής και Πέλκας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β’

Ο ΠΑΟΚ Β’, που ισοβαθμεί στην 7η θέση με τον Ηρακλή στους 26 πόντους, έχει πέντε απουσίες, τους τραυματίες Χατζηστραβό και Κουλούρη και τους τιμωρημένους Σαλαμούρα και Μελετίδη, ενώ και ο Κούτσιας, που έχει βάλει τα έξι από τα 21 γκολ της δεύτερης ομάδας του δικεφάλου του Βορρά έως τώρα, δεν ταξίδεψε στον Βόλο, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της πρώτης ομάδας για το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η ομάδα προπονήθηκε σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής και το απόγευμα αναχώρησε για τον Βόλο.

Η βαρύτητα στην τελευταία προπόνηση δόθηκε στην τακτική προσέγγιση, όπως και στις στημένες φάσεις που στο προηγούμενο παιχνίδι «πλήγωσαν» τον ΠΑΟΚ, ενώ υπήρξε και η απαραίτητη αποφόρτιση.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι εξής 20 παίκτες: Ταλιχμανίδης, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Γιαξής, Ουεντραόγκο, Φασίδης, Πανίδης, Σμυρλής, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Τζίμας, Γκορντεζιάνι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου